Jump to content


surferlola

Članovi
 • Posts

  394
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by surferlola

 1. bogami jeste, opa2111 zvuci lampaski. srednji su pogotovu po mom ukusu, tonovi duze traju i prijaju uhu. ne zvuci cisto i, rekao bih, nije za ljubitelje basa. zakljucak: scena je sira, a zvuk pun i topao.
 2. ljubimica nam se ostenila pa sam zvucnike sakrio iza police jer ovi grizu sve sto stignu. tako ce biti do nedelje, a posle sam na moru. pravi test je kad se vratim. u medjuvremenu sam pravio neka poredjenja, ali tesko je kad zvucnici nisu na svom mestu. prvi utisak je bio da opa 2111 ne utice znacajno, tj negde je bolji, negde losiji. na sledecem slusanju je eksplodirao, i sve je bilo bolje i zvucao je bas kako volim, ali pravo testiranje sledi kad se stvari vrate u normalu. javim..
 3. danas dobio na probu opa2111, javljam utiske kad se slegne ja za sada mirujem, dok ne izgustiram gorepomenuti
 4. Pojavio se na kp. Ne znam samo kako da resim podnozje?
 5. Jel? Nisam nista cuo o OPA2111. Svideo mi se Nixiev opis OPA1612 i direktno poredjenje sa onim sto sam i sam probao.
 6. Kod mene na CDP fabricke NE5532 zamenjenio sa LME49720, ali sviraju razocaravajuce hladno, bez emocija, tanko, uostalom kao i kod tebe. U jednom momentu probao LM833N. Karakter: topli lampaski zvuk srednjih, visoki iritirajuce neslusljivi (pogotovo nakon zamene strujnih kablova, kada su sve vrline i mane izasle na videlo). Vraceni NE5532, ali sa zaljenjem jer mi nedostaje dubina i toplina srednjih. Nakon citanja tvoje teme imam zelju da probam OPA1612. Probao sam da nadjem kod nas ali ne uspeva mi. Da li neko mozda porucuje od preko pa da se ucepim?
 7. solidno, najbolje u konkurenciji jeftinih psenicnih. lepse kad je poluhladno. moj utisak
 8. ja sam imao slican problem, resio u banci. oni treba da ti odobre devizno placanje. direktna banka je u pitanju, probaj za pocetak da pozoves call centar..
 9. To je sa glavom, glavu imam. Razmisljam da prodam glavu i kupim jeftiniju sa iglom
 10. pretrazio sam sve, znam gde ima ali mi se nesto ne kupuje u inostranstvu. sacekacu da se pojavi na KP ili ako nadjem nekog ko dolazi od preko. znaci osim W&B nema niko u srbiji?
 11. Zna li ko gde bih kod nas mogao kupiti iglu iz naslova teme? Na KP kod W&B nema, a ne zna se ni kada ce biti.
 12. Dostupno jos: Boss Hog S/T original CD - ocuvanost vrlo dobra, jedna povrsinska linijica oko 3cm. ne utice na rad. 500 din
 13. hvala momci. pregledao sam ja i onaj snimak i servisno ali mi nije bilo jasno. mislim da sam sad skontao.
 14. mozda nisam bio jasan, dakle, na gramofonu ima 3 izvoda na koje hocu da zalemim interkonekt koji ide na predpojacalo. na strani gramofona kontakt 1 je za uzemljenje. na njega ide sirm od obe signalne zice + treca zica koju vezujem na uzemljenje predpojacala. sa kontakta 2 ide signalna zica koju vezujem za pin rca konektora, a sirm za telo konektora. sa kontakta 3 isto kao i sa 2, na drugi konektor. da li je tako ok? molim dokone koji nemaju zelju da pomognu da se uzdrze od odgovora
 15. da li širm vezujem za telo rca konektora?
 16. dual 721. hoću da napravim kabel koji će direktno ići na gram (3 žice), na drugom kraju 2 rca + uzemljenje
 17. Da ne otvaram novu temu, pravim gramofonski interkonekt. Gramofon ima 3 izvoda. 2 žice za signal imaju svaka svoj širm, širm vezujem na uzemljenje gramofona, i dotle je sve jasno. Pitanje da li da ubacim treću žicu koja će ići oko signalnih žica, pa da je zajedno sa širmom vežem na gramofon, a na drugom kraju na predpojačalo? Bez širma? Kako spajam rca konektore, signalna žica ok, a da li širm vezujem za telo konektora?
 18. @jager znam za tvoje zanimanje kablovima pa sam svoje iskustvo podelio nadajuci se da ce ti pomoci u nekoj daljoj izradi. pozdrav
 19. faza: 1mm+6 x awg 22 nula: 2 x 1.2mm
 20. jeste, ali mrzelo me da kvarim. a i zadovoljan sam ovako. mozda taj occ i treba da bude na nuli..
×
×
 • Create New...