Jump to content

InSides

Donator foruma
 • Content Count

  1,508
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

About InSides

 • Rank
  dŵr
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Location
  : Македонија

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Сигуран сам да можеш замислити израз мога лица када сам пре неколико година сео са групом програмера да им објашњавам нови процес и почео да цртам блок дијаграм... ...прво питање је било "шта означава тај ромб"? Како нисам угинуо на лицу места.
 2. Упецао сам се! Невезано за тему, ово ми је вечита патња у индустрији. У вези са темом, ово ми је веома интересантно, нарочито ако се може везати директно I2S везом, са, рецимо, RPi4?
 3. https://www.audiophonics.fr/en/measurement-microphones/minidsp-umik-1-low-noise-omnidirectional-usb-microphone-p-8269.html
 4. Мало сам био запоставио headphone систем. А како сам увек хтео (а нисам имао) затворене слушалице, пре пар дана стигло ово... ...импресије за пар дана.
 5. Што би рекли Македонци... Леле леле.
 6. Зашто XL? Обична верзија Ropieee не ради? XL нема поенте ако се користи само у Roon околини.
 7. https://www.ikea.com/rs/sr/p/lomviken-ram-aluminijum-20335851/
 8. Више но јасно, али која је поента rant-a онда? Ево пар примера из Македоније, од различитих дистрибутера: Ако се ради о Audio Technica звучницама, звучнице су увек скупље од иностранства због мизерне марже које дилери добијају од Мађарског дистрибутерa; Ако се ради о Ortofon звучницама, звучнице имају одличне цене, али се морају платити унапред и чекати неодређено време зато што тако функционира та дистрибуција (сасвим легална, по налогу Ортофона); Ако се ради о Denon звучницама, звучнице имају компаративне цене, не морају се платити унапред али је опет чекање неодређено
 9. Зашто не писати о којој се звучници ради?
 10. Наплата картицом на jpc.de се ради када пошаљу плоче, а не када се наручују плоче. То што те вратило на почетку је најверојатније зато што њихов систем финансиских резервација не ради са провајдером твоје картице. Мени се десило слично. Посаветовали ме да платим PayPal-ом, и то сам урадио.
 11. Генерално, jpc.de имају одличне цене за плоче штампане у Optimal-у. Што није чудно када се узме у вид близина фабрике. Optimal значи (1) Blue Note 80 Series, (2) Blue Note Classic Vinyl Series, бар што се тиче џеза.
 12. 1,800 македонских денара у Скопљу, илити ~3,500 РСД. Оскудација.
 13. Не, било је нешто езотеричније - али треба да се присетим шта тачно.
 14. No matter. Search is your friend. Одбијају ПДВ, "обична" пошта.
 15. Дали је закључак да reclocker остаје у систему? Ако остаје, шта даље са Fidelizer + JPlay комбинацијом?
×
×
 • Create New...