New Content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Jel vidiš sad šta si napravio? Ne li si sad za ...nje?
 3. Aktuelno Sent from my SM-A520F using Tapatalk
 4. Yesterday
 5. Pa onda podji od kabla, osigurača, prekidača, trafoa pa nadalje...
 6. Dve slike "ispod haube".Ukoliko postoji interesovanje za pojedinacne komponente na PP.Jeftiniji naim amp bi mogao doci u obzir za zamenu.
 7. Planiram da napravim 3-way zvucnik sa sledecim drajverima Tweeter- Beyma T2030 Srednji- Beyma 5MP60N Dali pored 5mp60n ima potrebe za niskotoncem i ako da koji je model najbolji za ovu kombinaciju?
 8. https://luftika.rs/nastavnica-likovnog-rts/
 9. Zapravo htedoh podeliti interesantan novi Linn video Vinil adikt ,pa mi nesto ne ide ...ah ta tehnika .Ima ga ovde ... https://m.facebook.com/linnproducts/
 10. Najsmešniji virus odneo je još jedan život - Ellis Marsalis Jr. Počivaj u miru, legendo. Mladi trubač iz prethodnog videa, Elisov sin, Wynton Marsalis je kasnije izrastao u drugu legendu. Ljubitelji Čarli Brauna će se svakako setiti čuvene muzičke sekvence:
 11. Od predloženih - Onkyo A-8630 mi izgleda najbolje očuvan (treba proveriti da li je nešto rađeno unutra).
 12. laky

  Kaset Dekovi

  Sjajno jedva cekam,
 13. siroma

  uzvarb

  Meni je neispinjena želja da imam kaljevu peć. Sećam se kad sam išao kod kumova u Stnišić. Imaju peć na kojoj se leži, Verovatno i spava. U dve prostorije se proteže. Jedno vreme je bilo popuralno elektrificiranje kaljevih peći. Postane termoakumulaciona posle toga.
 14. Ako znate šta znači "sačekaj da okrenem nulu" onda ste dovoljno stari da ste u opasnosti od Korone
 15. Sonichammer

  EXPOSURE

  Imali ste prilike da ga vidite i cujete na proslogodisnjem Hi-Files Show-u u Holiday Inn hotelu u Beogradu.
 16. Hegel H190 HiFi+ Editor’s Choice 2020 !
 17. Dakle, očistiš šine po kojima klizi nosač lasera. Ako ne pomogne, može možda da pomogne čišćenje lasera u ultrazvučnoj kadici. To što si očistio spoljni deo sočiva ne pomaže mnogo, jer se zaprlja cela optika iznutra. Ako ni to ne pomogne, biće potrebna zamena celog laser pick-up-a. Neki se lako nabavljaju u originalu (veoma retko), neki se lako nabave u kineskim zamenama (najčešći slučaj), a neki se uopšte ne mogu nabaviti. Temu bi trebalo prebaciti u servis deo foruma: https://www.hi-files.com/forum/index.php?/forum/35-servis/
 18. Plus Bexovi kuriri kradu na isporuci, 50 do 100 din, ulovio ih par puta ...
 19. Dobio sam informacije koje su me interesovale, hvala svima.
 20. Oglas je aktuelan. Post expres je poceo da radi. Ostanite kod kuce.
 1. Load more activity
 • Recent Status Updates

  • Lerlaufregler  »  nkrgovic

   Odakle ti palo na pamet da je moj nalog dupliran od nekog drugog? Ova slika na motoru je licno moja i moje pravo ime je Danilo kao i sto mi pise u nalogu za razliku od vas sviju gde se krijete iza nekog laznog imena i naloga. Ako si moderator lako mozes preko ip adrese da me lociras da pisem iz kikinde pored basaida a takodje imam i svoju licnu kartu gde pise ko sam i sta sam. Sad kad sam dokazao kakva korupcija ovde vlada i sta ste od mene napravili i kad vam ponestalo argumenata sad krecete u napad da moj nalog nije stvaran i da se iza mene krije neko drugi a u stvari pola vas imate po 5-6 naloga a mene koji imam samo jedan mene napadate da mi dupliran nalog??? 
   Imam ja i svoj sajt, i svoj Youtube nalog i FB nalog gde jasno stoje moje slike, moji klipovi i moje ime i prezime i ne krijem se iza laznih imena i naloga kao vecina vas. Od postenog coveka ste napravili varalicu, prevaranta i lazaova ali znaj da neko odozgore gleda sva vasa zlodela-to upamti! Bog je taj koji ce da vam sudi a ne ja. Sta god da ja kazem vi nadjete nacin da me ugazite i od obicne teme namestite svinjac. Napadate me na sve moguce nacine a u stvari ne smete ni mrava da zgazite a ovde izigravate heroje.
   Znaci imam ja moj YouTube kanal gde se vidi moje ime i gde sam ja licno na motorima dok ih vozim! Za razliku od vas a takodje i tebe koji se krije iza nekog izmisljenog imena! Ne samo da ne krijem svoje ime nego sam i licno svoju sliku postavio u nalogu za razliku od vas ostalih! Pozdrav.
   · 0 replies
  • zikibiker  »  Willi Studer

   Pozdrav, moze li pomoc oko nabavke kond za pojacalo pioneer SA 8800 od 22000 na 63V, kao i za visokotonski kond od Revox Atrijum mk2 koji proizvodjaci i gde da trazim. Hvala unapred
    

   · 1 reply
  • safet  »  Zden

   može i na wiber   isti broj
   · 0 replies
  • safet  »  Zden

   jel pali ? jel svira ili koji su mu simptomi ? ako si iz srbije nazovi na 064-2431070
   · 0 replies
  • ivanp  »  zflazar

   Druže nisam ni sumnjao da nisi ravnozemljaš.
   Neki su me ljudi baš, baš iznenadili..................
   · 4 replies