savudin

Članovi
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

About savudin

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

1,521 profile views
 1. Ajde da pitam ovde da ne bih otvarao posebnu temu... Hoću da napravim dva identična strujna kabla za subwoofer-e, različitih dužina. Trenutno na njima Lapp i Oyaide kopije. Da li neko ima iskustva ili ideju koji kabl na metar i koje konektore da uzmem? Dalke isključivo za vufere, neki kabl koji je dobar u bass-u. Poželjno sa Audiophonics-a, eventualno KP. Ne bih da dajem mnogo novca.
 2. Ukoliko ih neko ima i želi da ih proda, molim da mi se javi. Kontakt na PP. Hvala.
 3. Ja sam oduševljen tim što se pojavilo novo pojačalo iz Pointe kuhinje. Pikirao sam Platinum, iako sam sumnjao da ga Tibor i dalje pravi, kad evo Premium-a. Izgleda odlično, ne sumnjam da radi fenomenalno.
 4. Ovo i mene interesuje.
 5. Da se ispravim, nije ocarinjena, PDV je naplaćen. 1170 din na 54€ ukupno sa poštarinom. To po računici mislim da je samo PDV, jer po prvi put nisam dobio onaj obračun sa carine uz pošiljku.
 6. Stigle meni juče. Poslate 30. aprila. Uredno ocarinjene.
 7. Pa ne znam, zato i pitam ovde, mislio sam da možda neko zna. Bilo mi neprijatno da ga pitam.
 8. Nema, sve je prodato. Samo mi je rekao da se ne bavi time više.
 9. Šta se desilo sa firmom NN Acoustics? Baš sam se zagrejao za KSN, kad čujem da firma više ne radi.
 10. Ja skoro kupio od čoveka novu ploču, duplu. Stavim na gramofon - talasa, kriva. I druga isto. Žao mi, ali ne utiče na zvuk, pa dobro. Kad sam odslušao, stavim neku svoju - talasa! Šta je sad... kad omot od kasete ispod slipmata. Trogodišnja ćerka. Inače voli da čačka ali jedna je od one dece kojoj može da se objasni šta da dira a šta ne. Voli da se penje na vufer i da vrti igračkice na gramofonu. Ne dira iglu i ručku, niti lampe. Bilo je par nekih situacija, ali ništa ozbiljno. Sve smo rešili razgovorom. E sad, videćemo kako će se sinak ponašati kad prohoda...
 11. Ja slao za Italiju sad u martu, sami sever kod Milana, stiglo čoveku posle dve nedelje. Gledam neke ploče što hoću da kupim na Discogs, sve jeftine su u Italiji...
 12. Poskupeo postekspres od ponedeljka. www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp
 13. Uzeo sam Yamaha KX-493. Zadovoljan sam.
 14. Većina te piraterije ima oznaku MR, mislim da su iz Subotice, nisam siguran. Inače uspeo sam brzinom svetlosti da stupim preko FB sa čovekom koji je snimao većinu tih mojih kaseta, direktno sa LP/CD izvora, i jedino što je mogao da mi kaže je da je u pitanju troglavi Soni. Kasete su uglavnom TDK SA.
 15. Većina tih snimanih kaseta, skoro sve, su snimane kod jednog čoveka na verovatno istom deku ali stvarno ne znam na kom, nisam nikad ni znao. Pokušaću da saznam. Ostalo su domaće originalne i ostalo je piraterija.