Jump to content


ivanp

Donator foruma
  • Posts

    1,523
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

1 Follower

About ivanp

  • Birthday 06/17/1953

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    : Kovin

Recent Profile Visitors

5,763 profile views

ivanp's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done

Recent Badges

  1. M da . Imali i drug iz zgrade u PA i ja sedamdesetih TOSCA HiFi, RIZ, neka BSR licenca. Huh, Bogo moj kakva muka. Kod drugara prejak antiskejting, nemereš ništa. Zuji zunzara iz levog kanala, pa to ti je. Pošto je bio na oprugu isečemo oprugu cvikcanglama i bi znatno bolje. Kod mene je nekako radio ali podešen na minimum.
  2. Neki gramafoni iz Ex-Yu istorije su imali AS podešavanje al' nikako nisu mogli se podese.
  3. Mogami 2549 sa Amphenol činčevima, zavareno u Kanibalu. Nemam gramafon predugo, ali je kabel sasvim solidan. Možda i malo više od toga. Ima ta kombinacija da se kupi na Ebay i Amazonu.
  4. Žao mi je što je tema otišla u pravcu koji pokretač nije želeo, ali se to događa sa devedeset posto tema. Moj hram u Trstu se zvao "Universaltecnica". Uh, uh!!!! Gospodža psuje i kune a ja balavim. Tamo sam prvi put video McIntosh e bogo moj. Slabo sam tamo šta kupio, Technics SL-1900 na pr. ali je bila nezaobilazna stanica. Piše italik nešto se otelo kontroli.
  5. Voleo bih da se napnu još malo i da po kvalitetu zvuka budu ko Qobuz. Šta radi ta industrijska špijunaža pitam se?
  6. Dobio i ja ali kao individualac. Drma ih nešto. Dal konkurencija, dal nešto drugo, ali drma.
  7. @beast Hvala Beast, meni bi to odgovaralo. Verovatno.
  8. Da DJ gramofon za slušanje muzike je svetogrđe za stroge HIFi ste i profesionalce koji se bave opremom. Meni se onaj Pioneer plx-1000 sviđa više od SL 100 a i teži je znatno.
  9. Bez ljutnje, ali postavio sam pitanje Marku. Nisam još pred potezanjem novčanika, imam i drugih problema tipa "a gde bih ga stavio", a da ne bude blizu zvučnika i td i td. Žene, čas izuzecima, ovaj hobi doživljavaju kao ludost! Nije daleko od istine.
  10. Uzgred, Topalka za Precednika.
  11. Msm što bežati od kineskih DAC ova? Ima ih veoma pristojnih. Gledaj ove što je Aibo pretreso i Amir premerio pa traži polovne.
  12. Dakle da ne otvaram novu temu, i ova je jako dobra. Marko šta te je opredelilo da kupiš DJ gramofon za slušanje muzike? I sam imam veoma pozitivno iskustvo sa Playerom i zaposlenima u njemu. Pre nekoliko meseci bio sam tamo zbog nekog drugog posla i onako neobavezno sam pitao za AT gramofon što ima br. 140 u nazivu (da ne traž....sad). I reko da bih stavio Ortofon 2M Blue na njega. Mal nije čovek pao sa stolice od iznenađenja. Vi hoćete da na gramofon od 400 evra stavite glavu od 200? Tu je počeo da mi nudi one gramofone od iverice od 3-4 kile (meni kod njih radi OKP, gde je ostatak?) i govori kako bi ga svaki od tih oohhohoj nadsvirao! Verovatno je čovek u pravu. Gizmo je skoro opisivao taj AT kao težak krš (otežan gvožđem iznutra). Ondak je počela da preti opasnost da postanem žrtva nasilja u porodici (bio sam sa gospodžom), pa sam prestao. Ovaj Pioneer što ima 1000 u nazivu i preko 14 kila mi se veoma sviđa.
×
×
  • Create New...