Father

HiFi distributer / proizvođač
 • Content Count

  4,657
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

1 Follower

About Father

 • Rank
  Ipak može mooogo bolje!
 • Birthday 02/05/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  . . . Beograd

Recent Profile Visitors

5,409 profile views
 1. Ovde se slažem sa tobom. Moguće, mada sam se upravo vratio sa ulice u akciji spašavanja supruge kojoj je riknuo senzor radilice, pa sam se najurcao ko blesav da kupim deo pre zatvaranja i opet odem do auta da probam da ga upalim, kao kad se malo oladi, pa opet ništa. Ostavio ga u sumnjivom kraju kod plavog mosta. Sutra ću trotinetom do njega da vidim da li će da upali, pa kod električara u vinču.... Možda je i zato. Izvinjavam se ...
 2. Verovatno mi zato i na telefonu u chrome-u luduju ekrani u editoru.
 3. Nema ega nego gledam stvari kakve jesu.
 4. Cena je uvek diskutabilna kategorija. Cene Father strujnih kablova su na nivou direktne trgovine ogoljene od posrenika, marketinga, sajmskih troškiva, i svih ostalih dodatnih troškova. Sad to što je Srbinu sve skupo što pređe 100€ to je sada neka druga stvar. Cene formiram na osnovu modela, dužine, i izbora konektora, pa se donekle cena može malo prilagoditi, od 70-160€ na dole. Znači nije to popust već mogućnost kastumizacije. Mogao bi da probaš i ovaj mali Mid6.5 od 1.2m na poziciji letve. Ne znam da li sam ti njega davao?
 5. @Aibo Mislim da je bilo dobro što si ipak svratio kod mene u sredu da poslušaš zvuk mog sistema u celini ožičenom mojim stujašima. Verujem da si na taj način uspeo već kod mene da uočiš nešto što je dobro i poželjno da sistem prezentuje. Iz tvojih opisa dobijam utisak da si prepoznao potencijalno mogućnosti svog sistema da reprodukuje dobar niz od tih elemenata. Ideja je u startu i bila da poslušaš dva modela, eventualno uočiš zvučnu razliku između njih i prepoznaš sposbnosti sistema da odreaguje na gradaciju i cenovnu kategoriju dva kabla. Više sam nego zahvalan za spremnost na probu i kako sam i naglasio bez ikakvih obaveza, sem da ubodeš fazu pravilno . Neku referencu svakako sada imaš i biće ti sigurno lakše da utvrdiš koji od pristupačnijih kablova najviše donosi, ne striktno poređeno sa Father-ima već u nekom iskustvenom i prezentacionom smislu. Još jednom hvala na ukazanom poverenju, lepom druženji i divnom utisku opisanom u tvom postu. Svako dobro!
 6. Ako ja dobro računam šuko i iec iego bi premašili 100€, možda bi Dejan dao i popust, ali... Ovde je kombo 65$ po punoj ceni.
 7. To je ono što se odmah shvati, ali odjek višemesečnog progona ukazuje na to kako ja trtim ceo forum svojim umotvorinama, a brijač se naivno namestio, pa brže bolje sačuvaj čoveka da ne pogine za slobodu... Ok, ne ljutim se. Znam da često imaš neizdež, ali šaraj malo, šaraj.
 8. Prihvatam izvinjenje. Shvatio sam ja više nivoa smisla tvojih reči. Zato sam i reagovao. Nisam zlopamtilo, ali aman, kao da primaš platu od neke agencije za medijsku kampanju.
 9. E moj @Zexx kako si ti kratkovid. Prosto mi je smešno koliko se napinjete ti i onaj zemunac da me na silu iskompromitujete i unizite. Da je bilo par puta, bilo bi smešno, ovako ste stvarno jadni obojica. Ma koliko da ste pametni i forumobrižni.
 10. Acrolink u teflonu, ono OCC, Military Grade .... izvanredan!
 11. Ako smem da primetim da se zeznuo autoscale po širini prozora, kada se ne koristi "maximize". Čisto da javim. Probao i u Chrom i u MS Edge.
 12. @brijac Meni je zadovoljstvo da sam upoznao tako svestranu i doslednu osobu sa kojom je lako razgovarati i ući u zajedničke ideje. Zaista najveća impresija mi je bila lakoća razgovora i obostrano razumevanje za individualne podsticaje i motivaciju u radu od ranije i onome što tek sledi. Impresije onih Bahovih orgulja bih stavio na drugo mesto, jer cirkasmo samo čistu vodu, pa ko zna da li bi još nešto odvuklo pažnju, da je bilo drugačije. Svakako vrlo lepo veče uz konstataciju da se utisci skoro pa podjednako dele na digitalni i analogni segment. Definitivno je stavr preferenci i moguće je da veća rezolucija i brutalna dinamika digitalnog nekome prija, a nekome upravo gramofon daje konfor i prostor da se manje angažuje oko istraživanja soničnih molekula i subatomskih struktura tonova i uživa u nešto relaksiranijoj prezentaciji. Meni odgovaraju obe opcije u apsolutnom smislu i možda podsvesno apstrahujući neke manje neprirodnosti koje, iz mog ugla glednaja, gramofon prezentuje. Sve je to ok kada se ubira pozitvna vibracija iz sistema. Hvala na poseti i na komentaru. Druženje će mo svakako nastaviti i siguran sam da će se tu svašta zanimljivog izroditi.