Father

HiFi distributer / proizvođač
 • Content Count

  3,800
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

1 Follower

About Father

 • Rank
  Ipak može mooogo bolje!
 • Birthday 02/05/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  . . . Beograd

Recent Profile Visitors

4,646 profile views
 1. Ja sam ovo jeo u Ticino, CH. Opaka varijanta.
 2. Istražuj muziku, pravce, izvođače... Istražuj i zvuk, malo idi u posete drugima sa nekom omiljenom muzikom pa ćeš već vremenom stvoriti najrealniju sliku da li si zadovoljan svojim sistemom. Neko iskusniji bi mogao da ti navede nekakve nedostatke, kada bi poslušao tvoj sistem, ali bi ti u ovom momentu ti komentari delovali manje jasni o čemu taj priča. Zato i kažem sticanje iskustava uz uživanje u muzici. Uvek negde nešto škripne ili zaječi tako da nam poremeti ekvilibrijum, pa kada se nakupi kufer anegdota, onda se krene u novu kupovinu, ali sa ušima koje su neznatno ili znatno podigle lestvicu. Znači ... Take it easy Amigo and very slowely.
 3. Nemam direktna iskustva sa tim avr-om, samo sam želeo da te poštedim neizdrža koji znatiželja može da stvori čoveku. Mislio sam da hifi početak ima slađi ukus, a ono što sutra donosi niko ne može da zna ... Samo groovaj i uživaj.
 4. Ako je za Naima onda svakako i samo ove originalne što ne ulivaju poverenje. Koliko sam uspeo da naučin ovde na Vorumu je da za Naima samo i isključivo Naim galanterija i najbolje će da zvuči tako. Zato bez improvizacija i ložnje na žuto. Naim je to.
 5. Dobrodošao. Važno je da si zadovoljan. Od mene iskren savet ti je da se maniš čačkanja mečke. Naravno da će neko reći da ima boljih pojačala i šta ćeš onda da radiš? Da se prevrćeš noću u znoju i mozgaš šta drugo da kupiš. Skupljaj muziku, slušaj je. Idi na žive nastupe, što neposrednije ako je moguće, bliže ne ozvučenim instrumentima i upijaj njihovu boju, dinamiku, zvučne pojave koje ih okružuju, pa ćeš polako sticati i slušna iskustva da sam ukapiraš da li si prevazišao postojeći sistem ili si i dalje zadovoljan. Važno je da svakom uređaju daš vremena da se pokaže i da ustanoviš da li ste meč. Lako je kupiti novo, ali nije uvek svaka kupovina pogodak, pa se zato spremi za dugo putovanje. Srećan put...
 6. Father

  Alan Ford

  “Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi.” “Nije važno sudjelovati, važno je pobijediti.” “Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti.” "Vi imate novac, mi imamo iskustvo. Nama ostaje novac, a vama iskustvo" “Tko spava nije budan.” “Naoružaj se i bježi.” “Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega.” “Ako želite pobijediti u trci, morate prvi proći kroz cilj.” “Ne predaj se nikad, osim kad moraš.” “Alane, bjež’mo, njih je dvojica, a mi smo sami!” “Prokletstvo, ovaj zid je gladak poput glatkog zida.” “Mi ništa ne obećavamo i to ispunjavamo – stranka istine” “Ovdje počiva onaj koga više nema.” (epitaf) “Ovdje ležim ja a stojiš ti, a bilo bi bolje da ležiš ti a stojim ja” (epitaf) “Mene će najviše pogoditi moja vlastita smrt!” “Bolje biti bogat nego ne biti.” “Dolje oni živio ja” – grafit na zidu. “Kupite cvijeće voljenoj ženi, ali ne zaboravite i na vlastitu.” “Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je sve to plod policijske mašte.” “Ne vjeruj ženi koja laže.” “Tko hoda ne trči.” “Ko leti, vrijedi, ko vrijedi, leti, ko ne leti, ne vrijedi.” “Bolje izdati knjigu nego prijatelja.” “Ovdje leži, ne bježi jer nije svježi.” (epitaf) “Možda po nacionalnosti nizozemac, al’ preci su mu sigurno bili francuzi.” “Za domovinu ću dati sve, pa čak i nokat.” “Ulaz slobodan, izlaz se naplaćuje.” (napis nad kinom) “Halo, Bing, kako brat? Ukrao auto, a onda mu ga zdipili na prvom parkiralištu? Kakva vremena…” “Udjelite sirotom starcu bez nogu koji nema novaca ni cipele da kupi.” “Bolje taktički uzmak nego krvavi poraz.” “Bolje piti vodu nego naftu.” “Tko leži, ne bježi.” “Bolje kukavički pobjeći nego junački poginuti.” “Bolje ispasti budala, nego ispasti iz vlaka.” “Natpis iznad kina: Ulaz-slijepi 50 centi, gluhi 50 centi, slijepi i gluhi 1 dolar!” “Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
 7. Silken Balkanska Kelco Bulevar kralja Aleksandra / Slobodanke Danke Savić Beli electronic Voislava Ilića Kupujem Prodajem
 8. Bravo, jako mi je drago što si se ipak odlučio za bolji gramofon. Deluje da je čak i u jako dobrom stanju. Neka je sa srećom! Baš mi je drago.
 9. Čestitam Krco! Pusti sada malo da rade, da malo slegnu utisci, pa onda možeš da se igraš sa pozicijom i stalcima. Uživaj...
 10. Ne može to bez kabla.
 11. To mu dođe nešto kao Asanž-ova saga.
 12. ... Taj Forum bi bilo zabavno čitati ...