Jump to content

jager

Članovi
 • Posts

  3,376
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About jager

 • Birthday October 4

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5,087 profile views

jager's Achievements

 1. Pogledo video , nema ama baš nikakve razlike . Sistem mi i dalje zvuči isto
 2. Probaj po receptu sa sajta pa javi . Ja sam zadovoljan kako radi ova moja varijanta .
 3. Kao što napisah , svaku posebno i nakon pletenice još jednom ali debljom teflon trakom .
 4. Potpuno ste u pravu što se tiče strujnog kabela . I njegov konstruktor takoodje daje savjet da se ne koristi u kupatilu .
 5. Ne može to bez neke na forum , da ga .... Bilo bi dosadno da nije tako .
 6. http://www.image99.net/blog/files/be8de0c383c5434907610d6b55049e69-75.html Još jednom za ove bez oćala . Radjen je od 4 žice debljine 1mm (18awg), što izadje negdje oko 3,2mm2 . Svaka zica je izolovana tankom teflon trakom , sve u opustenoj pletenici i još jednom izolovana debljom trakom . Navučena pamučna košuljica preko koje je namotan zaječarac od 2,5mm2 . Omjer za nulu i uzemljenje u odnosu na fazu je 3:1 .Znači na jedan duzni metar ide 3 metra uzemljenja i 2 × 3 metra nule . Tek sam ga puštio da se usvirava i ovako na prvu zvuči sjajno .
 7. Vredi , za nijansu čistije zvuči . Ovaj što sam ja napravio je sa komplet vbs utikačima i jednostavnom izradom . Uzeti 4 žice debljine 1 mm , napraviti opuštenu pletenicu i uvući ih u pamuk crevo . Da naglasim ! Preko pamuka nikakva druga izolacija tipa teflon i sl jer ispada iz balansa . Samo omotati u spiralu nulu dva provodnika od 2,5 mm 2 i uzemljenje i to je to PS : uzeh i ja vbs rca i napravih širmovani interkonekt . 👌
 8. Kod mene dynaudio u 16 kvadrata rade fenomenalno inače bi odavno letjele kroz prozor .
 9. Ja nisam , volim da mi sve brunda i vrišti
 10. Slažem se djelimično s tobom al ima načina da se i sa pravim odabirom kablova zvuk ukroti i izvuče dobar balans . Nego smo postali lijeni i sveznalice .
 11. A šta se čudiš druže ? Jesi probao ? Nisam rekao da ce da rješi modove sobe al značajno utišava bas . Imam sobu iste veličine i dyn .
 12. Ne ubija al ga definitivno ima manje , uverio se više puta .
 13. Pokušaj na strujnu letvu da montiraš ovaj konektor od hifi tuning-a , možda bude prava mera https://www.mkabl.rs/detalj?id=286
 14. Slazem se sa tvojim zapažanjem što se tiče izolacije i zvučnog pečata . Na strujni kabel teflon preko pamuka daje "tvrdji" i svjetliji karakter . Sam pamuk u toj diy varijanti kod mene daje nešto bolji balans .
×
×
 • Create New...