Jump to content


Gile

Donator foruma
 • Posts

  313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Location
  Novi Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gile's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Dedicated
 • Week One Done

Recent Badges

 1. https://motherearth.streamserver24.com/listen/motherearth/motherearth Klasik: https://motherearth.streamserver24.com/listen/motherearth_klassik/motherearth.klassik Instrumental: https://motherearth.streamserver24.com/listen/motherearth_instrumental/motherearth.instrumental Jazz: https://motherearth.streamserver24.com/listen/motherearth_instrumental/motherearth.jazz E sad, ako streamer ne ume sam da prepozna data stream, ako se doda .mp3 doobija se 320k stream mp3, ima i aac čini mi se ali sam zaboravio rezoluciju.
 2. 557 nema na oglasima takođe, ima 555 i 559.
 3. Naravno da je bolji ali ga nije bilo na oglasima nigde. Ne mogu da kupim ono čega nema u ponudi.
 4. Uspeo sam da nađem CDP koji mi odgovara, koji je u vrlo dobrom stanju i koji će eventualno moći da se servisira u narednih 10-15 godina. Izbor je pao na Sony CDP-X222ES. Konkretan primerak je bio najbolje očuvan od svega što sam video, deluje da nije čačkan i čita sve živo. Cena je otprilike trećina planiranog iznosa (mada to nije bilo presudno). Zvuk mi se mnogo sviđa, tipičan Sony. Imao sam prilike da vidim i čujem i Philips CD850. Lepo se to čuje, i impresivno izgleda, ali konkretan primerak nije bio u nešto reprezentavinom stanju. Zahvaljujem se svima na predlozima i konstruktivnim komentarima.
 5. E super, hvala, navratiću onda oko podne.
 6. @sondek koja je satnica u NS? Kad je najbolje doći?
 7. Gile

  Šta se gleda?

  https://www.imdb.com/title/tt15320362/?ref_=fn_al_tt_1 https://www.imdb.com/title/tt13911628/?ref_=fn_al_tt_1 Obe serije su izuzetne. I naravno, South Park: Panderverse, fantastičan osvrt na gluposti koje se dešavaju u Disney i kvazi woke kulturu.
 8. Ne ide kao 14", ali je imao video/S-video/kompozitni RGB ulaz što je za oba računara super (Amiga može preko A520 modulatora a ST ima kabl sa monitorskog izlaza na kompozitni video). S obzirom na to koliko ne vidim, bilo bi sasvim OK.
 9. EIZO Flexscan ❤️ Imao jednog sa trinitron cevi pre 30 godina. Najoštrija i najprijatnija slika u svemiru. Sad mi je žao što sam ga prodao, bio bi top za Amigu i AtariST.
 10. Nikada nisam bio na burzi u Fabrici, doći ću najverovatnije.
 11. Displej na strimeru je sjajna stvar pod uslovom da si na metar od njega konstantno, inače baš i nema neke svrhe. Nemoj CA pre nego što čuješ i budeš sigurna da ti se sviđa zvuk. Meni se sviđa CocktailAudio X45 mnogo, al mi je malo van dometa.
 12. Slušao sam pre 2 godine R-N800A kad sam imao ideju da bi mi možda takav setup odgovarao, u kombinaciji sa nekim MA Silver bookshelf. Lepo se to čulo, ali sam čuo i NAD C368 sa BluOS karticom (streamerom) koji je za iste pare imao zvuk koji mi se malo više svideo. Yamaha pravi vrlo solidne pojačavačke stepene i R-N600A je više nego dovoljno snažan da pokrije tih 15 kvadrata. Tu je daleko veći problem za kvalitet zvuka sam oblik prostorije nego izbor HiFi komponenti.
 13. Kinez kao kuća, originalni japanski su drugačije spakovani.
 14. Meni je Sony CDPX333ES prototip savršenog CD plejera. Uspeo sam da nađem igrom slučaja pickup u odličnom stanju (od familije iz US) tako da više ne preskače (hoće da pucne tu i tamo na nekom zeznutom CDu, treba recap), čita TOC u sekundi, sve može da se uradi na prednjem panelu, e sad bih još jedan takav al da ne moram da jurim pickup ponovo.
×
×
 • Create New...