Jump to content


nesone

Članovi
 • Content Count

  1,048
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About nesone

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 07/28/1966

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  : Vrsac

Recent Profile Visitors

10,048 profile views
 1. Naravno da ima, cim su stavili u fabrici portove. Sve zavisi od pozicioniranja od zadnjeg zida. Preporuka je bez sunjera, i sto dalje od zadnjeg zida. Inace nije dodatna oprema. Svi daju sundjere za portove.
 2. Ako mislite da treba da ostane, nemam komentar. Idemo dalje.
 3. Pa da se ne vidi sramota. On i ovako vise nije clan foruma. Tako, po mojem misljenju treba filtracija. Citao sam ovo jos rano jutros, i ne mogu da verujem ocima.
 4. Obriste kompletno temu. Ili postove koji su ne primereni. Ovakve gadosti nam nisu potrebne.
 5. Takodje i ja Vama, sve najbolje zelim. Ipak ovo su vase reci; "Više je problem doneti ga u Srbiju bez carine i poreza." Odjavljujem se od teme.
 6. Ma ne, nego kog si i ti citirao. Sto oce za DZ.. Zato sam ga i citirao. Nisi video. Obrisao bih ga kao 2 i 2, da sam moderator. Nece carinu da plati i porez. A slusao bi hifi, skup i jeftin.:) Moze, ali juce.
 7. Naravno. Tamo u EU se proda na vise stotina ili hiljada komada. U RS par komada. Inace, i nasi daju popust do nekih 10 procenata, za kesh.
 8. NAD C372 je vrlo ozbiljan pojacivac. I Ima mnogo snage. Marantz ovaj model nisam slusao. Mada je M izuzetan. Pricam za druge modele CD playera. Treba traziti dobre zvucnike. Iskreno, Monitor Audio i NAD se slazu vrlo dobro, tako reci odlicno. U svim recenzijama na netu, uvek ces naci Monitor Audio uz NAD ili Marantz. Ima jos tu par firmi pojacivaca. Ove sto sam napisao su na 1. mestu. Srecna kupovina.
 9. Imao sam , V lover, vise serija MA. Od Bronze do Silver. Doticne nikada. Mogu da ti kazem, da su Monitor A. spkrs. Dosta dobri. I vise od toga. Veoma cenjeni na nasem trzistu. I sire. Neces se pokajati sigurno. No ti pitas za njih, a nista nisi napisao sta ostalo imas? Od ostale opreme. Tako se ne pise na forumu.
 10. nesone

  Lepe vesti...

  od mene dosta. sada Vi forumasi. Srecno.
 11. nesone

  Lepe vesti...

  Ma nije sve ni u hi fi......... ebs hifi. ko nije video, znaju Delija i Vlada Nis. Video je i drug Niksi. kad je bio kod mene. On uzivo i Delija brat. https://showcase.aquatic-gardeners.org/2015/show458.html
 12. nesone

  Lepe vesti...

  https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-46365829
×
×
 • Create New...