Jump to content


ivanp

Donator foruma
 • Posts

  1,382
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

1 Follower

About ivanp

 • Birthday 06/17/1953

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Kovin

Recent Profile Visitors

4,586 profile views

ivanp's Achievements

 1. Ok da ne davim previše, pošto nisam gramofondžija odavno, antiskejting može precizno i na sluh da se namesti.
 2. Tu sam Nešo, živ i zdrav, što se tiče korone. Za glavu će vidimo. Ono iščipovah se sa svim, čak i protiv gripa. Sad čekam da mi ko Radovanu III izraste treća ruka. Pozdrav i tebi druže. Za te SVS babaroge nemam mesta, a i gospoja bi me sigurno ubila na spavanju.
 3. 'El ima neki konektor da pojača bas?
 4. Tako stoji, pa ja mislim već godinama. Javlja mi se da to niko ne pipa. Može im se.
 5. Podešavanje AVR a je u principu noćna mora za svakog prosečnog korisnika sa ovih prostora a i šire. Čitanje uputstva, po deset puta se vraćajući na istu stvar. Sad će se javiti oni kojima je to ......n dim, ali je objektivno tako. I sam sam imao tri AVR a, poslednji je imao čitave lavrinte menija i podmenija................ Moram da priznam da sam samom pojavom AVR ova, kad sam ih postao svestan, bio fasciniran. Onako veliki, lepi, teški.................... Dakle javlja mi se da je u ovom slučaju najklimavija noga upravo AVR! Prodaj ga i kupi neko pojačalo sa jeftinim DAC om i bićeš srećan.
 6. Ne znam. Ja sam dedek i već neko vreme vozim skoro samo po gradu, ali na cajger sam naviko. Džabe strava i sl aplikacije, moram u svakom trenutku da vidim kojom brzinom vozim i koliko sam prešo. Možda je i OKP? Ne znam.
 7. Kad voziš bez cajgera ko da ne voziš uopšte.😀 Moraš da znaš koliko si prešo.
 8. 😂 E ubo sam ko prstom u ..................... izvinite.
 9. Ne bih da ja sad tu nešto, ali da li si primetio da je jedan od mesinga a drugi od bakra? Msm za te pare i nema veze.
 10. ivanp

  pesacenje

  Huh, voleo bih da si u pravu Aleksandre! Inače ja nisam merilo. Kad me pesimizam i crne misli ufate........ Bio sam pesimista i 5.10., već je i suzavac počeo da leti huh......................... Ali desilo se. E sad što to nismo umeli da sačuvamo, druga je priča.
 11. I ne mora dalje ako nije baš ljubitelj višekanalnog zvuka u filmovima.
 12. Nemoj da trošiš pare......................
 13. Da slažem se da smo živeli u diktaturi. Hodamo po ivici dok nas moderacija ne oplajpiči. Slažem se i da su vredna umetnička dela stvarana kao neka vrsta bunta protiv diktature (tzv Crni talas na filmu na primer), ali su umetnici (i umetnost) ipak uspevali da plasiraju svoja dela............. Dežurni cenzori su vrlo često okretali glavu, žmurili na jedno oko, politička podobnost je bila gumena kategorija i td............ U kakvoj tvorevini danas živimo kad nam se SFRJ čini kao normalna država? Građani Rumunije bi se samo na ovo gorko nasmešili. Ono u čemu su oni živeli nije za poređenje osim sa Severnom Korejom.
 14. Da budemo potpuno iskreni, niko se nije obogatio ni da proda sto ploča mesečno. Da je država ozbiljna i humana kao što nije, uvela bi neku malu naknadu, porez, koji bi se obračunavao automatski. Toliko malu da ne predstavlja opterećenje onima koji prodaju par komada mesečno. Od onih koji prodaju par desetina komada ostao bi lep iznos jer država mora da jede.
 15. ivanp

  Foobar2000

  Pričam sam sa sobom ali ne mari. Nije smart TV bio problem, nego verovatno oštećeni Foobar. Instalirao najnoviju stabilnu verziju i sve radi.
×
×
 • Create New...