microfarad

Članovi
 • Content Count

  1,025
 • Joined

 • Last visited

About microfarad

 • Rank
  Audiofil

Contact Methods

 • AIM
  colepraha@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mediterraneo
 • Interests
  Sve što vole mladi

Recent Profile Visitors

3,589 profile views
 1. Slušao sam ih pre neki dan, izuzetan zvučnik, u svakom pogledu! Čini mi se da su nove koštale 3000e, dobra cena za ove sa oglasa! Kvalitetom prevazilaze svoju cenu!!!
 2. Grande Piccolo su zvučne kutije, u čijem sastavu se nalaze najbolji drajveri danske firme SCAN- SPEAK. Visokotonac je već sada legendarni, i jedan od najboljih na svetu. Iz REVELATOR serije, i nosi oznaku R 2904. Treba čuti veličanstveni ton ovog visokotonca, jednostavno da vam stane dah od uzbuđenja!!! Basssrednjotonac jedinica iz iste RELEVATOR serije, i nosi oznaku 18W/4531. Zvučne kutije su urađene veoma kvalitetno, inovativnom tehnologijom. Zidovi kutija, su napravljeni od 27 slojeva medijapana sa posebnom unutrašnjom obradom i oblikom. Ta slojevito talasasta metoda se zove - SLICE BONDING. Tako da je rezonancija kućišta, svedena na minimum. Kao i pojava stojećih talasa, unutar samih kutija. Terminali su takođe kvalitetni, WBT signature serije. Unutrašnje ožičenje je izvedeno sa srebrnim kablovima. Skretnica je takođe napravljena od kvalitetnih komponenti, i prati kvalitet sami kutija. Zvučne kutije u vrlo dobrom stanju, imaju sitnih ogrebotina na donjoj i gornjoj ploči! Boja: braon orah Slike imate na netu. (imam loš aparat na telefonu) Cena: 1990 evra Svaki dogovor moguć!!! Cena novih 5500eura!!!! Kontakt: isključivo preko mobilnog (poruke preko foruma ne funkcionišu) mob/viber 063 655517 Aleksandar
 3. Čestitam, sjajno skockano! Prelep vintage sistem!!!
 4. microfarad

  Nagaoka

  Ima smisla, na mp150, može da se stavi kvalitetnija igla od mp 200. Kvalitet reprodukcije, će sigurno biti bolji.
 5. microfarad

  Lepe vesti...

  Čestitke Šćepo, za Naslednika. Da ste zdravo i živi bili
 6. Bio, danas, na prezentaciji! Pirke i Jovo, sjajni domaćini. Puno dobre muzike, preko striming servisa i HDD-a, uz sitne problemčiće, sa internet mrežom! Želim Vam puno uspeha, u distribuciji novih uređaja!!!
 7. Odlična tema, posebno za nas, koji bi, da uđemo, u svet digitalije...
 8. Sreća prati hrabre!!! Ajd nek ti je sa srećom nova (stara) ručka Junače!
 9. Filipe, koji je tačno model šukoa FP ili FT?
 10. Dragi moj kolega @Father, poznavajući tvoj istančan ukus za dizajn. Ne sumnjam, da će projekat, ispasti fenomenalno!!! Jedva čekam, da se završi, pa da uživamo, u dobrom vinu i još boljoj mjuzi!!
 11. Emisije sa Tomom, su uvek edukativne i zanimlljive! Čekalo se, malo duže ali se isplatilo!