ivanp

Članovi
 • Content Count

  1,083
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

1 Follower

About ivanp

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 06/17/1953

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kovin

Recent Profile Visitors

3,567 profile views
 1. Hvala veliko Nešone. Međutim ja sam stara FM kajla. Na krovu je Iskra, velika ko omanja jedrilica. Pre nje sam imao tri komata Gorenje-Elrad RA 206. Mislim da nisam omašio oznaku. Još malko veće od ove. Sve tri sam potrošio, skršio od silnog premeštanja i okretanja. Sad se spremam, kad ovo njesra prođe, da napravim promenu u svom antenskom sistemu pošto potreba za gledanjem DVBT2 televizije praktično ne postoji. Skratiću maksimalno kabl i izbaciti sabirnik i antensko pojačalo, i još malo se igrati sa okretanjem antene.
 2. Da li neko ima bilo kakvog iskustva a da sme da iznese da ne bi prošao kroz toplog zeca? Ove predpostavljam niko nije probao jer su relativno nove.
 3. Ok i mnogo jeftiniji uređaji.............................. Moje pojačalo Pioneer A-50-K se samo gasi kad ne dobija signal pola sata (ili sat?). Mislim da ni to nije džabe implementirano.
 4. Posle tri AVR a ponovo imam skalu!! Analogni tjuner, okretanje točka. Lepo, igram se ko malo dete.
 5. Isto Panasonic plazma. Uspeo sam kad sam ga kupio, da proverim da ga nisu rabili u prodavnici. I nikad više. Eventualno dva čoveka da pritiskaju dugmad.
 6. Neki televizori (da li svi?) to imaju ali je prilično zakopano u servisnom meniju do kojeg se dolazi pravim žongliranjem, tj simultanim pritiskom na pojedine tipke na daljincu i na aparatu. Da li to ima smisla i za risivere je zanimljivo pitanje.
 7. ivanp

  uzvarb

  Uhhh, Uzvarb da pišeš Sony ju da ti pošalje neku diplomu, počasni neki ....... da uramiš i staviš na zid. Šalim se malo brutalno to izgleda, uh!!!
 8. ivanp

  Slobodna tema

  Radi se o potpuno drugačijim kapacitetima i kvalitetu sistema zdravstva a o državama da ne pričamo. Južna Koreja je uz pomoć savremene tehnologije uspela da sve svede na, ajde da kažemo prihvatljivu meru. Kompjuteri, kamere sa tehnologijom prepoznavanja lica, praćenje mobilnih telefona, mobilnih komunikacija. ...............itd, itd
 9. ivanp

  Slobodna tema

  U svakom slučaju svet neće više biti isti. Već sad nije.
 10. ivanp

  Slobodna tema

  @Zflazar Odlična igra reči!
 11. ivanp

  Slobodna tema

  Ne znam, drugari ali čini mi se da niste u pravu. Ovo je offtopic podforum. Imate ostale delove, ostalih 90%, za košer HiFi. Ni meni nije dobro, i ja se plašim da ne stignem na sajmište.................. Ok bio sam spor, drugi su se javili pre mene. Pozdravljam i odobravam.
 12. ivanp

  Slobodna tema

  Todore, pa, bem mu misha, lik je psihijatar!!! Dočeko je svojih 5 minuta slave, i sve to pomoću Yućuba. I dalje ne mogu da prihvatim da je stanje potpuno normalno!? Da li to znači da su Italija i Španija i predhodnih godina u sezoni imali po 1000 mrtvih dnevno od respiratornih ifekcija??
 13. ivanp

  Slobodna tema

  Da i čike u kožnim mantilima do gležanja na vratima u roku od 15 min od kako si lano nešto.
 14. Ja bih našao makar polupijačni, samo da ga probam preko RCA!
 15. Svestan sam da ulaze u nepopularnu cenovnu kategoriju, ali da li je neko češljao D70 i D90? Ako jeste da li može neki link?