Jump to content


surferlola

Članovi
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by surferlola

 1. Preporuke u nekom jeftinijem rangu su Nakamichi cdp 2e Philips cd 650
 2. Dražo, možeš li molim te da napišeš nešto više o kablu (licne, solid, presek, gde može da se nabavi..)?
 3. probao. probao sam sve sto mi je palo na pamet. razlike su bile neznatne na sve ukupni karakter. zakljucio sam da je duelund mama za pojacivace (mozda bi se dobro pokazao na transportu-razmisljam), ali da nije za izvor. ne mora biti istinito, ali tako je kod mene.
 4. Pre svega da kazem da su redovi koji slede zasnovani na licnom utisku, iskustvo koje imam nije veliko, sistem na kome je slusano nije referentan ni u kom smislu, komponente ne pripadaju visoj klasi, tj skupljoj. 2 sam kabla napravio. Za pojacalo (Aaron no1): 3x1.8m Duelund zice DCA12GA 600Vdc uvijene u pletenicu, obavijene termo buzirom. Na jednom kraju Bals suko, na drugom Viborg pozlacen iec. Na pojacalu fabricki iec. Kabel je zamenio fabricki. Prvi utisak je da je zvuk postao cvrsci i konkretniji, sve se lepo culo i pri tihom slusanju, sto ranije nije bio slucaj, neki ranije
 5. bravo. mene je upravo to odbilo od kupovine Andrejevih konektora. ko jos u fioci ima fake oyaide..
 6. drugu je stigla ploca sa juno-a, platio je 500 din carinu. da li je to redovna tarifa ili ga je samo zadesila losa sreca?
 7. šta preporučuješ da nije preskupo?
 8. naleteo sam na: https://www.mcru.co.uk/product/martin-kaiser-iec-connector-2/ 1200 din sa postarinom neko probao, iskustva?
 9. 12ga je u pitanju, zeznuo sam se
 10. meni je za slusni test obavezan Black sa Live on 2 Legs
 11. hoću, samo ne znam kad ću sve povezati. nemam nešto vremena, a ni ne žurim. trenutno, biram iec..
 12. pojacalo i cdp, s tim da cdp nema euro konektor pa ide direkntno na uređaj, a za amp mi treba iec
 13. hvala @jager, šta je sledeće po kvalitetu? taj kaiser mi liči na one po prodavnicama elektro opreme. mesingani kontakti su. hoću da stavim na DCA16GA 600V. viljuška je Bals.
 14. Dajte neki predlog za bestbuy IEC, nabavljiv u Srbiji.
 15. ja sam imao pioneer sx 450, najslabiji iz serije sx _50. odlicna sprava. sto se tice cena u svetu imas hifi shark, uvek mozes da proveris kako se krecu. realno, nikad ne bih dao te pare, sto kaze @Engine vise je kolecionarska vrednost.
 16. deluje da je original https://www.discogs.com/Zabranjeno-Pušenje-Male-Priče-O-Velikoj-Ljubavi/release/3668949
 17. kupio sam diskove preko discogsa 2. marta, stiglo 17., iz spanije!!
 18. evo ovde ima zanimljivih stvari https://www.mx.kef.com/explore-kef/about-kef/kef-bbc-and-ls35a http://www.kef.com/uploads/files/en/kef_units/A History of Kef Drive Units issue 3.pdf
 19. I sami diskovi zahtevaju odredjenu higijenu sto je, verujem, u kaficu tesko izvodljivo.
×
×
 • Create New...