perodeformero

Članovi
 • Content Count

  3,108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

About perodeformero

 • Rank
  Space Captain
 • Birthday 02/14/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  _Krug dojke
 • Interests
  Muzika/Fotografija/Film/Podvodno istrazivanje

Recent Profile Visitors

8,340 profile views
 1. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ublock-origin/. [emoji39]
 2. Nemam više snage da ljudima na netu obrazlažem kakva je ovo nagrada i da Vasil nije izabran za "najboljeg na svetu".
 3. ^ Opštepoznato je da se baterije leti brže troše zbog viših temperatura.
 4. Super, hvala. Standardna VLC apk ili Vlc remote?
 5. E, to mi treba.I radi bez greške?
 6. Ajd da usput priupitam, da li može i kojom od aplikacija da se eon-box koristi za Wi-fi striming filmova sa računara na no-smart TV?Ok, na računar instaliram Serviio, na box takođe nešto slično, pretpostavljam?Da li je neko probao sličnu stvar?
 7. Najverovatnije Dragan Ilić-Ilke.
 8. "Bolero" je jedan od naužasnije urađenih vinila, i neshvatljivo mi je da je dogurao do takvih cenovnih visina.Zadržavam mogućnost da se u nekim kasnijim izdanjima kvalitet vinil mase popravio, ali sam prvo izdanje menjao bukvalno 5 puta i nisam naišao na korektan primerak, zbog puno đubreta koje se našlo u reciklaži materijala za prozvodnju.Govorim o novim "pločama" kada je album izdat.
 9. Super je to što nas izjednačavaš, a kad baš pominješ politiku, svodiš nas na "svi su isti".
 10. ????'''''##### Kao i uvek Coffe maši poentu i ne prožima zadati tekst.???_____*****=
 11. I ja sam letovao diljem Yuge i puštao strancima domaću muziku.U čemu je poenta? Pisao sam o USPEŠNIM izlascima domaćih grupa i autora na inostrano tržiše a ne o pojedinačnim oduševljenjima nekih stranih turista, nekom domaćom grupom.
 12. Šta ću kad sam duševan čovek, volim da 'ranim krmad.
 13. Vidi se da imaš iskustava sa kolodvorskim kuravama, i da si poznavalac nihovih "onih " stvari.Tako i muzici i u svemu ostalom, sve ti se svodi na nivo pomenutih.
 14. Dobro bre, možeš li ti bar jednom da ne izvrćeš i da ne glumiš žrtvu?Em što neopisivo lažeš, uz nemanje pojma imaš problem i sa realnošću.Lupio si frljajući se rang listom koju je objavio RollingStone, pa sam te uljudno ispravio i ostavio link da se uveriš u redosled liste.Potom si ti potpuno subjektivno počeo da mudrijašiš zašto Ameri tvog ljubimca svrstavaju na 50. mesto a ne na prvo, jer ti tako smatraš, ničim izazvano.Ne poznaješ materiju, ne prihvataš da su Amerikanci izmislili kompletnu popularnu muziku i da imaju mnogo više muzičara od Engleza, kao i stanovnika, ali i dalje nastavljaš sa prozivanjem, uplitanjem ličnog, seljačkim pokušajem kvazi humora koristeći deo moga nicka, jer od svih svojih nebuloza, smatraš i da si duhovit, a ne ide ti nikako.Shvati da ne postoji nikakva "ekipa". već da si se popeo ljudima na polni organ svojim bezobrazlukom, neznanjem i tvrdoglavošću, koju niko neće da trpi.I shvati nešto, postoje ljudi koji znaju, i oni koji ne znaju, a misle da sve znaju i voleli bi da se u sve petljaju.Da ne shvatiš pogrešno, TI nemaš pojma i ne želiš da prihvatiš i nešto naučiš, već nastavljaš sa upornim trolovanjem foruma.Pošto si nepismen, gluv ili samo bezobrazan, ponoviću ti isto sa one druge teme, sve dok ne prestaneš da prozivaš i izvrćeš moje reči, pokušavajući da pronikneš u moje misli, svaku tvoju nebulozu ću komentarisati, ispravljati tvoje neznanje, jer ovo nije Ana forum ili Burek, već forum na koji dolaze poznavaoci raznih aspekata muzike, njenog stvaranja, produkcije i reprodukcije.