ivanp

Članovi
 • Content Count

  796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

1 Follower

About ivanp

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 06/17/1953

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kovin

Recent Profile Visitors

2,615 profile views
 1. ivanp

  Šta se gleda?

  Character (1997) , Karakter (original title). Dobar holandsko belgijski film. https://www.imdb.com/title/tt0119448/
 2. Nešto mi nije baš najjasnije u vezi striming servisa. Dal su Mica Trofrtaljka, Bora Drljača, nzm Radojka ripovani sa master traka jel jok?
 3. Kojones? Zahebanciyu na stranu, radi se ipak o ozbiljnim stvarima. Mislim se nešto, ma javlja mi se, da će lik sa KP a da nam odgovori u textu oglasa.
 4. Ajde Siroma ako imaš kojones. El isti čovek il nije? Očekujem korekciju texta oglasa na KP.
 5. Vidim i ti koristiš skraćenicu.
 6. Znam da ima prevaranata ali znam i ja za iskustva iz druge ruke. Kao što reko' niko se nije obogatio. Al su matorci zaradili neki evro.
 7. Ne znam ja sam hteo preko neke agencije čito papire, i tamo lepo piše da primaju do pedeset. Šta ja da kažem, ja sam preko šeset i to dosta. Tuga.
 8. Ma da nisam prestareo išao bih sigurno. Ovako mogu samo da berem jabuke i vadim krompir, eventualno. Mada to sad rade mašinski sigurno.
 9. Od toga se niko nije obogatio sigurno. Al da odlaze ljudi, odlaze. Rade i u Rumuniji i Mađarskoj!!! Sve sam bivši lager. A? A sad sasvim nešto drugačije. Što bi rekli Montipajtonovci. Poznati češki dramski pisac Vaclav Havel (koji je lepe godine proveo u komunističkom zatvoru) imo je običaj da kaže kako je "od zadrtog komuniste gori samo zadrti antikomunista".
 10. Cela Češka taksisti??? Idi??!!
 11. A šta da kažemo za one koji odlaze kod njih da sklapaju i leme Samsug televizore??! I sam sam teododem al sam posle vido da primaju samo do pedeset godine stare. Uhhh ybt.
 12. Da je komunizam kriv za sve Česi bi pravili sekire i bili divlji ljudi. Nije tako jednostavno.
 13. E Bujo ima te razapnu fundamentalisti za ono o religiji. A i ostalo si u pravu. E sad kad bi ovdi razglabo zašto sam (sve) autošovinista, bilo bi ko Rat i mir u dva toma, a možda bi bio i banovan.