ScepanBG

ŠćepanBG
 • Content Count

  5,883
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

About ScepanBG

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 02/03/1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BEOGRAD,SRBIJA
 • Interests
  AUDIOFIL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.remusic.it/EN/Serbian-Hi-Fi-meeting-2019-d210e900
 2. https://www.audionirvana.org/forum/title-to-be-added/audio-shows/serbian-2019/109937-trstenik-serbia-hifi-meeting
 3. 24.Mart ( Nedelja) od 12:00 do 18:00 časova. Bioskop u Trsteniku, ulica Kneginje Milice 16.Pitajte bilo koga u Trsteniku kad dodjete gde je Bioskop(to je jedini bioskop u Trsteniku). Ulaz je besplatan Evo i slika
 4. Još slika Trebalo je nekoliko sati da se sve podesi, namesti... Slika pokazuje radost kad su to uspeli
 5. Evo i slika Audio Note UK, Mytek, Roon Nucleus, SOtM...
 6. Video zapis sa lica mesta
 7. Na Audioberzi održanoj 10.februara u ponudi su bili Cyrus i 2 Tascama
 8. Hvala ti puno!!! Svako dobro ti želim!!!
 9. Hvala ti puno!!! Da si živ i zdrav!!!
 10. Da, trebalo je dosta vremena da sve namestimo, probamo... Pre početka snimanja emisije 5 sati nam je trebalo da namestimo sve kako treba. Muzika u pozadini koja se čuje će sad biti ćešća, možda i u svakoj emisiji. A i jedan dan pre toga smo nameštali, probavali... Hteli smo da bude lepše, bolje za gledaoce. Potrudiću se oko toga ubuduće da bude još bolje. Evo i jedne slike dela opreme, na slici nedostaje kamera i 2 mikrofona koji su ostali na stolu, kao i lap top.
 11. Hvala ti puno na podršci!!! Da si živ i zdrav!!!
 12. Hvala ti puno na podršci i razumevanju!!! Neki koji me sad ovde blate i koji su postali opsednuti samnom u cilju da me što više oblate pišu razne ružne i lažne stvari su, upravo su imali ogromnu finansijsku korist od moje emisije i mene a i od mog udela na forumu( sa slikama i izveštajima koje radim 10 godina koje kao i emisiju radim iz čistog entuzijazma i ljubavi ) čim jednom ne uradim onako kako oni hoće( a pritom nisam kriv) odmah im više nisam dobar i odjednom im postajem najgori neprijatelj. A svima sam njima valjao i to dosta. Tako je to kod nas. Zamisli tek šta ja sve znam o tim ljudima i šta bih sve mogao da napišem o njima. Mnogo toga sam saznao. I uprkos svemu se nisam spustio na njihov bedni nivo.Podmeću svoje devojke, komšije, drugare... da pišu o meni po njihovim instrukcijama. Meni to izgleda baš jadno i bedno, a i žalosno. Kakvi su to ljudi koji hoće druge da unize, ponize da bi sebe uzdigli.
 13. Hvala puno na razumevanju i na ovakvom postu!!!! Nastaviću sa emisijama Svako dobro ti želim!!!