ras

Članovi
 • Content Count

  4,606
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

1 Follower

About ras

 • Rank
  iskusan mladić

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Escondida

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ovako smo mu čestitali 74. rođendan pre neku godinu. Preminuo je i Dick Dale, dan, ili dva ranije.
 2. Gidon Kremer i u Beogradu, Kolarac, mislim da je za Dan studenata.
 3. ras

  Na gramofonu..

  Ne bi trebalo da je problem sada, obzirom da je album reizdat na vinilu.
 4. Već sam stao u red!
 5. O tom drugarstvu malo drugačije govore kod Rileta u Novom Pazaru
 6. Vidi, žalosno je što ja tako, ali je tako. Kada mi se prijedu ćevapi (ili pljeska) u 9 od 10 navrata odustanem, kada god pomislim šta ću da pojedem. Prošle godine sam se na kratko obradovao kada je Rile Pazarac otvorio radnju, ali su ga zatvorili za mesec i po dana. Tako da - uživajte kad vam je dato.
 7. @alenvprekrškusa ovim uputama mislim da cu se usuditi da sam pripremam. Tnx!
 8. Apetit bar restoran u onom novom bloku (A?) na N Bgdu (prekoputa Delta C). Odmah u komsiluku je i Mozzarela Osteria. Jeli smo dobre paste tamo.
 9. @anubisgrauMogao bi da znaš: Gde u Beogradu jesti dobru hobotnicu? U Apetit baru sam, moram da priznam, neumesno buljio ljudima u tanjir, hobotnica je izgledala odlično! I gde pazariti hobotnicu (svežu, ili smrznutu)?
 10. Odličan Kod mene kontinentalna varijanta: upravo izvukao iz rerne pile koje se peklo sa ruzmarinom i limunom i krompirima.
 11. Jeste, ali i Gosling je lep... ...svojoj majci
 12. Muči me samo jedna stvar: kako izgleda referentni "0" signal. Sa tim referentnim signalom treba uporediti onaj snimljeni i to je rezultat, koji možemo proglasiti za preslušavanje između kanala. Možda bi mono ploča pomogla da se utvrdi razlika između kanala?
 13. Izvini zbog sumnji u ispravnost igle, posumnjao sam zbog komentara na koji ukazuješ!
 14. Naravno da je nerealno dobar rezultat: to je rezultat na toj frekvenciji. Ako pogledaš šta sam predložio, potrebno je uporediti sve frekvencije i za vrednost preslušavanja proglasiti "najgori" rezultat. Sada vidim da sam gore napisao Max, a treba Min! Grubo (čitajući sa grafikona) to je frekvencija ne od 471 Hz, već od 550, možda i od 570 Hz! Nema ničeg pogrešnog u deklarisanju preslušavanja na 1000Hz, samo je potrebno znati da to nije "najgora" vrednost i da pokazuje karakteristike opreme boljim nego što ona stvarno jeste. Edit: da li su sva ova merenja vršena sa istrošenim (izraubovanim) vrhom za DL103? Ukoliko je tako, rezultati se ne mogu ozbiljno razmatrati zato što je nepoznato na koji način istrošena igla frizira rezultat.