All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Jel vidiš sad šta si napravio? Ne li si sad za ...nje?
 3. Aktuelno Sent from my SM-A520F using Tapatalk
 4. Today
 5. nek brišu admini, opušteno
 6. Pa sad ?!?! Čuh da DG ima neku promociju u doba korone. Besplatno slušanje, strimovanje, šta već. Odo na sajt a on me baci na onaj Soundcloud i na ovaj torrent. Mišljah da je legalno. (https://www.deutschegrammophon.com/en/gpp/index/faq_download) I šta sad? Da brišem?
 7. ja to više zbog sajta sa kog se skida mada, nisam gadljiv [emoji846]
 8. Nisam ni ja baš uveren, s obzirom da je u pitanju Magnet Torrent.
 9. si siguran da se DG otvorio?
 10. Yesterday
 11. Interesantna rang lista kompozitora po DGu
 12. Pa onda podji od kabla, osigurača, prekidača, trafoa pa nadalje...
 13. Nema struje, ne svetli power kada ga ukljucim u struju i upalim...
 14. Za ljubitelje klasike. Nema boljije [edit admin, izgleda da je ipak nelegalno] PS Legalno. Dojče gramofon se "otvorio"
 15. zek

  Akai AM-A202 Pojacalo

  Obrazloži malo šta podrazumevaš da pojačalo nema napon.
 16. Dve slike "ispod haube".Ukoliko postoji interesovanje za pojedinacne komponente na PP.Jeftiniji naim amp bi mogao doci u obzir za zamenu.
 17. moze ovaj volonter kad zavrsi jedan post o svim BBC monitorima da predje na lepljenje 137 slojeva po kockici
 18. Pričasmo li ovde o kafani Marjan. Najbolje i najjeftinije jedenje na cel svet. Hebe ga lokacija. Na autoputu Aleksinac Niš. Ako oćeš u kafanu moraš starim putem. Ova korona ga uheba načisto. Ali marketing je čudo. Ako se ne prilagodiš - propadaš
 19. Pozdrav svima, Pokusavam da ozivim moje staro pojacalo koje je prestalo sa radom pre oko godinu dana (drug pojacao na max i to je bilo to). Obzirom da sam većinu stvari ispitao, sumnjam na deo STK4152II. Da li je moguce da zbog njega pojacalo uopste nema napon? Šaljem slike ispod, pozdrav svima
 20. kakve veze ima ovdo sa koronom?
 21. Planiram da napravim 3-way zvucnik sa sledecim drajverima Tweeter- Beyma T2030 Srednji- Beyma 5MP60N Dali pored 5mp60n ima potrebe za niskotoncem i ako da koji je model najbolji za ovu kombinaciju?
 1. Load more activity
 • Recent Status Updates

  • Lerlaufregler  »  nkrgovic

   Odakle ti palo na pamet da je moj nalog dupliran od nekog drugog? Ova slika na motoru je licno moja i moje pravo ime je Danilo kao i sto mi pise u nalogu za razliku od vas sviju gde se krijete iza nekog laznog imena i naloga. Ako si moderator lako mozes preko ip adrese da me lociras da pisem iz kikinde pored basaida a takodje imam i svoju licnu kartu gde pise ko sam i sta sam. Sad kad sam dokazao kakva korupcija ovde vlada i sta ste od mene napravili i kad vam ponestalo argumenata sad krecete u napad da moj nalog nije stvaran i da se iza mene krije neko drugi a u stvari pola vas imate po 5-6 naloga a mene koji imam samo jedan mene napadate da mi dupliran nalog??? 
   Imam ja i svoj sajt, i svoj Youtube nalog i FB nalog gde jasno stoje moje slike, moji klipovi i moje ime i prezime i ne krijem se iza laznih imena i naloga kao vecina vas. Od postenog coveka ste napravili varalicu, prevaranta i lazaova ali znaj da neko odozgore gleda sva vasa zlodela-to upamti! Bog je taj koji ce da vam sudi a ne ja. Sta god da ja kazem vi nadjete nacin da me ugazite i od obicne teme namestite svinjac. Napadate me na sve moguce nacine a u stvari ne smete ni mrava da zgazite a ovde izigravate heroje.
   Znaci imam ja moj YouTube kanal gde se vidi moje ime i gde sam ja licno na motorima dok ih vozim! Za razliku od vas a takodje i tebe koji se krije iza nekog izmisljenog imena! Ne samo da ne krijem svoje ime nego sam i licno svoju sliku postavio u nalogu za razliku od vas ostalih! Pozdrav.
   · 0 replies
  • zikibiker  »  Willi Studer

   Pozdrav, moze li pomoc oko nabavke kond za pojacalo pioneer SA 8800 od 22000 na 63V, kao i za visokotonski kond od Revox Atrijum mk2 koji proizvodjaci i gde da trazim. Hvala unapred
    

   · 1 reply
  • safet  »  Zden

   može i na wiber   isti broj
   · 0 replies
  • safet  »  Zden

   jel pali ? jel svira ili koji su mu simptomi ? ako si iz srbije nazovi na 064-2431070
   · 0 replies
  • ivanp  »  zflazar

   Druže nisam ni sumnjao da nisi ravnozemljaš.
   Neki su me ljudi baš, baš iznenadili..................
   · 4 replies