Jump to content


surferlola

Članovi
 • Posts

  403
 • Joined

 • Last visited

About surferlola

 • Birthday 08/09/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  zrenjanin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

surferlola's Achievements

 1. i te kako je vezano za uticaj na zvuk. probaj..
 2. Steta Sto VBS ne pravi uvodnike sa slike za kablove, puno bi olaksalo montazu. @andrej ako citas, evo predloga za novi proizvod.
 3. 1 Beth Orton: Trailer Park Ocuvanost vrlo dobra, oko 4, radi perfektno. Original. Cena 450 din 2 Stephen Malkmus: s/t Prvi solo album Stephen Malkmusa iz Pavementa. Ocuvanost vrlo dobra, oko 4, radi perfektno. Original. Cena 550 din Saljem slike zainteresovanima.
 4. Ne, nego da li u iec stavljas 2 ili 3 vbs viljuskice? Isto pitanje za @[email protected]ž[email protected]
 5. Da li na IEC stavljaš 2 ili 3 VBS utičnice? Ako uređaj nema uzemljenje pretpostavljam da su 2 sasvim ok, ali ako ima, šta radititi?
 6. bogami jeste, opa2111 zvuci lampaski. srednji su pogotovu po mom ukusu, tonovi duze traju i prijaju uhu. ne zvuci cisto i, rekao bih, nije za ljubitelje basa. zakljucak: scena je sira, a zvuk pun i topao.
 7. ljubimica nam se ostenila pa sam zvucnike sakrio iza police jer ovi grizu sve sto stignu. tako ce biti do nedelje, a posle sam na moru. pravi test je kad se vratim. u medjuvremenu sam pravio neka poredjenja, ali tesko je kad zvucnici nisu na svom mestu. prvi utisak je bio da opa 2111 ne utice znacajno, tj negde je bolji, negde losiji. na sledecem slusanju je eksplodirao, i sve je bilo bolje i zvucao je bas kako volim, ali pravo testiranje sledi kad se stvari vrate u normalu. javim..
 8. danas dobio na probu opa2111, javljam utiske kad se slegne ja za sada mirujem, dok ne izgustiram gorepomenuti
×
×
 • Create New...