Father

HiFi distributer / proizvođač
 • Content Count

  3,072
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

1 Follower

About Father

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  . . . Beograd

Recent Profile Visitors

3,518 profile views
 1. Father

  Filips' sistem

  Vidim ja da će da padne stereo polica i sa leve strane zida.
 2. Father

  Filips' sistem

  Ili da se nisi tako Žestoko navuko na iglu. Filipe, neka je sa srećom polica, nego kupi li ti neki transport odonda ili koristiš neki Dennon koji si spominjao, ako se dobro sećam? Puna polica sugeriše da će biti ili punjene fioke novim diskovima ili će se praviti još jedna.
 3. Father

  Denon i Klipsch

  Izdvojio sam ono što mi je bilo izrazito pogrešno (iz tvog izlaganja) u prethodnom mom postu. Zadebljao i podvukao. Voleo bih da mi objasniš to povezivanje i na koje kutije se odnosilo?
 4. Father

  Denon i Klipsch

  Ako ovde govoriš o povezivanju Front stereo para zvučnika, znači prednji levi i prednji desno onda Možda je najbolje da otkačiš sve zvučničke kablove sa pojačala i probaš ovo, korak po korak. Objasniću samo za Front Left. Istu proceduru primeni i na Front Right. Vodi računa o plusu i minusu na kablu i konetorima. Zvučnički kabl prednjeg levog zvučnika, poveži na terminale pojačala za Front Left. Drugi kraj kabla veži na gornje terminale na prednjem levom zvučniku. Gornje i donje terminale na zvučnicima poveži metalnim džamperima koje si dobio uz zvučnike (koje si skinuo). Vodi računa da povežeš Plus sa Plus-om i Minus sa Minus-om. Uradi isto i za desni zvučnik pa probaj neku muziku sa radija. Javi šta si dobio. Ako ovo proradi onda ima nade, ako ne proradi onda može biti i do nekih sitnih podešavanja za stereo režim rada. Ako i tada ne proradi, nosi nazad u radnju. Srećno ti bilo!
 5. Father

  Miljetov sistem

  Zaista je to velika stvar za kupca. Ispada da veći rizik preuzima on sam, nego njegovi klijenti. Vrlo viteški od Siniše i za poštovanje.
 6. Tebi radnja bliže i od Lidla i on mene. Prošetaj Sofiju.
 7. I ja sagorevam četresšestu, al se ne žalim. Valjda će sluh da me posluži još neko vreme.
 8. Kada čuješ zvuk, boja će da bude nebitna.
 9. Imaju oni još ljupkih boja, kao azurno plava, ljubičasto modra, zelena... Narandžasta je samo još jedna na putu dugom prekrivenim....
 10. Rat odavno počeo "Loudnes rat" Ubiće nas @lesalesa kada vidi koliko smo mu saveta dali. Jel beše ovo ona tema sa slamčicama.
 11. Jošuvek imam oko 7m. Ja ih takođe koristim u Father strujašima za kavez preko šild folije. Izvučem žice, skinem silikonsku izolaciju, ispoliram čeličnom špuzvom i ispletem kavez preko al folije. Kao neka drenaža šilda. Ako doneseš BUD dobiješ 2m. i malo poslušamo mjuzu... A... ?
 12. Ovaj 2x2x0.8mm je 67 din.
 13. Čuo se i taj odlično taman je izvukao malo kvaliteta u visini sa tom Lan pletenicom. ....... ALI Kada sam prvi put stavio Narandžastog i bez usviravanja na prvi takt je bilo
 14. Gle šta sam ja radio pre neku godinu. Fuzija stare batinaške filozofije 10mm2 i nešto novih trebdova.