zflazar

Članovi
 • Content Count

  2,812
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Everything posted by zflazar

 1. Jel'to prežvakujete onaj jedan jedini Mekintoš sa vrljavim desnim kanalom ponovo? Hajde da osvežim temu: ima u Srbiji i jedan Cary 845SE kom pregorevaju laNpe. Nalazaču nagrada.
 2. da li je NASA angažovala stručnjake iz kablovske divizije Western Electrica za misiju Apolo? Hint: najbolje da spojimo ovu temu sa temom američkih s.t.r.-s.z.r. za let u kosmos. U oba se razumemo podjednako. Možda začinimo i sa nekom teorijicom zavere i voilà, eto ti nedelju dana odmora na Baniji.
 3. zflazar

  RCA konektori

  KLEI preporuka. https://kleinnovations.com/
 4. Ilonki Mászk da se dodeli kosmička značka svemirske policije.
 5. Daj @sax.hifi- u da pogleda, on ima živaca za ovakve egzotične kvarove.
 6. možda bolji i od krila f117?
 7. nisam znao da ima Devialet sa platnom za pečenje paprike
 8. Jesi poslušao gramofon sa Expertom?
 9. Mora da si dobio ponudu koju nisi mogao odbiti
 10. onda smo bre bili gospoda. NAD 3020 je bio i ostao audio legenda.
 11. NAD M33 višestruko premašuje zacrtani budžet?
 12. Koliko vidim doći će do kraha industrije domaćih high end diy kablova. Za ostale segmente kupovine sa Alija nisam stručan.
 13. nisam pratio na času, gde ste kupili na kraju ploču? Kod nas? Može neki link prema prodavcu? Hvala Vam puno.
 14. vidi, dobro je i meso No nebitno sve dok je faktor zabave velik a koliko vidim ovde ga ne manjka!
 15. Hvala na odgovoru. Kako znaš koliko duboko treba strugati sa nožem ili je to kod monokristala kao kod krompira, tj zavisi od komada do komada?
 16. Ponudite neke pare/nekretnine na Vračaru ili zamenske stvari za zvučnicu, gre'ota da stoji na polici.
 17. što ovaj monokristal izgleda tako monoprljavo?
 18. tehnička molba @Srecko: Da li možete Vaš uređaj na kom kucate/pišete po Forumu da prilagodite tako da kada spominjete nekog člana ona da ne izlaze zagrade tipa [mention=1] ? Teško mi je da čitam tekstove sa takvim dodacima Nije nikakva teorija zavere, kod ostalih članova pri pisanju se ovakve stvari ne dešavaju. Hvala Vam puno. Printscreen u prilogu.
 19. a ima i urbana legenda da telefoni umeju da služe i za telefoniranje ne samo za popunjavanje ogromne rupe dokolice u životu pojedinaca.
 20. Istoriju pišu pobednici. a volim i ovo drugo viđenje iste stvari od strane Arsena Dedića: Pobijeđeni pjevaju junačke pjesme a pobjednici kroz to vrijeme diskretno šute... Interesantno je da ovo nije forum na kom gospodin Srećko živi u Londonu a ja u Lindfield-u i da se on i ja živo polomismo oko diskusije da li više valjaju EI Niš ili Ivo Lola Ribar kućni zvučnici/monitori i koju krivu su inženjeri Radio-televizije Beograd uveli kao zlatni standard za to vreme. I o jeftinim letovima British Airways-a za Beograd gde se putuje radi kupovine HSR-a a kucka mobilnim telefonom Famote Prizren. ... Ja sam za otvorenu utakmicu. Dajte 3-4 operativna sistema. Koji je bolji i za koga mislim da je u domenu crnka-plavuša.
 21. Dobro jutro! Startovao sam sa 12" Hvala na pojašnjenju za 10"
 22. prosvetlite me, u čemu je catch sa 20", samo lapsus ili ima neko drugo značenje?