Jump to content


Gile

Donator foruma
 • Posts

  258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Location
  Novi Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gile's Achievements

 1. Hoću, obećavam, čim nađem malo vremena. Nadam se da neće preskakati na tim mestima.
 2. Pa ne baš. Ni približno. Da nije na recikliranom vinilu možda bi imalo neke šanse. Taj album je ionako teška komercijala, nebitno je kako zvuči.
 3. Moj PGP primerak je shit, kriv i preskače. Isto kao i and Justice for All. Bilo koje izdanje meni zvuči bolje od PGP.
 4. Oduži se ovo mnogo. Odoše pare na neke druge prioritete. Jedini novitet su Luxman C03 + M03, mada neće biti operativni neko duže vreme. Uređaji su pregledani i premereni, sve je u fabričkim tolerancijama. Nije rađen refresh do sada. Majstori za pod kreću krajem oktobra.
 5. O Jabri uvek sve najgore. Precenjena kancelarijska oprema. Ima na KP još uvek da se nabavi Sony WH-CH700N, to je nobrainer za 100€. Rade preko BT, rade i na 3.5mm kabl.
 6. Stigao danas paket sa Juno, onaj od 13. marta. Stajale su u pošti 45 dana. Probijen je rekord od 70 dana dostave iz UK.
 7. Nemojte kupovati kopije Technicsa. Ne samo zbog kasnije prodaje, ne treba vam ta muka u životu.
 8. Na B&O idu samo B&O zvučnice. Nema zamenskih niti improvizacija.
 9. Mogu zaista da potvrdim da je bivši Srđanov Technics SLQL1sa T4P Ortofon OM20 bukvalno kao nov, i fantastično radi. Između njega i SL1700 (Ortofon Red) je mrtva trka što se kvaliteta zvuka tiče.
 10. Da li da cimam Juno, ploče poslate 13.03., nema ih još uvek? Ili da čekam uobičajena dva meseca, pa onda da ih cimam ako ne stignu?
 11. Technics je bar superlak za podmazivanje. Standardno se podmazuje samo osovina tanjira, ništa više. Isključiš gramofon iz struje, skineš tanjir (ima na yt kako se pravilno skida), sipaš tri kapi ulja uz vertikalni držač osovine i provrtiš osovinu par puta. Koje ulje? Najbolje je ono super skupo Technicsovo, ali i bilo koje automobilsko ulje za menjače radi posao bez problema (ista je gradacija kao namensko).
 12. Kupio homework na Juno pre 20 dana, za 19 funti, čekam da stigne. RAM imam od pre, kupio nov kod Borka u Yugovinilu za 25 ili 30€, ne mogu da se setim tačno.
 13. Kad smo već kod discogsa, obratite pažnju na suludu cenu vinila Random Access Memories od Daft Punka.
×
×
 • Create New...