Jump to content


anubisgrau

Članovi
 • Content Count

  7,020
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

About anubisgrau

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. postoji postoji, taticev 10Y amp radi u A2 klasi...
 2. Stvarno ne bi voleo da pijem BIP od pre 20 godina....
 3. grešiš, srpska loza nije reper za bogatstvo rakije od grožđa
 4. Siroma opet u formi. Mozda se napio tog vrhunskog vina od 200 din pa nas ovde obasipa.
 5. MGO? Šta je to? Što se tiče karamele, možda si u pravu, ne znam, nije black Johnny sad neko piće da drhtimo pred njim. A da li znaš šta je bonifikator, čemu služi i koliko ofarbanih rakija skupe cene (recimo Gorda) ga koristi?
 6. plus milion. većina kraftera qcu ne valja, uključujući tu i kabinet. gvint se nekako drži, verovatno zato što u svoje pivo ne stavljaju citruse i egzotično voće. tek to ne može da se pije.
 7. ne znam za crni johnny walker, nisam davno pio (na zelenom sam) ali obracun skupih rakija vs odabrani whiskey iste cene, nemam nikakve dileme, ovo drugo. ali stvar ukusa.
 8. jednom sam na pijaci u zajecaru video rakiju od banane, mandarine, kivija... pitao sam o cemu se radi, rekose mi da drze ducan sa vocem i povrcem pa sto ne prodaju oni pretvore u rakiju. ta bananovača nije bila loša utoliko što nisam ni oslepeo a ni umro od nje.
 9. 10e je realna cena za svaku dobru vocnu rakiju - dunju, kajsiju, krusku. jacina 16 gradi (trun ispod 40%), malo iznad samo u smislu stimovanja ukusa. preko 17 (42%) niposto. snabdevaca za dunju sam nasao u okolini krusevca, 1200 RSD litar, 600 RSD pola litra, 40%, ukus na nepcu i u grlu a ne u nosu. na pravi 40 litara za prodaju godisnje, toliko mu rodi dunje. imam i snabdevaca za kajsiju, rumunska familija iz ovce. za trun jaca, tu negde do 42% ali neverovatna dubina ukusa kakvu mislim da nikad nisam osetio iz domace rakije. nazalost vrlo ogranicene kolicine, svega dvadesetak l
 10. Što se tiče loze u Srbiji problem nije samo odležavanje, to je zapravo manji problem. Mnogo veći problem je dominantni koncept jačine alkoholnog pića, koji često ide do 50% pa čak i preko. To ubija svaki ukus i aromu. Idealna jačina voćnih rakija je do 40%, po mogućnosti koji stepen manje - to vrsni majstori koji umeju da štimuju ukus varirajući jačinu dobro znaju, nažalost većina koja zna to da radi nije iz Srbije (ne kažem da ih nema, ima ih po Vojvodini, oni koji prave palinku uglavnom). Ne računajući skupe italijanske grape od pažljivo probranih sorti aromatičnog grožđa, najbolju lozu sam
 11. Nije to ta A klasa, o tome pokušavamo da pišemo....
 12. Zapravo piše nešto drugo..... obrati pažnju na operating. The payoff is a hefty, hell-raising 70Wpc, operating in pure class-A!
 13. 70w ciste A klase? Malo je kume...
×
×
 • Create New...