Jump to content


savudin

Članovi
 • Posts

  239
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,184 profile views

savudin's Achievements

 1. savudin

  AAA vinyl club

  Da, na tom OBI-ju stoji.
 2. savudin

  AAA vinyl club

  Kupio sam od nekog lika iz Mađarske, njemu je stiglo iz USA. Donešeno u Srbiju, tako da je prošlo bez dažbina. A u drugoj temi sam spomenuo još jedno AAA izdanje koje imam, zvuk je veoma realan i živ.
 3. savudin

  AAA vinyl club

  Imam dve iz te Third Man serije. Sleep je 4xLP i savršeno je uhvaćen live zvuk benda, ovaj komplet je sonična bomba.
 4. Aktuelno, cena za forum se snižava na 210 evra.
 5. Ploča od Juna stigla danas, poslata 24. septembra. A jedna ploča poslata isto iz UK 06. septembra još uvek nije. Jel moguće da je zaglavila negde? Nemam broj za praćenje, kupljena preko Bandcampa. Dali su rok do 18. oktobra najkasnije pa može neka vrsta dispute-a da se pokrene.
 6. Uzeo ja od njega 50 kom ovih za duple, 900 dinara. Ako je to isti čovek, a verujem da jeste, ja sam uzeo na berzi u Zrenjaninu. Materijal je odličan , kao i izrada. Gatefold dupli staje bez problema, još ima i mesta malo sa strane, komotni su. K&D Sessions 5xLP je stao bez problema u ovaj omot. Preporuka.
 7. Ortofon je prodat, gramofon i dalje aktuelan, sa dva headshell-a, cena za forum 230e.
 8. Preminuo Joey Jordison, Slipknot.
 9. Ukoliko neko želi, može da kupi i odvojeno samo zvučnicu, sa ili bez headshell-a. Samo zvučnica 70 evra, sa headshell-om 80 evra. Dajem set šrafića ukoliko se kupi samo glava.
 10. Da, ja imam problem isto, izlogovan sam i ne mogu da se ulogujem.
 11. https://gradski.online/dobro-zvuci-i-izgleda-prva-berza-vinila-u-kikindi-desetak-izlagaca-ponudilo-nekoliko-hiljada-ploca/?fbclid=IwAR3MXjI6BYYsw7-ZvYkejplpAN36tLgigaF0XwEsoYqZSAyVZ2I2rZ0-xNQ
 12. Izgleda da je kikindska berza pomerena za nedelju, 20. jun.
 13. Kulturni centar prvi put u Kikindi organizuje "Berzu vinila" na kojoj će zaljubljenici u gramofonske ploče imati mogućnost da prodaju, kupuju ili menjaju ove neprevaziđene nosače zvuka i tom prilikom pozivaju sve zaintresovane da se prijave i uzmu učešće u prvoj berzi gramofonskih ploča u našem gradu. Sve informacije moguće su putem broja telefona 064 8688 346.
 14. Na prodaju moj bivši gramofon, Technics SL-1500 u drvenom custom plintu. Potpuno manuelni, direkt drajv. Kupljen od člana foruma. U odličnom radnom stanju. Odlično očuvan. Lično sam ga koristio prethodnih 5 godina. Razlog prodaje je kupovina novog gramofona. Drži brzinu, bez variranja, potenciometri i prekidač podmazani i rade perfektno, ležaj motora podmazan. Antiskejt funkcionalan. Promenjeno silikonsko ulje u liftu ručice, stavljeno ulje gustine 500.000 cSt. Interkonekt kabl je takođe zamenjen. Kućište iznutra dampirano. Originalni poklopac nije u najboljem stanju. Bio je polomljen kod jedne šarke pri transportu kod kupovine. Nakon toga zalepljen, i pokušano je poliranje pa je u tom delu izlizan. Ali radi svoj posao, i potpuno je funkcionalan, oštećenje je samo estetsko. Ukoliko kupac bude želeo, gramofon mogu isporučiti sa šarkama koje se montiraju umesto originalnih, pa je onda moguće na njega montirati nov Reloop poklopac koji mu savršeno odgovara i koji je nabavljiv kod nas. Uz gramofon ide nova i nekorišćena Ortofon 2M Red glava, montirana na kopiju Technics headshell-a od Tome, i podešena po Technics Arc protraktoru, tako da je gramofon spreman za rad. Cena je 300 evra i fiksna je. Moguća je kupovina i bez kertridža, u tom slučaju gramofon ide sa njegovim originalnim headshell-om i cena je 240e. Bez zamena. Moguća isporuka u BG/NS/ZR po dogovoru. Izbegao bih slanje kurirskim službama. Kontakt na PP ili na 064/201-4793.
×
×
 • Create New...