Father

HiFi distributer / proizvođač
 • Content Count

  3,403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

1 Follower

About Father

 • Rank
  Ipak može mooogo bolje!
 • Birthday 02/05/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  . . . Beograd

Recent Profile Visitors

3,964 profile views
 1. Father

  Tango MC trafo & Pette Millett phono

  Nije loša ideja. Ja bih poslušao svoj modifikovani MM Phono NAD iz 1130 preampa, na nekom drugom sistemu. Mislim da ima šta da kaže. Dobro bi bilo čuti i utiske drugih. Ja sam za karavan.
 2. Father

  Tango MC trafo & Pette Millett phono

  Ne smem da se upuštam u diskusiju, jer se uopšte ne sećam zvuka sa Millett-om. Skroz zaboravih.
 3. Father

  Šta se sluša ?

  Rick Wakeman - White Rock Original motion picture Sountrack Panavision 1976
 4. Father

  Tango MC trafo & Pette Millett phono

  Bravo za izveštaj Krco. Hvala! Imao sam prilike da poslušam te spave osim Paradise kad sam bio kod tebe i meni se dopalo kako rade Tango trafoi, ali kratko sam bio da bih oformio bilo kakvo mišljenje. Samo groovaj druže moj.
 5. Father

  Povratak na analogni sistem

  Važi kada bude zgodno dogovaramo se za druženje na PP.
 6. Father

  Povratak na analogni sistem

  Jeftin, kvalitetan i zvučo perfektan strujni kabl. Pa ima skupih i skupljih od skupih pa da ne valjaju,uz to i sa zvučnim imenima. To što ranije nisi mogao, a sada čuješ razliku u faznom okretanju viljuške, znači da svi mi imamo još mnogo toga da otkrivamo i da ništa nije za potcenjivanje. Takođe ne treba uzimati sve zdravo za gotovo. Ima sistema koji su poprilično inertni, iz nekog potpuno nejasnog razloga (iako su npr. lampaši), a ima sistema koji na odmah crtaju promenu. Nema pravila i suština je u probi. Ja sam ponudio da donesem 4 strujna i jednu razvodnu letvu sa 6 utičnica. Dva para RCA Paklene Pomorandže i jedan set zvučničkih Paklene Pomorandže da poslušaš u sopstvenom sistemu i donesete zaključke. Siguran sam da će se ukazati prilika i nešto drugo da se posluša u sistemu. Ne treba žuriti sa kupovinom.
 7. Father

  AIKIDO sirotinjski hajend buffer

  Pa zato i kažem. To sam jedino kod tebe mogao da vidim. Vrlo praktično za čačkanje i rad u toku.
 8. Father

  AIKIDO sirotinjski hajend buffer

  Fascinacija mi je protoripsko skutijavanje. Kako si se samo setio ovih plastikanaca da ih lako otvaraš, zatvaraš, bušiš po potrebi, isecaš otvore. Sjajno! Samo napred, neka je sa srećom!
 9. Father

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  On kaže da te šiljke na zvučnicima osloniš na ove podloške koje imaš i da je to raj zemaljski, ali samo podloške su manje sreće, kaže čovek Sloba.
 10. Father

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  Kod mene su svi sa kupom (šiljkom) Ispod odvojnog balansiranog trafoa, gramofona, Oppo-a i zvučnika.
 11. Father

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  Ove njegove mogu da se koriste ali je u tom slučaju bolja opcija šiljak sa lagerom. Razgovarao sa čovekom u subotu i baš diskutovali da li da uzmem ovo ili ono.
 12. Father

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  Sloba, ne znam prezime. Živi u blizini starog merkatora.
 13. Father

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  Sa tim zarubljenim podloškama sa lagerima treba voditi računa da su projektovani da se šiljak oslanja na njih. Nisu srećno rešenje ako se uređaj ili zvučnik direktno oslanja na njih. Projektovani su namenski za zvučnike koji poseduju svoje šiljke, kojima bi nalegli na maleni udubljeni konus u zarubljenoj podloški sa gornje strane. Ovo ne govorim napamet, već iz razgovora sa konstruktorom. Ako zvučnici ne poseduju šiljke na kutijama, onda je bolja opcija šiljak sa lagerom i pripadajućom podnom podloškom.
 14. Ja rekoh da malo pripomognem strani koja malo zaostaje u temi.
 15. Dobio sam odgovor, cene su HiEnd. Naručuju se za izradu I dostupne su za dve nedelje. 1. Audiophile Groove _ 400€ 2. Audiophile Line _ 350€ 3. Audiophile Bass _ 300€ 4. Nema na sajtu _ 250€ http://www.impractical.eu/en/other