Infidel

Moderator
 • Content Count

  2,740
 • Joined

 • Last visited

About Infidel

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,698 profile views
 1. Nadam se da neće biti promene mišljenja kada stigne polica i dodam još neke uređaje i promenim zv,. kutije (pošto je to prioritet)
 2. Biće dosta promena u narednom periodu - čekam drugu policu da stigne sa "bajcovanja" - SWAMBO tražila da se slaže sa nameštajem (tj da se ne razlikuje mnogo) - u novoj polici će biti i neke dodatne komponente. U trenutnoj postavci: Roksan Xerxes & XPS2/Alphason Xenon MCS/Goldring 2200 Phono: Audiolab 8000PPA (UK) IC Kabl Audioquest Viper CD transport Tag McLaren CDT20R dig. IC Audioquest VSD5 sync sa preampom: Audioquest Forest Preamp/dac: Tag McLaren AV32R IC Kabl Audioquest Columbia Power: Tag McLaren 100x2 (dakle, u konfiguracija sa 2 "mono bloka") Zv. kabl Audioquest Indigo + Zv. Kutije Dynaudio Audience 122 Polica SoundStyle Select X6100 sa Soundcare Jupiter šiljcima.
 3. Novi stan, nove komponente, prilika za fotografije (mada se nisam proslavio ).
 4. Ispravljeni linkovi
 5. Ccc... (da ne pominjem politiku)
 6. Razmisli o AT95EX "igli" - zvučnica ostaje ista, podešavanja takođe, a dobije se određeni napredak u zvuku.
 7. Nije potrebno objašnjenje?
 8. Naravno da nisi u pravu - bar što se mene tiče: ploče mi niko ne daje, plaćam ih i to "pošteno" - retko se nađu danas ploče po povoljnoj/razumnoj ceni. Ako su ploče oglašene kao M, NM i sl - očekujem upravo to. Na žalost, trgovaca/prevaranata je sve više tako da (više) vrlo retko kupujem ploče bez "gledanja" - ako pogrešim, sam sam kriv. Šum me nervira kao i kod drugih izvora, i nije obavezno vezan za reprodukciju ploča. Imam vrlo kvalitetne gramofone i ručice, pristojne zvučnice (sa malo radnih sati) i sve je podešeno kako treba. Moje iskustvo je da većina poznanika koji imaju kvalitetne gramofone iste kvalitetno i podešava (često ne sami, ako se ne se osećuju "sigurno" kod podešavanja). Summa summarum: Tvoj post dosta podseća na ono "kiselo je grožđe".
 9. Stvarno si našao "pouzdane" portale...
 10. Ne bi bilo loše da pogledaš koji je tačno motor trenutno na gramofonu. Ako nema dodatno napajanje, verovatno je "sinhroni" philips (ali možda i airpax ili premotec) - bolje bi bilo da znaš šta konkretno treba.