Jump to content


anubisgrau

Članovi
 • Posts

  7,327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

About anubisgrau

 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

anubisgrau's Achievements

 1. Dajte preporuku za Niš, šta je trenutno najbolji izbor za glavu u čkembetu, repove i eventualno neki švajs ćevap umesto dezerta. I da ima moravska salata ali ljuta!
 2. Evo ga još jedan umetnik koji je napravio hiljade zvučnika sa rupom pozadi i zna bolje od Petera Quortrupa (ili Petera Snella, svejedno).
 3. ptičica mi je šapnula da je radiša ponovo, kao i na svakom sajmu, poslao po burek i jogurt kompletnu konkurenciju a niko da ga pomene....
 4. Na drugoj boci sam Teelinga Single Grain u 2021/22, jedan od boljih skorije definitivno. Obično ne volim viski iz vinskog bureta i ne volim sladunjave ali je ovaj izuzetak, pogotovo što prolazi kod ženske populacije koju moji nadimljeni favoriti ne impresioniraju.
 5. na lampama se ne čuju izobličenja onako kako ih ljudi percepiraju na primer na tranzistorskim pojačalima. to je najčešće koloracija, pisao sam da na wavacima koji su moguće radili sa 5-10% distorzije zvuk ima jaku saturaciju, kao kada na kameri uključiš filter "zalazak sunca". ne tvrdim ali mislim da bi sa 0.5% izobličenja taj zvuk bio daleko čistiji i lišen tog zlatnog premaza preko zvuka violine, izvinite na ovoj poetskoj slobodi.
 6. gde ih nadje toliko za slusanje, ja sam uspeo poslednjih X godina da cujem samo jednog kineza koji je bio po mnogo cemu opasnost i za sebe i za druge, isti utisak nerafiniranog loudnessa
 7. Nije mereno izoblicenje. Autor pojacala mi je rekao da moze da nasvinguje do 4w ali da se on odlucio za konzervativnije resenje upravo da bi amp radio van zone vecih izoblicenja.
×
×
 • Create New...