sondek

Članovi
 • Content Count

  6,713
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

About sondek

 • Rank
  Audiofool
 • Birthday 07/31/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Recent Profile Visitors

13,095 profile views
 1. Ajmo ruke gore tim bilding song ...better than all the rest!
 2. al vas naložio pokretač,pa zbriso...
 3. sondek

  Na gramofonu..

  Plen sa poslednje berze,sjajna muzika i brutalan snimak.Staro švapsko izdanje...leglo na ranu ko nemačka medEcina!
 4. sad već i poslednja zabit ima prijem mobilne mreze,samim tim i internet
 5. jbt. ... Jel ti ostaviš mobilni kod kuće kad negde kreneš? Ko prenosni juke box si sa Tidalom imas internet valjda na telefonu ?
 6. Zar ne postoji i dalje besplatan probni period ?
 7. e kod nas Lala zato uvek pun špajz zimnice,a ko ima sremicu kulena
 8. Od ovde raspolozivih(odnosno korisćenih),a to su uglavnom Spotify,Deezer i Tidal ovaj poslednji najbolje zvuci i to je uglavnom koncenzus po svim forumima.Qobuz jesam pomenuo kao verovatno najbolji zvucno na osnovu toga sto sam citao po stranim forumima ali ga ovde nije niko slusao...ili ako jeste pa nek napise sta je zvucno bolje pa nek krene i u njega da se neko kune...cim ga cuje i uporedi.Al ne na googletu
 9. Brutalno izgledaju ove u mat finisu. Zelja mi je bila da nekad imam stelovanje VTA uzivo.Svaki gramofondžija ima neki svoj "fetiš" ,meni je VTA.Rucica bez lakog i brzog stelovanja VTA,ali i ostalih parametara me nebi zanimala ni da sam na prosjackom štapu.Ziveo bih radije bez gramofona.Tako da ne cudim se vlasniku VPI sta mu se svidelo.
 10. Čestitke na uspesnom nastupu,lepo je videti kad ulozeno vreme i rad imaju adekvatnu reakciju.Hvala i na galeriji masmejanih i likova kao i odlicnim slikama rucke.Cekamo priliku da se cuje kod nas.Hifiles show je odlicno mesto za to! P.S. Ideja da se cuje ziva muzika na prezentaciji je odlicna stvar
 11. Jedan nas kolega je uspeo da se 12 godina NE posvađa sa zenom uz taj f.generator ...da mi je da ja spojim 12 dana
 12. Neki malecni zvucnici koji mogu blizu zida uz dodatak sub-a bi ti mogli biti dobro resenje.Ja sam koristio par godina mali close to wall kompresioni zvucnik koji ide do 70hz u basu u slicnoj sobi (3x5.5) i soba im je samo pomagala.Bili su na kraćem zidu,pored prozora u tvom slucaju.Vidim da si postavio kao mogućnost kupovine Atom,i ja sam koristio naim amp tada.Naim je imao malene N sat koji mislim da nisu u proizvodnji zbog integracije sa Focalom ali mozes da pitas dilera sta bi im bila alternativa danas.Milim da bi linn 109 dobro radio posao uz taj amp,iako i oni rade all in one streamer ampove pa ih uzmi u obzir i kao one brand sistem.Nisam bas razumeo budzet sta je 5000f,ali mozda ti dealer predlozi neki manji focal,Regu... Sve u svemu prostor nije sjajan ali se moze iz njega izvući solidan zvuk adekvatnim izborom zvucnika.Po meni je vrlo bitno i mesto odakle se slusa,ostaviti prostora iza sebe.
 13. sondek

  Smesne slike

  novi tip , tangencijalno/šestarska