Infidel

Moderator
 • Content Count

  2,727
 • Joined

 • Last visited

About Infidel

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,525 profile views
 1. Nije potrebno objašnjenje?
 2. Naravno da nisi u pravu - bar što se mene tiče: ploče mi niko ne daje, plaćam ih i to "pošteno" - retko se nađu danas ploče po povoljnoj/razumnoj ceni. Ako su ploče oglašene kao M, NM i sl - očekujem upravo to. Na žalost, trgovaca/prevaranata je sve više tako da (više) vrlo retko kupujem ploče bez "gledanja" - ako pogrešim, sam sam kriv. Šum me nervira kao i kod drugih izvora, i nije obavezno vezan za reprodukciju ploča. Imam vrlo kvalitetne gramofone i ručice, pristojne zvučnice (sa malo radnih sati) i sve je podešeno kako treba. Moje iskustvo je da većina poznanika koji imaju kvalitetne gramofone iste kvalitetno i podešava (često ne sami, ako se ne se osećuju "sigurno" kod podešavanja). Summa summarum: Tvoj post dosta podseća na ono "kiselo je grožđe".
 3. Stvarno si našao "pouzdane" portale...
 4. Ne bi bilo loše da pogledaš koji je tačno motor trenutno na gramofonu. Ako nema dodatno napajanje, verovatno je "sinhroni" philips (ali možda i airpax ili premotec) - bolje bi bilo da znaš šta konkretno treba.
 5. Da li svuda mora da se traži zavera??? Član je postavio (hteo da postavi) oglas za prodaju police, ali nije napisao cenu, koja je obavezna pravilima za male oglase. Zbog toga oglas nije odmah odobren. Naknadno je poslao PP Ljubi sa cenom i Ljuba je tu cenu napisao (umesto da edituje poruku, dopisao je još jednu, svoju i odobrio oglas). Da ne bi oglas unosio zabunu kod Spacheka i sl. editovao sam prvu poruku, tj ubacio cenu, obrisao Ljubin post i naravno nisam odobrio Spachekov post, jer više nema smisla. Nadam se da je sada jasnije?
 6. Prodajem gramofonsku zvučnicu Audio Technica AT-120Eb. Kupljena nova pre oko godinu i po dana kod Tome (Majstor sa KP-a), zvučnica je iz poslednje serije, pošto je kasnije AT promenila modele (i podigla cene). AKo se dobro sećam, cena je bila 120€. Korišćena je 20-ak sati - tačno 62 LP "strane" - koristim clicker, pa znam - jednom montirana na origin live - rega ručicu na kojoj se i sada nalazi. (Gramofon se nalazi u sistemu kod "matoraca", zato je tako malo i korišćena). Sa originalnim vijcima, imam negde i originalno pakovanje. Cena 10.000 RSD. Kontakt putem PP-a.
 7. Nikada nisam bio ljubitelj SBB-a, ali trenutno imaju moju podršku Interesantna je tema, pošto se nadam preseljenju u drugi stan, gde ću "revidirati" paket telekomunikacionih usluga. Trenutno u stanu koristim (kao da sam slušao Vilija ) telekom isdn & beotel adsl, sbb tv, vip mobilne, u drugom prostoru telenor "home net". a u Nišu exenet optiku. U sledećoj iteraciji sigurno ukidam telekom fiksni (pošto sam već prebacio mts brojeve u vip mrežu) - zaista imam problem da "mojim parama" telekom "pravi" sumnjive transakcije/pere pare kupovinom "kablovskih operatera". Iz istog razgloga (a i sport kluba ) telekomov iptv i klonovi ne dolaze u obzir. Čini mi se da je najbolja kombinacija (za sada) da pređem na neku optiku koja mi bude dostupna na novoj lokaciji i sbb eon box (ili čak total tv)?
 8. Pretpostavljam da si mislio na Regu Planar 9? Nije baš star par godina, mislim da se ne proizvodi već godinama (zamena je RP8 i RP10). Interesantan gramofon, pratio sam oglase svojevremeno - nije baš čest - ako se dobro sećam najpovoljnije što sam nailazio je bilo ranga 1300-1400GBP, a gornja cena je bila do 2000. Naravno, govorim o oglasima privatnih lica - firme su uvek tražile više...
 9. Čim budem imao vremena i nađem post...
 10. Da li si siguran da lepo "prijavljuješ" postove? Ako treba da napravimo tutorial, kaži.
 11. Rasprava koja nema veze sa FTA temom je "pomerena" na "odgovarajuće" mesto.
 12. Infidel

  Retro ali nase

  Terminologija ti je pogrešna: većina ovoga što si naveo je pravljeno po licenci...