Jump to content


InSides

Donator foruma
 • Posts

  2,238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

1 Follower

About InSides

 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Location
  : Македонија

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

InSides's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Conversation Starter
 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

 1. На продају моно звучница Audio Technica AT33 Mono Anniversary, заједно са Audio Technica LH15/OCC хедшелом. Звучница је практично нова, коришћена мање од 20 радних сата, монтирана на SME 3012 ручицу. И звучница и хедшел долазе у оригиналним кутијама, заједно са свим оригиналним додацима (бела пластична основа је само за фотографирање). Ради се о моно звучници, која им прави моно генератор. Такође, има излазни напон од 0.35mV, тако да је потребно претпојачало које може возити LOMC звучнице. Хедшел је врхунски AT производ, рађен за ову фамилију звучница (AT33), са одличним вибрационим карактеристикама. AT33 Mono Anniversary AT-LH15/OCC Цена: €370 за звучницу + хедшел. €320 само за звучницу. Хедшел не би продавао пре продају звучнице. У прилогу фотографије. И на крају, разлог продаје - имајући у виду да неки овде знају да сам чекао ову звучницу више од годину дана - ради се о могућности куповине друге звучнице која је механички више одговарајућа мом систему. Немам никакву замерку на квалитет репродукције ове комбинације.
 2. Према доступним подацима, делује да је најближа Stevenson геометрија. У прилогу ове поруке PDF са протрактором генериран путем Hoffman-овог софтвера. Принтај 1:1 на дебљем картону и то је то. akai_DP30_template.pdf
 3. Зато што и овако је апроксимација. Ево процеса иза те слике.
 4. Ја још увек преферирам Juno, што због навике, што због тога што доста наслова који тражим се не налазе на JPC. Али за 2-3 плоче, слање је увек (бар према Македонији) бар 50% јефтиније са Немачке, и неретко се исплати - нарочито за плоче које се штампају у Немачкој (рецимо Blue Note Classic Vinyl серија). Нека издања која су распродата свугде, налазе се на JPC. И још, JPC користи регуларни DHL, тако да плоче стижу увек у року од пар недеља. Са Juno-а, и Royal Mail, то може да потраје и више од месеца. Све док опције постоје, боље за нас у хобију.
 5. JPC.de је идеална фирма, нарочито за куповину у Немачкој. Једино мораш да пазиш да изричито стоји под сваког производа који наручујеш да га имају на стању. Они радо покупе твој новац без да ти напомене када би испоручили нешто ако га немају тренутно.
 6. Ово ради посао више но довољно. https://www.conradhoffman.com/TemplateGen.zip Препоручујем штампање на ласеру, строго размер 1:1.
 7. Мали off-topic, али верујем да је ово од опште помоћи - банана и диња су прилично успешни око ублажавања симптома горушице. Ако је то превелики залогај, онда пар листића першуна или алое вере.
 8. Тек то која провалија је мајко мила.
 9. Ако имам прилику, да, искористио бих кредит. Морам проверити, додуше, дали спогодба важи и за власнике ван САД-a.
 10. Овај је скандал показао да су светски призната златна ува у ствари глува. (*) (*) Рима је ненамерна.
 11. Ово је класични "cost of doing business" трошак. Ни од близу $25 милиона. Најверојатније пуно, пуно ниже зато што услови "спогодбе" дају ове опције: Вратити плочу за паре назад (што скоро нико не би урадио зато што могу продати и сада плоче по скоро дуплој цени од оне које су их купили); Добити $5 за сваку плочу у кешу (мислим, дај); или, Добити $10 за сваку плочу у кредиту који се да опет искористити код MoFi-ја. MoFi овакву рекламу није могао платити. Не би ме изненадило да MusicDirect на крају заврши целу ову причу у здравој позитиви.
 12. Слажем се да су процеси за штампу сада озбиљни. Ламинација је ту и за заштиту игле од гребања и страничних оштећења док се користи протрактор.
 13. Форекс. https://www.display.3acomposites.com/forex/ Дигитална штампа и резање на истој машини како би се постигла што виша резолуција и прецизност. Рупа је онда проширена и убацен прецизно урађен прстен од ПОМ-а, са фланшом по вањском рубу и централну рупу са дијаметром 7.3 милиметара (RIAA стандард). Након штампе, површина је прекривена мат ламинацијом дебљине 0.1 милиметара како би се заштитила штампа од вањских утицаја и физичких оштећењa. Огледалне површине су генерално проблематичне зато што се штампа мора радити на нивоу рефлективне површине - то комплицира и израду и коришћење због рефлексија.
×
×
 • Create New...