anubisgrau

Članovi
 • Content Count

  6,873
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

About anubisgrau

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. anubisgrau

  Lampizator

  Tragično je ako je Fikus stavio krajnje prosečne Lundalove MC trafoe u svoj hi end uredjaj. Ali ako može Tomika Majer, onda može i on, to je taj rezon. Slušali smo te trafoe u Beogradu i uverili se u suvi prosek, jedva vredan fabricke cene koja je 3-4x manja od te koju maržira naš drugar.
 2. druže, ne znam da li znaš šta znači stalkovanje, ali od ovog posta počinjem da prijavljujem. u nekom trenutku će te zaboleti.
 3. Hvala, posle sam video na drugom forumu da se bavis arhitekturom sistema.
 4. Inzenjer kog usmerenja, ako nije tajna
 5. nikakav problem, evo za koju nedelju ce noc trajati 16 sati a dan jedva 8, taman eto vremena da se taguju fajlovi dok žena plete nakurnjak i dugačke gaće a u rerni se krčka sarma.... zimske čarolije!
 6. dečko, mali ti je taj bas
 7. nije vredno odgovora, život je kratak.
 8. ljuba je za moderaciju na ovom forumu odabrao ljude solidne inteligencije i u najmanju ruku odmerenog i neutralnog ponasanja koji umeju da raspoznaju šta je simptom a šta je uzrok. to što je inkriminisani konačno banovan dovoljno govori o tome. nisam ti se obratio niti ću sem kada dobrano preteraš u ponašanju - a ovde se ne javljaš sbog simevskog nego zbog sebe, što sam stao u zaštitu drugog forumaša od tvog upornog stalkovanja koje traje već nedeljama i za koje nisi sankcionisan samo zato što niko nije dovoljno zaludan da stiska gumb "report" na svaku stalkerski i neodmeren post. uz to, što sam nazvao pravim imenom tvoje jadno oglašavanje na jednoj od najružnijih tema na drugom, ne preterano prijateljskom forumu prema ovom, koja čak ni tamo nije zaživela. što se tiče simevskog i njegovih neumornih hajki na sve što on misli da mu ometa biznis u srbiji, zaista ne vredi trošiti piksele i prostor na serveru koji besplatno trošimo, to vide svi. ono što sam napisao o tome je očigledna stvar, tako da je bolje da se pozabaviš uzrokom (njegovo pisanje) a ne posledicom (moje nazivanje toga prikladnim pa i naučnim imenima). pogotovo ako ti je prijatelj i ako hoćeš da mu pomogneš. pošto to ne ide na ruku ni njegovim principalima koja zastupa u srbiji.
 9. Na prodaju inkrimisano pojačalo o kome se vodila manja debata na forumu. Pojačalo je kupljeno u Velikoj Britaniji krajem oktobra, kratko sviralo u mom sistemu i sada je vreme da ide dalje. Hteo sam da vidim da li EL84 pojačalo moderne koncepcije može da zameni vrhunski 300B SET. Dobio sam odgovor koji sam tražio. U principu solidan uređaj, vrlo bullet-proof napravljen, malih gabarita sa dosta funkcija u sebi. Integralno pojačalo na standarnoj EL84 push pull topologiji a uz to se dobija i korektan DAC kao i blutooth prijemnik. Od ulaza ima USB, coax i optički, plus par analognih RCA ulaza za slučaj da vam treba da povežete gramofonsko pretpojačalo, tjuner ili sličan izvor. Ima daljinski kontroler kompletne funkcionalnosti kao i solidan ulaz za slušalice. Realno, ko hoće da zakorači u svet lampaša a orijentisan je na moderne digitalne izvore u rasponu od strimera preko kompa do mobilnog telefona, mislim da ne može da dobije više za ovaj novac. Zvučno, dosta kompetentan igrač, vrlo dinamičan i potentan zvuk, puno detalja, reprodukcija na granici ozbiljne forenzike. Sve utegnuto, apsolutno bešuman. Može bolje ali za mnogo više para ili sa nekim ozbiljnijim tube rollingom. Iskreno ne znam koje su cevi unutra, nisam otvarao, sigurno nije nikakva egzotika - znači ili rusi ili kinezi aktuelne produkcije. Uređaj je star oko 2 godine, deluje normalno korišćen, sve na njemu radi. Ima par sitnih vizuelnih ne znam kako da ih nazovem, nisu ogrebotine ali recimo da je finiš šasije takav da se lako ostavi poneki trag za koji ne znam da li se nečim može ukloniti. Kome je bitno mogu da slikam da pošaljem na mejl, u principu ništa što se vidi sa daljine veće od pola metra. Možete ga čuti uz prethodnu najavu kod mene u kući u opcijama zvučnika Oris Swing II ili Proac SuperTablette. U paru sa ovim drugim je posebno zanimljiv jer predstavlja odličan sistem za prihvatljiv novac (SuperTablette se trenutno ne prodaju ali postoji mogućnost kupovine u kompletu). Ako ste baš ozbiljni mogu da se iscimam i da ga probamo kod vas ili pak da ga uzmete na slušanje nekoliko dana uz polaganje kaucije u iznosu 100% od cene. Pojačalo dolazi u originalnom kartonskom pakovanju sa uputstvom za rukovanje. Znači komplet paket kao da ste ga kupili u radnji. Cena: oglašen je na KP za 1200 EUR, za članove foruma popust 100 EUR. To je ušteda od 500 EUR u odnosu na cenu novog (1600 EUR)
 10. bio je urđinal svojevremeno u beogradu, u vreme kada sam uzeo svoju urđinal hiragu. znači plus minus 10 godina. mislim da je dečko cenio preamp oko 700 EUR tada.
 11. u ekscelzioru kod rahmetli vukišića - B77 sigurno plus po sećanju neki relativno jednostavni modifikovani CD, tipa marantz ili slicno. puštali su se i diskovi, ništa nije falilo što je bio 16 bita (i manje)
 12. sasvim netačno, dečko nije pri sebi već duže vreme. turetov sindrom je dosta loša stvar ako se baviš trgovinom.