New Content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Evo unutrašnjosti sledećeg modela ispod, a to je ST-A6, koji sam pomenuo u ovoj temi. Iako ST-A6 svira k'o bog, složenost ST-A7 i njegovo savršenstvo reprodukcije je već iz ovog poređenja jasno.
 3. Ja sam podelio sve detalje i slojeve zaštite okolo jezgra. Malo li je? Higsove bozone ljubomorno čuvam u Father-ovom polju furiozno dinamične propagacije. Samo nek se nešto radi to je najvažnije. Imam i ja opet par linija kojima se krećem, ali od njih očekujem neznatna poboljšanja. Biće i o tome reči kada prođu kreš testovi.
 4. Ma ljudi, odlozeno zbog sajma u Minhenu, vise ce tamo da se valja nego u Ts da se mlati prazna slama Sent from my SM-A520F using Tapatalk
 5. Ako moras da podignes za 5 cm nikako ne koristi dugacke srafove nego deblje diskove koji su tezi. To je jedini nacin da ne izgubis basove. Takodje ni drvo, nema tu masu.
 6. Today
 7. Spušteno na 60 evra fiksno
 8. Visokotnci su garant motani previše dugo sviraju da su ostali ne taknuti. a to jedino majstor za zvučnike može da ti kaže.
 9. ScepanBG

  Lepe vesti...

  Microfarad, Laky, Pufta hvala Vam puno!!! Da ste živi i zdravi!!!
 10. Da, fin uređaj, a nije ni skup. Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
 11. gvlada

  pc na tv i hifi

  Подесите главне (default) звучне уређаје у систему.
 12. Nikad nisam naišao na ozbiljnu analizu kako se gašenjem pojedinih servisa u windowsu to odražava na zvuk. Sve su to preporuke iz domena teorije, nikakve empirije nema. Što jes jes, ali mjkm iperijastćku, uživam da im gasim servise....
 13. Dakle kompletan pogon od a do š? Ništa se ne radi vani? Koja je mašinerija u pitanju, lathe i sl.?
 14. Sve isto kao i na početku, bolje zvuči od drugih koje sam imao/čuo. Tečnije i prirodnije, bez nervoze i preterane oštrine koja je česta u ovoj cenovnoj klasi. Komp mi je po ceo dan uključen pa tako i on sa njim, nije do sada gubio vezu ili imao bilo kakve bubice. I dalje čekam kutiju da stigne pa da ga skockam.
 15. Postoji puno načina da ošuriš prase....
 16. ! Je svako u svojim tzv segmentima je "hrčak ! i ja u korist svoje štete , al takav sam . , znam da kao svaki hedonist oču "uživat " i poslije ... kako kome . di je onaj sa čekičem ? _)
 17. Yesterday
 18. arnage

  Foobar2000

  Treba biti svestan da te stvari koje Fidelizer i slični programi nikada nisu poželjni. Zato što se primitivnim i zastarelim metodama mešaju u operativne procese koje prosto ne podržavaju/razumeju i tu dolazi do konflikta. Ma šta koji fosil tvrdio, na win10 treba slušati na DS isključivo, osim ako proizvođač DAC-a nije drugačije naglasio i obezbedio odgovarajuće drajvere. Ostali prosto hoće da na bilo koji način ostanu na tržištu pa makar obmanjivali korisnike svojim tupavim softverima i metodologijom od 15+ godina.
 19. Pojacalo u mint stanju, kao novo, bez tragova koriscenja. Moje licno duze vreme, nije iz zamena itd. . . Marantz ima odlican DAC u sebi. Vise informacija imate na netu. Prodaja zbog kupovine DIY pojacala. Ide i daljicac sa pojacalom. Cena 300 EUR 063344118 Beograd Moze slanje ali bolje licno preuyimanje Moze da se cuje kod mene na Mission 781 iz oglasa. Za komplet zvucnici + pojacalo moze specijalna cena.
 20. arnage

  Portable

  iPhone 7 plus Nabiflani shit. Toliko.
 21. Prosto, čini mi se da nije vreme udubljivati se u audio reprodukciju sa telefona. Neki ukinuše 3.5mm koji koristi 99% dobrih slušalica, oni koji imaju 3.5mm nisu baš na nekom nivou... Sve u svemu, jedna pauza sa trošenjem novca na novijim uređajima treba da sledi... Oni (proizvođači) hoće da snize troškove proizvodnje na uštrb kvaliteta, potrošači bi želeli kvalitet za svoje skupo plaćene 3.5mm slušalice...
 22. Vrlo interesantno. Nažalost nema ih nešto kod nas da se posluša...
 1. Load more activity