Jump to content

ivanp

Donator foruma
 • Posts

  1,368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

1 Follower

About ivanp

 • Birthday 06/17/1953

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Kovin

Recent Profile Visitors

4,454 profile views

ivanp's Achievements

 1. Dakle Tidal već par godina obećava da će njihova Tidalconnect aplikacija moći da kontroliše Tidaldesktop app, ali avaj, to se još nije dogodilo. Moguće je puštati Tidal na računaru ali uz pomoć aplikacije Mconnect (na mobilnom) uz recimo upnp plugin u Foobar u (na compu). Zvuči komplikovano. Ovo su meni objašnjavali mislim na ovoj temi nekoliko meseci ranije. Godina možda? E uspeo sam pomoću Mconnect player HD. Ako sam ja dedek uspeo uspećeš i ti. Samo to nije kontrola preko mobilnog, nego je stvar komplikovanija. Ne radi kao Foobar controller na primer, ali radi.
 2. Gde si Ultra? Nema te da malo razdrmaš ovaj učmali forum.
 3. Naravno! Ajde neko moje razmišljanje na tu temu.......... ne mora da bude sasvim tačno. Čini mi se da režiseri nisu previše zainterosovani za višekanalni zvuk. Većina filmova ima neki šablon. Da ne razglabam. A onda pustiš Master and Commander: The Far Side of the World i vidiš kako od sasvim prosečnog filma surround zvuk napravi brrr! Da se smrzneš. Lete đulad oko tebe, krcka brod na talasićima dok posada trči na palubi iznad tebe. Ipak malo je takvih filmova. Nema tu nikakvih silnih kombinacija! Imam A-50. Kad povežeš AVR preko pre out izlaza na power amp direct na pojačalu, ono radi na nekoj maksimalnoj snazi i zaobišao si njegovo predpojačalo. Podešavanja se vrše na AVR u (što zna da smara ali to je neka druga priča). Kad slušaš muziku a ne filmove, AVR ti ne treba. Na pojačalu je isključen power amp. direct.🙂
 4. Kad sam shvatio da besomučno puštam dva tri filma zbog saraunda, odustao sam od istog. A što si prodao A-30?
 5. Poenta kod korišćenja integralca u sistemu sa AVR om je da možeš da slušaš muziku (koja nije iz filmova), uz potpuno isključeni AVR. CD plejer, strimer, DAC sa kompjutera itd, itd. Da ne bismo imali dva odvojena sistema i gomilu zvučnih kutija pribegava se kombinacija pre auta sa AVR a i main in direkt na integralcu.
 6. ivanp

  Neobicni omoti

  Omega, zvali smo ga plekani album. Šteta što kad su ga izdavali na CD u nisu iskoristili mogućnost da mu naprave aluminjumsku kutiju?!?
 7. Si probo CUETools (koristim 2.1.5)? Po meni sjajno obavlja sve što treba.
 8. Mislim da će i cena biti ozbiljna. Vrlo ozbiljna čak. Javlja mi se.
 9. Dakle probao Deezer. Izbor još gori i skučeniji nego Tidal. Zbogom........... nema više.
 10. Potvrđujem. Mconnect HD preko Foobar a boji nego Tidal desktop aplikacija! Nešto su prčkali i ................ li zvuk preko aplikacije.
 11. E y..s ga ja sam mislio da jedu sir! Mislim enolozi.
 12. Ok ako hoćeš d'isprepadaš i klince i sebe i ženu....... Edvard Grieg-Peer Gynt Suite No1 Prvo na trećoj stvari namestiš jačinu 'nako lepo, ne prejako, sedneš u fotelju i zlu ne trebalo držiš daljinac u pripravnosti. Čekaš da počne In the Hall of the Mountain King........ I uživaš.
 13. Tako je!!! Ne dirati ništa. Pusti ti Nixija on uživa da čačka nove stvari. Eventualno razmisli o promeni zvučnika za neke mlađe u skladu sa kvalitetom aždahe koju si kupio.
 14. Uživaj, spremi backup pomoću Tune My Music..................
×
×
 • Create New...