ivanp

Članovi
 • Content Count

  974
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

1 Follower

About ivanp

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 06/17/1953

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kovin

Recent Profile Visitors

2,991 profile views
 1. E pa probaj na nekoj malčice težoj artileriji. Ono, da te prodrma malo.
 2. El spalio (izduvo ) neko nekad nešto sa Peer Gynt Suites, Edvarda Grieg a? El ste izbacivali ručicu iz brazdi na 1812 overture Чајковског?
 3. Ma zna se koja muzika je najbolja za testiranje. ..................iljadu herca levi kanal............... ....................iljadu herca desni kanal............. Pa onda malo laje kera u fazi, pa laje kera u kontarafazi........... I tako. Po mogućnosti na švapskom, bolje zvuči!
 4. Zašto Modi 3 nema više u njihovoj europskoj radnji?
 5. Dakle, prevaranti neviđeni. Za neke stvari koje sam hteo digli su cene, koliko juče!!! Sa popustom su skuplje nego što su bile pre ove frke 11.11. Misssim. Filipeski sve ti je oprošteno!!! Od danas više neću da budem autošovinista i drugosrbijanac. Za ove Kitajce je Bubanj potok dečije obdanište!!!
 6. Ja se ič ne razbiram tako da zen budizam. Nešto sam drugo teo da pitam. Aibo da li si se nešto dogovorio sa Ljubom? Sa uživanjem sam čitao sve što si o DAC ima pisao na drugom forumu. Prava poslastičarnica.
 7. ....svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše................. Zaborave te svi dok kažeš šišarka. E , psovka poštapalica..............
 8. Yes vala! Spreman sam da potpišem peticiju. Tajson je bio jedan od pozitivnijih članova!!
 9. Zoli, Zoli cccccccccc! Uh žbt. Ponašaj se........................... Kaže se ispravno tvrd Sebastjan!
 10. Msm, dugo sam se uzdržavo, te ne moraš u svakoj čorbi da budeš ................., ma pusti ga ko ga................. Crvena marama i lampice bre!!!! Ide mi dim na uši!! Pustili smo tbo a da bude moralna gromada i da deli vaspitne šamare po forumu. Ne smeš nigde da zađeš a da te ne sačeka. Ružiću tebe treba da bude sramota. Pusti nas već jednom na miru!!! Tebe roditelji nisu kako treba vaspitali, a ni učiteljica te nije mnogo čemu naučila. Ko si ti da teraš ljude s foruma? Ringe ti je OK samo zato što ti je poklonio kablove??!! Mssssm!!!
 11. Ok, nisam nešto često navraćao na drugi forum..... Davno sam nešto pravio, nije vredno pomena. Da li Zen Mod učestvuje na ovom forumu i koji mu je nick?
 12. Pa eto javlja mi se da i ti ............ msm ko rosa u podne. Nemoj da se ljutiš.