Jump to content


ivanp

Članovi
 • Content Count

  1,240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

1 Follower

About ivanp

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 06/17/1953

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Kovin

Recent Profile Visitors

3,881 profile views
 1. ivanp

  Lepe vesti...

  Čestitam. Svaka čast. I sam imam mladog civilnog pilota u široj familiji i zanam koja su to bila iskušenja i napori. Nažalost on je morao da ode u pečalbu.
 2. https://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/32199-fm-radio/page/3/ Ima na nekoliko mesta o FM antenama u podforumu "Radio prijemnici".
 3. Ovu što je Sondek postavio ja imam. Dobra je. Treba probati da se stupi u kontakt sa Elementom. Jako su ljubazni ljudi, možda bi poslali. Osim ako Iskra ne prodaje antene u Crnoj Gori što bi bilo najlakše.
 4. Ima Elementa Subotica, Iskra antene. Stupi u kontakt sa njima i vidi da li hoće da šalju u Crnu Goru. Ove okrugle po mom neko iskustvu ne rade posao.
 5. Milenko, verovatno sam konfuzan? Šta uraditi ako na neko vreme ne koristiš Tidal. Čekaš neku specijalnu ponudu ponovo. Da li je moguće nekako sačuvati svoju kolekciju, albuma, plejliste, izvođače...........?
 6. Pretraga na Tidalu definitivno ne radi kako treba. Napisao ime grupe i dobio koještarije. Kad sam napisao ime albuma, bingo. Neverovatno. Eto opet čiča ima pitanje. Moreli se nekako sačuvati lista numera, albuma............itd kad dođe do diskontinuiteta u koršćenju Tidala? Možda je već neko pitao?
 7. Ne znam zašto ali javlja mi se da bi obična Hama za 700 i nešto dinđi rešila problem. I to veoma jednostavno.
 8. Super je da se s' vremena na vreme pojave ovakve teme. Ono kao lakmus. Vidiš da su svi na broju, da si na neki način u pravu.................................
 9. Ne treba da se stidiš! Evo ja se ne stidim (druga je stvar što je takva atmosfera u društvu da lako i na ulici mož da dobiješ preko tambure kad se javno deklarišeš), ali sam zbog ubogosti prinuđen da koristim kineske proizvode. Da ne tupim dalje, mislim da Srbija nasilno 400 godina držana van okrilja zapadne civilizacije.
 10. ivanp

  Šta se sluša ?

  Naš munze, Goran Kuzminac. Karijeru napravio u Italiji. Kod nas nažalost nedovoljno poznat. Lepa muzika. Davno Stasera l'aria è fresca se vrtela na našim radiostanicama. Preminuo nažalost 2016. godine.
 11. Nešto sam očigledno zahebo sa computerske strane.................. eto sad radi tačno ono što mi treba. Kad u sitne sate slušam sa slušalicama i gledam neki film na Totalu........... Hvala najlepše.
 12. Ma navlaka da kupiš plaćenu verziju. Ova besplatna kod mene nemožduspostavi vezu, e ybg. Al sam uzgred ukapiro koliko sam matori bambus. Naravno da mi Logitech tastatura pauzira muziku bez problema. Jednostavno do sad nisam probo. Devedeset posto problema rešeno. Taman koliko da protegnem noge ili da odem do prokota.
 13. Gosn Srećko, šalimo se malo. Eto gospodža mi ima Huawei tablet. Metalno kućište, radi odlično. Imao sam ruter Huawei. Odlični su im proizvodi i o firmi tj proizvodima mislim sve najbolje.
 14. Milenko......................otkrio si mi izgleda spasonosno rešenje......................Probam...............
×
×
 • Create New...