savudin

Članovi
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

About savudin

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

1,251 profile views
 1. Ode još jedan Pajtonovac, Teri Džons. https://www.theguardian.com/film/2020/jan/22/terry-jones-monty-python-founder-and-life-of-brian-director-dies-aged-77
 2. savudin

  Na gramofonu..

  Na gramofonu trenutno Sunn O))) - Life Metal. Jeste drone, gitare i distorzija, ali je jedan od, verujem retkih, novih izdanja koji je urađen u kompletno analognom postupku - sniman i miksovan na traci kod Stiv Albinija, i mastering za LP je urađen analogno.
 3. savudin

  Malo tvrdji zvuk

  I ja isto. Da nisi bio u Akvarijumu?
 4. savudin

  Malo tvrdji zvuk

  [email protected], odličan izbor. Evo kod mene, ponosno na tronu kolekcije:
 5. Postoji. Opcija prikaži druge opcije plaćanja, pa izabereš da ti naplati u valuti koju je prodavac naznačio. Uglavnom se nalazi ispod cifre, tu negde pre nego klikneš da platiš, ne znam tačno sad, ali pogledaj. Ja obavezno to promenim svaki put.
 6. Update: Više sam kupovao ploče nego unapređivao sistem u prethodnom periodu, jedino što slabo stižem da slušam muziku. Čekam jesen i zimu. T5i radi odlično, slušao ga na poziciji levo od sistema, pa ga prebacio desno, i pre neki dan dobijem dobru ponudu i stisnem se i odem i kupim još jedan, i sad stereo par kida! Zamenio sam im generičke kablove, napravio interkonekt od Cordial CLS425 kabla i Neutrik speakon konektora, a strujni Lapp sa Oyaide kopijama. Podesio sam ih na uvo, a postavio svaki iza zvučnika jer nemam drugo mesto. Bilo bi dobro da ih postavim u ćoškove kako treba, pa podesim po merenjima, ali to nekad... I na pojačalo je došao stari dobri FTA 4T strujni, Kumma na phono. Sledeći upgrade je Nagaoka MP-200, samo igla. I bolji strujni na letvu umesto Lapp-a.
 7. Na prodaju FTA Entry+ strujni kabl, dužine 126 cm (dužina kabla, bez konektora). Prvi sam vlasnik, kabl je prilično očuvan, bez oštećenja. Cena za forum je 2500 din. Kontakt na PP.
 8. Aj da oživim staru temu i probam da dođem do svežih informacija... One Hi-Fi je zatvoren... Da li neko drugi može uslužno da ispravi ploče u Srbiji?
 9. PGP Jazz Club kompilacije odlično zvuče. Verve nemački originali za nijansu bolji.
 10. Imam ja Obojeni Program live Exit, oni radili i skroz je korektan LP. 180g, tih, lepo se čuje.
 11. Konkretno mislim da je Boks4 paket kod mts-a najjeftinije komplet rešenje. Crveni ima Omoriku 1 i 20/4 net i iptv i fiksni za 3700. Za sve ostale kombinacije mislim da treba izdvojiti više novca. Može i za manje, ali ovo je price/performance, po meni.
 12. A Totalov risiver nema optički izlaz, nego samo stereo ako se ne varam. Tako da 5.1 ide samo preko HDMI.