Jump to content

Gile

Donator foruma
 • Posts

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Location
  Novi Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gile's Achievements

 1. @ketklou da li ste, kojim slučajem, imali belog keca sa Helloween nalepnicom na zadnjem vetrobranu? 🙂
 2. Otišlo, može ključ.
 3. Može i zamena za neki solidan CD player uz eventualnu moju doplatu.
 4. Povukao je hdd tj port veću struju nego što je predviđeno i proradila je zaštita. Kolega Sonichammer je čini mi se ovlašćeni distributer za CA, kontaktiraj ga, možda bi mogao da te uputi na servis.
 5. Kako se pristupa ovoj štampi, da otvorim pa da ti slikam šta je sada unutra?
 6. Prodaje se sub u solidnom stanju, urađen refresh. Cena 150€. Kontakt pp.
 7. CCA jeste super, ima zaista dobar zvuk. RPi3b+ i AlloBoss DAC 1.2 sa fabričkim napajanjem i oehlbach ice blue interkonektima sviraju primetno bolje od CCA. Pioneer N50 je bar za klasu iznad Rpi3b+ i AlloBossDAC, to je već ozbiljan zvuk. Jel slušao neko CA CXN V2? Interesuje me jel može da svira gapeless sa Tidala npr? Takođe me interesuje da li je moguće dodati secure radio streamove (URL počinje sa https://)?
 8. Hoću, obećavam, čim nađem malo vremena. Nadam se da neće preskakati na tim mestima.
 9. Pa ne baš. Ni približno. Da nije na recikliranom vinilu možda bi imalo neke šanse. Taj album je ionako teška komercijala, nebitno je kako zvuči.
 10. Moj PGP primerak je shit, kriv i preskače. Isto kao i and Justice for All. Bilo koje izdanje meni zvuči bolje od PGP.
 11. Oduži se ovo mnogo. Odoše pare na neke druge prioritete. Jedini novitet su Luxman C03 + M03, mada neće biti operativni neko duže vreme. Uređaji su pregledani i premereni, sve je u fabričkim tolerancijama. Nije rađen refresh do sada. Majstori za pod kreću krajem oktobra.
 12. O Jabri uvek sve najgore. Precenjena kancelarijska oprema. Ima na KP još uvek da se nabavi Sony WH-CH700N, to je nobrainer za 100€. Rade preko BT, rade i na 3.5mm kabl.
×
×
 • Create New...