Jump to content

savudin

Članovi
 • Posts

  249
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,372 profile views

savudin's Achievements

 1. savudin

  Ford

  Mislim da tu možeš eventualno samo aux kabl da izbaciš.
 2. savudin

  FTA Kumma

  Kabl prodat u rekordnom roku, hvala članu foruma, može lock.
 3. savudin

  FTA Kumma

  Na prodaju FTA Kumma strujni kabl. Prvi sam vlasnik, kupljen od Zorana. Višak u sistemu. Dužina oko 130cm. Cena 60 evra ili 7000 dinara. Kontakt pp.
 4. Evo iz prve ruke, Discogs je kod uplate odmah skinuo ceo iznos za VAT plus svoj fee, tako da nema onih mesečnih naplata, odmah skidaju. Posle svih taksi meni ostade jedva neka crkavica na PayPal-u. Eto možda nekom posluži informacija.
 5. Da, tako i ja mislim, ali da li ja sad treba pri slanju nešto dodatno da plaćam? Jel šaljem kao i do sad? Nije mi jasno šta da radim sa tim parama.
 6. Jel može neko da mi objasni ovu stvar oko VAT na Discogs-u? Znam da je bilo priče o tome i ima sve na sajtu, ali ne mogu baš jasno to da skontam. Upravo sam prodao jednu ploču i kupac je iz Holandije, u računu mu stoji 40e ploča, 10e poštarina i 10.50e da on plati VAT. Šta ja tu treba da radim? Hvala.
 7. Nemoj komplikovati sebi, uzmi Z906 i bićeš zadovoljan veruj, evo ja ih koristim već 7-8 godina bez problema. Možda naiđeš i na neki polovan. Za toliku sobu i tvoje potrebe sasvim su zadovoljavajući i jednostavni za korišćenje.
 8. Za taj Tannoy ti treba, to su samo zvučnici. Za Logitech ti ne treba.
 9. Takva ista situacija je kod mene i da, imaćeš čari 5.1 zvuka. U mom slučaju zadnja dva zvučnika stoje u ćoškovima sa strane kauča, podignuti malo višlje nego prednja dva, i iskošeni su ka sredini kauča.
 10. savudin

  AAA vinyl club

  Da, na tom OBI-ju stoji.
 11. savudin

  AAA vinyl club

  Kupio sam od nekog lika iz Mađarske, njemu je stiglo iz USA. Donešeno u Srbiju, tako da je prošlo bez dažbina. A u drugoj temi sam spomenuo još jedno AAA izdanje koje imam, zvuk je veoma realan i živ.
 12. savudin

  AAA vinyl club

  Imam dve iz te Third Man serije. Sleep je 4xLP i savršeno je uhvaćen live zvuk benda, ovaj komplet je sonična bomba.
×
×
 • Create New...