Jump to content


Father

HiFi distributer / proizvođač
 • Content Count

  5,674
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

1 Follower

About Father

 • Rank
  Hi-End

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  . . . Beograd

Recent Profile Visitors

7,738 profile views
 1. Imam ja alat za štelovanje geometrije za Technics 1210. Dovoljno je samo da mi doneseš headshell sa glavom i sve je idealno podešeno za 5 min.
 2. Nije ti podešen gramofon kako treba. Pogotovo tracking glave. Vrlo je uobičajno podešavanje univerzalnim protraktorima bez preterane brige za tačnu geometriju gramofona i njegovih specifikacija po tom pitanju. Naglašavao sam tu negativnu praksu više puta na Forumu, ali se uvek pogrešno shvatala mojim pametovanjem i vređanjem iskustva članova. Istraži specifikacije svog gramofona i bar potraži protraktor sa efektivnom dužinom ručke koja je specificirana od proizvođača. To je najmanje što možeš da učiniš. Naravno može i znatno bolje, preciznije i manje invazivno za ploče i dijaman
 3. A normalan se svet samo pita baš to Y "why" uopšte bother. PS: Dobro Jutro!
 4. Sve podržavam ... Samo jako!!!!
 5. Bogu hvala da nije sve do žica, jer bi svedočenja počela da izgledaju krajnje neozbiljno !
 6. Ove tri me najviše i zanima, gde preporučuju duž ručke da se zalepe. Na kojim pozicijama je max benefit? Prstopodizač pickup-a, to je realno vrlo interesantno mesto za smiriti rezonance, pogotovo ako je izveden od tananog dugačkog lima.
 7. Dokoni pope, hajd zalepi neku sličku gde si zadržao pegice i od kog prečnika (boje) na kojoj poziciji najbolje rezultate postužu. Da li su zgodni za premeštanje i da li si se bavio takvom detaljnijom analizom i istraživanjem najefektnijih pozicija...? Hvala.
 8. "Krajnjom neutralnošću" ... ovakve audifile mogu da nabrojim na pola prstiju jedne šake. Over and out!
 9. I kod mene na telefonu Chrome. Ako prebaciš / aktiviraš "Desktop site" onda ima gde je i bilo ranije. Telefonska opcija sajta nema login!
 10. Father

  Šta se sluša ?

  https://www.discogs.com/Jan-Gunnar-Hoff-Fly-North/release/5471828
 11. Father

  Phono preamp

  Imao ga na probi u svom sistemu nedelju dana. Poseduje ga moj dobar drugar. Samo reči hvale imam za taj uređaj. Primerak koji je bio kod mene je imao 56k na ulaz, tako da se lepo uklopio u tadašnji setup. Vrlo dobro zvučno izbalansiran i dimamičan. Odlično pojačanje...
 12. Father

  Šta se sluša ?

  https://www.discogs.com/European-Jazz-Trio-Adagio/release/9469674
×
×
 • Create New...