Jump to content

ivanp

Donator foruma
 • Content Count

  1,326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

1 Follower

About ivanp

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 06/17/1953

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Kovin

Recent Profile Visitors

4,322 profile views
 1. Pa misim, samo trafoi imaju jedno 15 kg. Ovo je tenk T-72!
 2. Da Tunemymusic pravi tekstualni fajl iz koga kad budeš napravio novi nalog sve perfektno preseli na tvoj Tidal. Naravno moraš ponovo da pokreneš program .............................................bla, bla..............
 3. ivanp

  Šta se gleda?

  Nešone, da si malo dublje čačkao oko filma došao bi do podatka da je jedina ideja bilo dobro zezanje autora. E sad, kao mnogo puta pre i posle toga, film se primio u populaciji (ko Rokeri s Moravu svojevremeno). I što bi oni sad tu nešto dodavali i demantovali, ono boli ih Mr. Tukson. Gledaju sa strane, smeju se i čude.
 4. Molim za objašnjenje. Denon ima bar tri trafoa? Ova dva što sam zaokružio su bar dva puta veća od tog na Vicentu?
 5. Što ne kupiš polovan neki mali tablet za kontrolu. Telefon ti ostaje slobodan. Ja koristim neki Samsung i na njemu Mconnect hd player.......................................
 6. ivanp

  Kvar pojacala

  Honda nemoj da se ljutiš, mali off. Više mi se svidžao stari avatar. Bio je nekako u skladu sa temom.
 7. Možda sam se nespretno izrazio. Ne mislim da ćeš rešiti problem preko kolena, tj na prečac. Polako gledaj tuđa rešenja, pa milimetar po milimetar. Sa gospođom moraš pažljivo. Ja ne znam kako mene moja trpi. Imaš ovde članove na forumu koji su planski uređivali prostorije za slušanje muzike. Mi koji smo u većini moramo da koristimo dnevne boravke.............. Na to sam mislio kad sam napisao da si ti još mlad i rešićeš to polako. Na ovaj ili onaj način. Strpljivo i polako. I ovo što si do sad napravio je super!
 8. Trosed i fotelje ti pojele basove. Tzv bassless soba, ko moja. Ako na vreme, tj u mom sl pre četres godina ne počneš da razmišljaš o smeštaju Hife, imaš ili bassless ili modove sobe. Ti si mlad možeš još svašta da promeniš i unaprediš.
 9. Ok Tidal sam prevideo. Kako pa TV mu je jedan od izvora?!? Bilo bi dobro da Jova napiše i koje pojačalo i zvučnike ima da bismo mogli da vidimo gde gađa?!?
 10. Ako ćeš sadržaje sa pametnog televizora da slušaš i eventualni MP3, kupi neki od jeftinijih kineza sa KP a (topping, SMSL i sl.). Nije ti potreban Gustard i DSP?!? Ne pitah da li TV ima koaksijalni ili optički audio izlaz?
 11. E ja sam izgleda imo sreće. Kupio 6 meseci od Italijana i radi evo kraj 5. meseca. Nisam morao ni da menjam imejlove i pasvorde?! Ne znam u čemu je fora? Da budem precizan Tidal je u pitanju.
 12. Eto stigosmo do DSP a, a stićemo i do Hegela brzo. Ja vam dobar stojim.
 13. Jovo, imam nekoliko pitanja. Da nebismo za čas stigli do Hegela kako je pre izvesnog vremena neko primetio na forumu. Da li ti hoćeš da sadržaje sa smart televizora slušaš preko DAC i pojačala, zvučnika? Da li sem TV i PC još imaš nešto od opreme? Da li možda hoćeš da slušaš muziku sa streaming servisa, Tidal i sl.? Pominješ gramofon. Da li imaš ploče?...............................................
 14. Kao što rekoh čitaj forum. Guglaj malo......................... kašće ti se ako uopšte budeš hteo da se baviš time.
 15. Pa DAC je DAC. Network audio player je nešto drugo. Mada može u sebi imati i DAC. Čitaj forum i slične sadržaje na intrnetu da prvo malo razjasniš pojmove, a posle i da shvatiš šta bi ti hteo.
×
×
 • Create New...