Jump to content

Gile

Donator foruma
 • Posts

  253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Location
  Novi Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gile's Achievements

 1. Stigao danas paket sa Juno, onaj od 13. marta. Stajale su u pošti 45 dana. Probijen je rekord od 70 dana dostave iz UK.
 2. Nemojte kupovati kopije Technicsa. Ne samo zbog kasnije prodaje, ne treba vam ta muka u životu.
 3. Na B&O idu samo B&O zvučnice. Nema zamenskih niti improvizacija.
 4. Mogu zaista da potvrdim da je bivši Srđanov Technics SLQL1sa T4P Ortofon OM20 bukvalno kao nov, i fantastično radi. Između njega i SL1700 (Ortofon Red) je mrtva trka što se kvaliteta zvuka tiče.
 5. Da li da cimam Juno, ploče poslate 13.03., nema ih još uvek? Ili da čekam uobičajena dva meseca, pa onda da ih cimam ako ne stignu?
 6. Technics je bar superlak za podmazivanje. Standardno se podmazuje samo osovina tanjira, ništa više. Isključiš gramofon iz struje, skineš tanjir (ima na yt kako se pravilno skida), sipaš tri kapi ulja uz vertikalni držač osovine i provrtiš osovinu par puta. Koje ulje? Najbolje je ono super skupo Technicsovo, ali i bilo koje automobilsko ulje za menjače radi posao bez problema (ista je gradacija kao namensko).
 7. Kupio homework na Juno pre 20 dana, za 19 funti, čekam da stigne. RAM imam od pre, kupio nov kod Borka u Yugovinilu za 25 ili 30€, ne mogu da se setim tačno.
 8. Kad smo već kod discogsa, obratite pažnju na suludu cenu vinila Random Access Memories od Daft Punka.
 9. +1 upoznao sam Igora sasvim slučajno, kupovao neke kasete od njega. Izuzetno skroman i prekul čovek. Prvi put kada smo se videli pričali smo pola sata, nije ni spomenuo gramofone dok ga nisam pitao da li je on Igor iz TT recycled koji pravi modifikovane gramofone. Odgovorio je da je promenio ime firme u Soulines i da ima neku svoju viziju kako gramofon treba da izgleda. Mene je oduševio svojom gandijevski smirenom pojavom i inženjerskim načinom razmišljanja. Uvek se lepo pozdravimo na berzi, kupio sam vremenom mat i par CDova od njega. Veliki pozdrav!
 10. Slažem se. Ima još uvek povremeno restock.
 11. Pre 30 godina sam kupovao šta je još bilo od Jugotona da se nađe, posle godinu dana ploče se kod nas više praktično nisu pravile. Pre 40 godina sam bio drugi razred, tako da sam promašio vreme za kupovinu novotalasnih albuma.
 12. Gile

  Arylic S10

  Prodato, može ključ.
×
×
 • Create New...