Jump to content


ras

Članovi
 • Posts

  4,639
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Escondida

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ras's Achievements

 1. Gazna sila karakteristika je zvučnice (kertridža), a ne gramofona, pa je prema zvučnici i podešavaš. Koja zvučnica je na gramofonu?
 2. ras

  Thorens Td124DD

  Za 124? Evo; https://www.stereophile.com/content/thorens-td-124-dd-record-player
 3. ras

  domaci jazz

  Danas: Berklijeva nagrada Master globalnog džeza (Berklee Master of Flobal Jazz Award) dodeljena je danas džez trubaču i kompozitoru Dušku Gojkoviću, saoštilo je danas udruženje „Duško Gojković Džez inicijativa“. Ta nagrada se dodeljuje umetnicima koji služe za primer predstavljajući prakse i vrednosti Berklijevog Global džez intituta. Nagrada je do sada dodeljena samo Vejn Šorteru 2013. godine.
 4. ras

  domaci jazz

  Eyot cd i vinil, kao i solo album Dejana Ilijića su na popustu u Metropolis Shopu koji ne treba propustiti.
 5. Lossless je bitan za jedno 3 promila populacije.
 6. Spotify za zemlje Balkana konačno će i regularno biti dostupan. Najavljeno je od 15. jula, ali su moguća i pomeranja, u svakom slučaju vrlo skoro.
 7. Četverac je okrnjen. Na žalost, preminuo je Florian Shneider.
 8. Postoji naravno i verujem da već imaš: https://www.google.rs/search?q=ogradice+za+bebe&tbm=isch&ved=2ahUKEwjFhvrHn7boAhWDKuwKHavgDOsQ2-cCegQIABAA&oq=+ogradice&gs_l=img.1.0.0i67l2j0l6j0i67j0.6381.7412..10281...0.0..0.101.474.4j1......0....1..gws-wiz-img.......0i7i30j0i8i7i30.AIShAKPNRNs&ei=wqF7XsWdEIPVsAerwbPYDg&bih=754&biw=1496&client=opera&hs=lMt Junior napolje, uređaji unutra.
 9. Imate i NASU, a i Berlinska filharmonija nudi svoje on-line koncerte za dž, za sada u ograničenom trajanju (do početka aprila, ako se ne varam). Za ovo je potrebna registracija.
 10. Evo i McLaughlin pomaže: John McLaughlin, Shankar Mahadevan, Zakir Hussain - Is That So? (2020)
 11. Hvala za info! Tajming mi nije idealan, ali ću verovatno gledati da odem jedno veče, verovatno prvo. Ono što me brine je sasvim lični utisak da je nešto sa tim Musicology i Barrcafe Session nešto u suštini pogrešno i da bi tamo i Van Morrisson odsvirao truba koncert. Oni i ja nikako nismo na istoj talasnoj dužini. Da ne budem pogrešno shvaćen, ne govorim o objektivnim okolnostima - neće vas niko prevariti za pare, uvaliti loše ozvučenje, sipati drogu u piće i slično...
 12. Nemam nikakvu nameru da budem advokat Mascomu, ali ovo o čemu govorite ranije nije bio slučaj, ili je bar moje iskustvo sporadičnog kupca takvo. @garson prosto probaj da ih kontaktiraš i objasniš o čemu se radi.
 13. Neko se usrećio sa tvojim Bow Wow Wow pločama. Još samo da se javi!
 14. Verovatno imaju problem sa obradom porudžbina/rezervacijama i ažuriranjem stanja (sa nekoliko mp lokacija), a pretpostavljam da je sada bila znatno veća potražnja od uobičajene.
×
×
 • Create New...