ras

Članovi
 • Content Count

  4,632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

1 Follower

About ras

 • Rank
  iskusan mladić

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Escondida

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Postoji naravno i verujem da već imaš: https://www.google.rs/search?q=ogradice+za+bebe&tbm=isch&ved=2ahUKEwjFhvrHn7boAhWDKuwKHavgDOsQ2-cCegQIABAA&oq=+ogradice&gs_l=img.1.0.0i67l2j0l6j0i67j0.6381.7412..10281...0.0..0.101.474.4j1......0....1..gws-wiz-img.......0i7i30j0i8i7i30.AIShAKPNRNs&ei=wqF7XsWdEIPVsAerwbPYDg&bih=754&biw=1496&client=opera&hs=lMt Junior napolje, uređaji unutra.
 2. Imate i NASU, a i Berlinska filharmonija nudi svoje on-line koncerte za dž, za sada u ograničenom trajanju (do početka aprila, ako se ne varam). Za ovo je potrebna registracija.
 3. Evo i McLaughlin pomaže: John McLaughlin, Shankar Mahadevan, Zakir Hussain - Is That So? (2020)
 4. Hvala za info! Tajming mi nije idealan, ali ću verovatno gledati da odem jedno veče, verovatno prvo. Ono što me brine je sasvim lični utisak da je nešto sa tim Musicology i Barrcafe Session nešto u suštini pogrešno i da bi tamo i Van Morrisson odsvirao truba koncert. Oni i ja nikako nismo na istoj talasnoj dužini. Da ne budem pogrešno shvaćen, ne govorim o objektivnim okolnostima - neće vas niko prevariti za pare, uvaliti loše ozvučenje, sipati drogu u piće i slično...
 5. Nemam nikakvu nameru da budem advokat Mascomu, ali ovo o čemu govorite ranije nije bio slučaj, ili je bar moje iskustvo sporadičnog kupca takvo. @garson prosto probaj da ih kontaktiraš i objasniš o čemu se radi.
 6. Neko se usrećio sa tvojim Bow Wow Wow pločama. Još samo da se javi!
 7. Verovatno imaju problem sa obradom porudžbina/rezervacijama i ažuriranjem stanja (sa nekoliko mp lokacija), a pretpostavljam da je sada bila znatno veća potražnja od uobičajene.
 8. ras

  Mladi i muzika

  Koliko je nama mladima samo čudna tvoja antirezonantna podloga ispod kabla i osigurač sa tamne strane meseca?
 9. Zanimljivo je da cd kao nosac zvuka i dalje dominira u Japanu ( i u odnosu na striming servise).
 10. ras

  Jazz is dead ?

  James Brandon Lewis - An UnRuly Manifesto (2019) I odličan snimak letošnjeg festivalskog nastupa
 11. Da li je u sobi sa Rogersima svirao AN gramofon, ili na nekom drugom mestu?
 12. Možda će se neki i obradovati? Za ozbiljno, zar ne može obezbeđenje da se nađe u blizini, pa da devojke imaju kome odmah da se obrate u slučaju da je potrebno da budu zaštićene?
 13. Trolovi ideju za svoje nikove obično nisu tražili kod Kortasara.