Jump to content

Father

HiFi distributer / proizvođač
 • Posts

  6,172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  . . . Beograd
 • Interests
  ovo i ono

Recent Profile Visitors

9,349 profile views

Father's Achievements

 1. Father

  Šta se sluša ?

  https://tidal.com/album/90857919
 2. Zašto to pitaš? Da li si primetio neki nedostatak sadržaja?
 3. Pa bilo je i po komponenti. Ali češće Bruto . Svi stariji drugari se žale na leđa, pa sad ja potegnem kad zatreba.
 4. Momci ... najbolji bonding_vibe, smash i live sam doživljavao na garažnim probama uglavnom nepoznatih bendova gde se atmosfera znala podići u vrlo interesantne žurke i vrhunska druženja puna uspomena i anegdota. Te probe i druženja ispred ili unutar garaža, podruma ... su neverovatna iskustva. Možda je povratak vokalno instrumentalnih visokoproduciranih bendova "back to origin" , zapravo dobra stvar. Dont worry, Bee happy!
 5. Telo je POM, a poklopac je Aluminijum. Materijal šrafa mi nije poznat. Zamisao je da ima što niži kapacitet i manju masu + benefit od VBS monokristalnog bakra. Plus se priteže, a masa se lemi.
 6. Ovo je ekstra za nekoga ko ima više dekova.
 7. Vužnja bez ruku nabacuje i "Čiroki" sa zadnjeg točka. Sad kako prednji "crta" po kiši, to ne bih znao, nemam iskustava.
 8. Da svakako može tako, samo zbog prljanja možda treba osmisliti neku zaštitu, eventualno. Milje ubaciš u mašinu ili na ruke ovde teško da može nešto od toga kada se zasivi i potamni od prašine.
 9. Ja sam ovih dana takođe pravio jedan kabl samo namenjen za Phono od 80 cm i samo kabl je izašao 46pf. Naručeni su VBS konektori za njega, ali će čovek sam da estetski finišira i terminiše kabl kada ga preuzme posle mora. Žica je tanka postrebrena licna u teflonu gde su dva provodnika blago spiralno uvijena oko podužne ose. Par slojeva teflona i papir kao izolacija/distancer jezgra od al folije. Pre kompletiranja i dodavanja al folijskog sloja kabl je imao nekih 26pF. Cenim da će terminisan nisko kapacitativnim VBS RCA konektorima sa ukupnih 46pF gotovog kabla otići na očekivanih 55-65pF ukupno. Ipak videćemo kada se sve spakuje...
 10. Father

  Zanimljive slike

  Ajd nije slika ali je zanimljiva vest Hrvatski pevač postao član "Vajtsnejka"
 11. Odličan rezultat. Konektori umeju da podignu tu cifru za 20-30pF. Biće interesantno koliko će iznositi sa novim Andrejevim RCA.
 12. Father

  Šta se sluša ?

  Uff ovo je opasno dobar provod u najavi! Među fajlovima sa mog diska imaš ovaj album, pa možda uporedi nakon dobro napunjenih ušiju ovim nosačima zvuka.
×
×
 • Create New...