Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da se zahvalim i ovde @D Agostino, ponudio se da pokloni jedan.

Hvala jos jednom, resena situacija :)

1 minut ranije, siroma said:

Hvala, video sam to ali imam losa iskustva sa online narucivanjem. Ima previse istih prezimena u mojoj zgradi i vrlo cesto mi "zaluta" papir.

• 10 months later...
Posted

Ne znam gde da stavim a ne bih otvarao temu, na KP se pojavila rucka oglasena kao 3012 serije 1

https://www.kupujemprodajem.com/Audio/Gramofoni-Delovi-i-oprema/sme-rezervisano-64204145-oglas.htm

Screen Shot 2018-07-28 at 7.59.04 PM.png

lepa ponuda, jedini problem je sto je ovo nije S1, koji se prodaje za 2-3x vece novce od S2 ili R, koja god da je od ove 2 izuzetno slicne verzije

nista lose o S2, naprotiv (posedujem 1 komat) ali bi bilo lepo da ljudi na oglasima ne muljaju. da je napisao 3012 pa hajde, nego je osetio potrebu da naglasi da je S1 a iz aviona se vidi da nije, posto S1 ima potpuno drugačiji pivot od S2 što je prva stvar uočljive razlike, dok je u suštini S1 daleko bolja ručka na kojoj se razlika vidi bukvalno na svakom detalju, da ne idem u sitna crevca.

DSC_5778-1024x686.jpg

Posted

nemam pojma, meni blinkuje da je "rezervisano". ajd cenu da ne komentarišem (iako je momačka) ali uvek me fascinira nanovo s jedne strane bezobrazluk a s druge lakovernost. šta znam, možda je ubio cenu 300 evra.

Posted
On 7/30/2018 at 9:51 AM, alI_Zée said:

Ево мало егзотике снимљене пре месец дана у продавници у Токију

Shure V 15 Type IV  16,200 Y, Shure VST  8,400 Y ....... njam njam  :)

Posted
7 hours ago, alI_Zée said:
15 hours ago, Krca44 said:

Shure V 15 Type IV  16,200 Y

Угрубо 16.200 динара.

Pa to uopste nije puno s obzirom da se dobije origjinal igla ( pretpostavljam da je ovo NOS ).  Kod nas su V15/3 sa nekakvom ( krsh ? ) iglom ako je uopste ima, polovne 150 do 160 Eu, na Ebayu naredni modeli oko 250 $.

• 4 weeks later...
Posted

Krenuo sam da smanjujem broj gramofona koje ne koristim. Juce je prodat Stabi S/Stogi S, verujem u dobre ruke. Nije mi zao mada uvek kada izadje dobra sprava iz kuce duboko uzdahnem. Sledeci je originalni Stabi 2 koji sam licno doneo iz Kranja od Kuzme pre 32 godine. Moj prvi veliki gramofon u kuci. E tu mi nece biti svejedno ali i on mora da ide. Zivot ide dalje...

• 8 months later...
Posted

Da ne otvaram temu ili oglas ... jel ima neko ovakav konektor za arm kabl(linn Jelco...),moze i right angled ...ili zna gde ima da se kupi kod nas.Hvala unapred

DIN 5.jpg

Posted

Zahvaljujem.Već sam u međuvremenu kontaktirao Tomu i pazario baš taj sa linka.

Btw.Nek se javne na pp ako nekom treba obrnut od toga muski Cardasov konektor koji se koristi za Rega rucke kad zelite da njihov kabl ( za noćne lampe :D) koji je "zavaren" odozdo zamenite kvalitetnijim i uopste dobijete mogućnost lake zamene kablova.To je inace cest apgrejd za Regu.Konektor je greskom porucen i dugo i zeljno i sa strepnjom od carinskih i poreskih organa reda i mira cekan.Cekanje i pretrpljeni strah ne naplaćujem ,samo nabavnu cenu.

Posted

Извини, мало ми није јасно.

Линк ка Томином огласу приказује и мушки и женски конектор. Ово на слици раније поруке (Canare кабал) је женски? Цена на Томином огласу је за женски или мушки конектор?

ЕДИТ: Заборавите, нисам оглас прочитао до краја. :)

Posted
2 sati ranije, sondek said:

Zahvaljujem.Već sam u međuvremenu kontaktirao Tomu i pazario baš taj sa linka.

Btw.Nek se javne na pp ako nekom treba obrnut od toga muski Cardasov konektor koji se koristi za Rega rucke kad zelite da njihov kabl ( za noćne lampe :D) koji je "zavaren" odozdo zamenite kvalitetnijim i uopste dobijete mogućnost lake zamene kablova.To je inace cest apgrejd za Regu.Konektor je greskom porucen i dugo i zeljno i sa strepnjom od carinskih i poreskih organa reda i mira cekan.Cekanje i pretrpljeni strah ne naplaćujem ,samo nabavnu cenu.

za Grace rucke treba isti takav muski steker...

Posted
1 minut ranije, InSides said:

Извини, мало ми није јасно.

Линк ка Томином огласу приказује и мушки и женски конектор. Ово на слици раније поруке (Canare кабал) је женски? Цена на Томином огласу је за женски или мушки конектор?

msm,po tekstu iz oglasa,cini se da ima oba..fala mu Q da se neko setio da drzi u musku varijantu Cardas stekera DIN ,petopolni od 60 stepeni..

Posted

...e pa sad onda sondeknaimasima(i ostalima) sa najrazlicitijim ruckama mogu da ponudim ugradnu MC fono sekciju ,imam trenutno za konektore naim Aro,linn,jelco,sme,rega i grace

• 6 months later...