Jump to content

perodeformero

Članovi
 • Posts

  3,138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by perodeformero

 1. https://sh.wikipedia.org/wiki/Perspektiva
 2. Robert Warren Dale Shakespeare (27 September 1953 – 8 December 2021) https://www.rollingstone.com/music/music-news/robbie-shakespeare-sly-and-robbie-dead-1269024/
 3. Ipak mislim da je ovo najvlažniji Hi-And!
 4. Monokristalni ili ne, kablovi su nebitna komponenta u sistemu.Svi sviraju isto i nema razlike između kabla od 10. i 1000. eura.
 5. Ako neko još ima nedoumice: https://forum.benchmark.rs/threads/ukidanje-rominga-za-cg-bih-srb-mkd-alb-a-možda-i-grčka-za-srpske-operatere.481172/page-13
 6. Lepo je Ston napisao, skini drvenu lajsnu, ili obe koje se spajaju ispod prozora, i u samom uglu, na granici između štoka i drvene lamperije(ovo je po svim parametrima lamperija) probuši bušilicom rupu u zidu ili drvetu, u zavisnosnosti koliko lufta ima.Sa unutrašnje strane drvene lajsne obradi turpijom, šmirglom, nožem, kanalić u kojem će kabl stajati,Vrati lajsnu, ukucaj ekser ili kako je već spojena, i toEto.
 7. Ima jedan drugi forum na kojem gazda banuje članove ovog foruma, ako napišu da na onom, njegovom forumu, članovi vređaju članove ovog foruma.
 8. Joj Zexxe, kako da protumačim ovo?
 9. A da za početak bar ispravite naslov teme?
 10. Vruće da ne može toplije biti... Pat Metheny - "Road to the Sun" Ne sviđa mi se nikako.
 11. Preduhitrio si me za minut... https://www.rollingstone.com/music/music-news/chick-corea-obit-1127283/
 12. perodeformero

  Kvar pojacala

  Nije ovo ta "mreža".
 13. Promašio si forum, baš, baš.
 14. Alkosi su na onoj temi o wHisky-ju i ostalim krkanlucima, vinopije su suptilni hedonisti, uživaoci u trenutku, širokom i dalekom pogledu. Iz ove opservacije isključujem izvesnog samostalnog somelijera i njegovo najstarije čedo.
 15. Zahvaljujem, vrlo korisne preporuke!
 16. To je odprilike to, suština.Boss+ Abraham je i planiran, nego sam naivno pomislio da se pojavio još neki favorit.Mada, većina ugostiteljskih objekata imaju prilično visoke ocene na guglu, sve između 4,2 - 4,7. pa me zanima koliko je to realno.
 17. Ajmo neku preporuku za kvalitetno krkanje u Subotici?U principu sam izguglao, ali bih voleo da čujem neka novija iskustva.
 18. Nenad Stefanović Japanac https://www.restoranbagdala.com/almanah-bagdalske-price-istorija-bagdale/japanac-najcuveniji-muzikant-iz-krusevca
 19. Harold Montgomory Budd (May 24, 1936 – December 8, 2020) https://pitchfork.com/news/harold-budd-iconic-ambient-composer-dead-at-84/ https://en.wikipedia.org/wiki/Harold_Budd
×
×
 • Create New...