perodeformero

Članovi
 • Content Count

  2,982
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

About perodeformero

 • Rank
  Space Captain
 • Birthday 02/14/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  _Krug dojke
 • Interests
  Muzika/Fotografija/Film/Podvodno istrazivanje

Recent Profile Visitors

7,702 profile views
 1. Zašto očekuješ od entiteta koji veruju u razne dokazane i nedokazane fenomene u hifiJu da se drugačije postave prema fenomenu istine ili zavere u slučaju sletanja na Mesec?
 2. Pa taraba je ako se tokom života nisi naučio da odvojiš informaciju od propagande, tj. da razlikuješ da li je taraba zaista pussy, ili samo obaveštenje da bi to mogla biti.
 3. Potpuno je suludo stavljati u isti koš ravnozemljaše, H.A.R.P. zaluđenike, poštovaoce Chemtrailsa, sa opravdanim sumnjama o sletanju čoveka na Mesec.Ne bih dalje elaborirao, pun je net informacija, pa nek svako sebi prezentuje istinu.
 4. Dead Can Dance 28.jun 2019. Majko moja, šta ono bi?
 5. Tako to biva, prvo trava, pa Reggae.
 6. perodeformero

  Omiljene serije

  Ruskog odgovora neće biti.Rusi kao i uvek, samo pričaju, baš kao i što se pridaje previše pažnje marginalnom izvoru za neproverene informacije o snimanju ruske verzije serije.Uostalom, imali su 33 godine da snime svoju ili bilo kakvu verziju.Naravno, takva informacija vrlo pogoduje ljubiteljima istočnog carstva, pa se svi polomiše da što više puta prenesu ovu tkz. vest.
 7. Inače mi je šef, vođa, blabla, najveće domaće gistro etno(po njegovim rečima) grupe pričao da su kontaktirali Cooderov menaĐment da na krilima ovih gornjih izdanja ponude saradnju prilikom njegovog eventuanog mešanja u balkanske kooperacije, ali do odgovora nikad nije došlo.Mislim, i ja sam mu rekao da oni s etnom nemaju blage veze, ali ajde, neka se tako deklarišu.Kolko sam čuo, grupa je otišla u Legendu, gotovo, nema je više.
 8. Zaboravio sam i Talking Timbuktu da poređam!
 9. Svaka poštena kuća bi trebalo da ima ove naslove u svom habitatu.
 10. Ne može niko toliko da proizvede koliko ima potencijalnih konzumenata papira sa presvetlikim likom i nedelom omiljenog prevashodstva.
 11. Nema animirani, već 3D u realnom vremenu.Efekat mentalnog oslobđenja i zen smirenosti.
 12. Postoji isti proizvod sa printom prilagođenim našem tržištu, samo ipak ne bih kačio fotku.
 13. Najbolje ako se zoveš Metod Trobec.
 14. perodeformero

  Koreni Bluesa

  Ma da, ali mi je ovaj M.J.Fox urnebesno iritantan. A i nema potpisivanja ugovora sa . A nema ni Coodera.