Jump to content

anubisgrau

Članovi
 • Posts

  7,230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

About anubisgrau

 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

anubisgrau's Achievements

 1. Auuu, od ovog može da se rikne.....
 2. neozbiljan je ovaj ljuba, umesto da krene da recenzira fiskalne kase u časopisu....
 3. Verovatno da ne postoji nijedan razlog ali je u praksi obično obrnuto. Misterije života.
 4. Mo do kablova? pu, kako se toga ranije nismo setili.
 5. Preporučite majstora/servisa, kakvo su đubre moderni televizori svaka sačuvana Panasonic plazma je bogatstvo. Btw nije za mene, moja se slabo koristi i fercera. Za druga.
 6. Meni je ovaj tok rasprave prilično čudan, iskreno nikada nisam doživljavao streaming servise kao ultimativno i konačno rešenje za audiofile, sem ako se ne radi o ljudima koji imaju samo taj izvor zvuka na raspolaganju a onda je to otvorena pandorina kutija. U nekoj mojoj realnosti ili bolje rečeno perspektivi, jer sem Spotifyja ne koristim ništa drugo, streaming servisi su dobar i jeftin (a nekima i besplatan) informator vezan za nova ili nepoznata izdanja i muziku generalno. Spotify mu služi kao izvor background muzike preko dana dok radim, a kada sam fokusiran na njega služi mi ili da se upoznam sa nečijim radovima ili da preslušam neko novo ime ili novo izdanje. Kad mi dune da ničim izazvan slušam mazni glas Lane del Ray dok je zamišljam kako u kratkoj beloj haljini na crne tufne leži na travi i gleda kako oblaci prelaze preko neba. Ili kad se utripujem da su inače sjajni The War On Drugs ništa drugo nego Coldplay za pametnjakoviće i onda ih danima slušam u nadi da će mi se smučiti, ali nisu. Pa u slučaju da me ono što čujem zadovolji, u smislu sadržaja a ne zvuka, onda ću tražiti neki drugi format od koga očekujem mnogo više u smislu kvaliteta zvuka - CD ili LP. Sad, da li su svi oni obećavali nešto drugo, ne znam, meni se čini kao daleka naučna fantastika da ovi servisi kvalitetom zvuka potuku čak i dobar CDP ili CDT/DAC kombo. Ergonomija i funkcionalnost je nešto drugo ali opet čovek treba da donese odluku, da li hoće da ima zvuk na jedan klik miša uz stanovite hendikepe ili mu je apsolut savršene reprodukcije (u razumnim granicama) ispred toga. Moja 2 leva.
 7. Iz ličnog iskustva Rivotril 0.5 je daleko bolji i lepši lek, to gore što si nabrojao je kao da upadneš u mešalicu sa betonom a rivotrilčić je više neki legalizovani farmako hašiš.
 8. Stewart Tyler, Mr. Proac RIP i hvala za fenomenalne zvucnike, ponosan sam što sam posedovao, nadam se da ću i ponovo
 9. dobar ti je taj vermahtovac dole
 10. pa nije isključeno da su ti NAF monosi slaba tačka sistema.... italijanska posla
 11. Otkrio sam jednu dobru Naim Records ploču - Yazz Ahmed, La Saboteuse. Mislim ima i tu malo plinka plonka mestimično ali sveukupno ne kvari dojam dobrog jazza koji za moje pojmove ne spada u trivijalnu audiofilsku muziku. Hvala Spotifyju i izvinjenje ako su nekoga pogodile moje generalizacije iz nekog prethodnog posta, ne znam da li je bilo na ovoj temi.
 12. Dejane, kako ti izgleda sada sistem?
 13. ne znam sta je izvor za ovo ali 99.99% masna lovacka prica, verovatno nekog ortofon dilera. ortofon nije doradjivao rucke, to je sve bilo jelco made.
 14. Clearaudio Unify je klasičan unipivot.
×
×
 • Create New...