Jump to content

srdjan_cvetkovic

Donator foruma
 • Posts

  6,255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

1 Follower

About srdjan_cvetkovic

 • Birthday 05/20/1971

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14,259 profile views

srdjan_cvetkovic's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Conversation Starter
 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

 1. I ovde, u nedostatku nečeg pametnog, kače se linkovi sa neopevanim glupostima. Odoh opet da se odmorim od foruma.
 2. Baš tako. Da je jedan xtra par pored, možda i nekako, ali sa ovoliko kutija u prostoru, nećeš dobiti realnu prezentaciju zvuka u odnosu na to kako će sve da se čuje kad budeš sve to postavio kod sebe u prostoru.
 3. To što si pustio da aktivno svira jedan par zvučnih kutija u toj "šumi stećaka" koji ne sviraju aktivno, ali "sviraju" pasivno, ti nije ama baš nikakav reper. Ako ćeš da nastaviš da slušaš u prodavnici, super...
 4. Jedini egzaktan podatak je pad vrednosti evra, to koliko ima manje vinila na prodaju i zainteresovanih više da kupe, varira od komada do komada, plus na sve, CRO Records je krenuo da izbacuje remastere koji su odlični, pa će dosta njih koja su dostigla neverovatnu cifru na second hand tržištu, polako da postaju dostupna za neku normalnu cifru.
 5. Pre 10 godina je evro vredeo 40% više, vinila je bilo više, a kupaca je bilo manje.
 6. Reference i standardi u Hi-Fi ne postoje. Postoje standardi u izradi uređaja, ali to nema veze sa zvukom. Sve je manje-više relativno i subjektivno, jedino što važi je da uvek postoji bolji i skuplji sistem od onog koji imaš.
 7. Uživaj. Kako god da si koncipirao i skockao sistem, uživaj u muzici, a kako vreme bude prolazilo sam ćeš ukapirati šta/da li treba menjati.
 8. FedEx 100 evrića...važi...
 9. Koliko vidim, ovih Revox otpornika ko pleve na ebayu, izgleda da su ih švajcarci napravili za tri života unapred.😅
 10. Šifonjeri...meni ružno...
 11. Kod mene sad nisam čuo, a na originalnom, koji sam imao i prodao pre nego što sam kupio ovaj, uopšte mi nije toliko smetalo, koliki je hype u vezi ovog albuma.
 12. Baš sam komentarisao ovo sa @InSides... Svako reizdanje koje su do sada izdali na vinilu, ali bukvalno svako, podrazumeva: 1. Sjajan zvuk, u 2 slučaja sam lično upoređivao prvo izdanje i reizdanje 1:1 (Paket aranžman i Dino Dvornik), nema bukvalno nikakve razlike, identične su 2. Nijedna od 10-ak ploča koje sam kupio nema ama baš nijedan krc i/ili puc, zvuk čist ko suza 3. Cena 25 EUR za gatefold 1LP Ovo mislim da nema ama baš niko trenutno.
 13. Kao i svi remasteri Jugotona do sada koje sam kupio, i ovaj je perfektan u svakom smislu.
 14. Da potera kako treba te JBL kutije i da ima solidno dobar DAC, pa još da košta 300-400€, teško, baš teško. JBL ES90 su okay zvučne kutije, ali traže snagu i prostor, tako da ti je ovde potrebno strujno potentno pojačalo sa integrisanim DAC-om, a to za ove pare ja iskreno ne vidim da može da se sklopi.
×
×
 • Create New...