ivanp

Članovi
 • Content Count

  558
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

About ivanp

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 06/17/1953

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kovin

Recent Profile Visitors

2,240 profile views
 1. ivanp

  Kakav oglas 2018.

  E y...bg ... nešto mi se javlja da se to tegli ...... tako da ako budem išo na zimovanje, pazarim sigurno. Zima je to ybg .
 2. ivanp

  Vaša iskustva sa (pre)prodavcima Hi-Fi opreme

  Izvini Ringe nisam ništa loše mislio. Poštujem verska uverenja i osećanja drugih. I mislim da je ipak regulisano pravopisom.
 3. ivanp

  Gde nalazite Muziku dobrog kvaliteta?

  Ja kod Ruja. Prošli put je bila zay........ncija kad sam rekao da se stidim. Mada i tamo sve teže ide.
 4. ivanp

  Vaša iskustva sa (pre)prodavcima Hi-Fi opreme

  Sto posto si u pravu. Mada ima i izuzetaka. Jedan od najpismenijih, najkulturnijih članova. Sa totalno jasnim postovima, gotovo da ne upotrebljava interpunkciju. Neću da napišem ko je da ne izazovem opet neki fajt. Ne daj Bože. Da li i mi ateisti treba da pišemo Bog sa velikim slovom?
 5. ivanp

  Gde nalazite Muziku dobrog kvaliteta?

  Pedro je bio dobrica!! Mičela i onaj drugi, zaboravio sam ime, su bili malo žešći, al je bilo zanimljivo.
 6. ivanp

  Šta se gleda?

  A bre Ston, nemo' si negativan.
 7. ivanp

  Šta se gleda?

  Juče poslednji dan, sala 4. Zvuk možda za nijansu tiši? Možda i ne, ali još uvek jako dobro. Publika vintage, neki ozbiljno uzdrmani filmom ostaju da sede do poslednjeg natpisa i takta muzike.
 8. ivanp

  Šta se gleda?

  Msm...... U PA ima 4 sale. Ono što sam napisao važi za salu 1! U Bohemian Rhapsody posle onog dela sa višeglasnim pevanjem kad Mej & drugari uleću u furioznom stilu, osećao sam se kao na vrhu rakete, na poletanju (može i Восток)!! Došlo mi da ustanem da sviram "vazdušnu gitaru". Šta bi ona deca pomislila ... vidi ga čiča podilkanio! Bio je baš jak zvuk!! Delija nešto mi se iz iskustva javlja da na rok koncertima (ogromnoj većini bar) baš i nema nešto ispod 50 Hz. Za one Spajdermene i Betmene ne znam. Ne volem.
 9. ivanp

  Šta se gleda?

  Ne znam, u PA je ozvučenje u Cinestaru baš, baš jako. Tako da mož da pevate do mile volje, nećete se čuti. Zvuk je na momente kao na velikom rok koncertu, kakav i treba da bude. Super je film. Doživljaj. Mislim da ćemo Skvo i ja ponovo u ponedeljak.
 10. ivanp

  Vaša iskustva sa (pre)prodavcima Hi-Fi opreme

  Ma sve je OK. Ne treba ništa raditi na silu.
 11. ivanp

  Vaša iskustva sa (pre)prodavcima Hi-Fi opreme

  Da ja sam taj. Paranoja je čudo. Mogo je nekog da zamoli da pazari u mesto njega. Nekog ko je registrovan.
 12. ivanp

  Vaša iskustva sa (pre)prodavcima Hi-Fi opreme

  Baš bi me bilo briga dal koristi V ili W da imam para za Mcintosh Ybg posle bi ga možda i ignoriso.
 13. ivanp

  Vaša iskustva sa (pre)prodavcima Hi-Fi opreme

  Tačno tako i ja radim. I nije mi teško da odgovaram na pitanja koja meni postavljaju i pismeno.
 14. ivanp

  Vaša iskustva sa (pre)prodavcima Hi-Fi opreme

  Očigledno da o prodaji na KP mislimo različito! Ja prodajem i kupujem jeftine stvari jer sam i sam jeftin!! Jbg polužrtva tranzicije i mator čoek. Mislim da je potrebno razmenjivati poruke a tek posle toga eventualno popričati telefonom. Nikad me ne mrzi da pišem. Možda sam skriboman. Msm, telefonom ćeš lakše da provališ sa kim imaš posla. Cvrc!!! Slučaj prvi: Zove me lik za neke kablove. Jeftine naravno. Ja kažem: "a da razmenimo par poruka na KP u". On kaže: "Šta ti misliš da hoću da te prevarim?" i pre nego što uspem da mu objasnim princip funkcionisanja KP a "ajd zdravo prijatno". Slučaj drugi: Prodajem neko staro pojačalo, ispravno i naravno jeftino. Javlja se lik dečijeg glasa i još ......... muca. Uh ybt. Naravno da sam oborio cenu i prodao mu pojačalo. Šta sam trebao da mu kažem. Ja se ne cenjkam! Cena je već snižena!! Naravno da je posle pristao da razmenimo poruke.