Jump to content


srdjan_cvetkovic

Donator foruma
 • Posts

  5,407
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

About srdjan_cvetkovic

 • Birthday 05/20/1971

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11,160 profile views

srdjan_cvetkovic's Achievements

 1. Never Let Me Down Again [Split Mix] https://www.discogs.com/Depeche-Mode-Never-Let-Me-Down-Again-Split-Mix/release/337832 10€ Kontakt: PM
 2. Ooops, izvinjavam se nastavnici, a i tebi. Znati maternji jezik, kako usmeno, tako i pisano, je po meni stvar lične kulture, a znati još bar jedan nematernji (pored engleskog) je bogatstvo.
 3. Kad buduća nastavnica srpskog jezika ne zna adekvatno da koristi neku reč srpskog jezika, nije ni čudo što su nam deca nepismena.
 4. @рус Savo je sjajan majstor, ali čisto da znaš, ne radi za kikiriki....da ne bude stativa....
 5. Moram da se složim sa Delijom. Otkako sam kupio Devialet iz sistema je izleteo strujni filter, a ni letva ne pravi razliku, a nije ništa specijalno, kvalitetna nemačka konfekcija. Probao sam da umesto FTA strujnog, koji je “oplemenjen” monokristalnim konektorima i koji napaja Devialet, stavim običan kompjuterski kabl i razlike je bilo, ali onako, malkice. Pošto imam jedan strujni kabl, moj zaključak je da sekcija napajanja u Devialetu dobro radi filtraciju napona, pa je praktično svejedno koji strujni kabl će da se stavi.
 6. Najveći trener koga smo imali i najveći gospodin među svim trenerima na svetu.
 7. Tvoji novci, tvoj izbor. Ja napisah šta je MENI realno da nešto platim, nije moj sud sveto pismo.
 8. To bi već bilo nešto što je po nekom mom shvatanju realno, iako sam mislio da je greška u kucanju, pošto su kod mene - i / isti taster na lapotopu, zavisno od toga koja je tastatura u upotrebi, ENG ili SRB.
 9. Da. Čovek je koliko vidim prodavac HiFi komponenti (što ne znači apriori ništa loše) i ima svašta u ponudi, pa možeš na licu mesta da čuješ kako te kutije zvuče u odnosu na neke druge koje ima u ponudi i napraviš kakavo-takvo poređenje. Iskustvo je u HiFi-u jako važno, treba dosta toga čuti da bi se napravile neke smernice.
 10. Ako ništa, bar na slikama deluje da su u dobrom stanju.
×
×
 • Create New...