nesone

Članovi
 • Content count

  450
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About nesone

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 07/28/1966

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

5,816 profile views
 1. nesone

  Rusija 2018 Svetsko prvenstvo

  Bravo Ljubo! Zakljucavaj temu i kraj.
 2. nesone

  Rusija 2018 Svetsko prvenstvo

  Finale: Belgija-Engleska Ajde da vidimo sta Vi mislite? Hrvati 4.
 3. nesone

  Van den Hul CS – 122 HYBRID

  Aktuelan oglas.
 4. nesone

  zidni nosaci za zvucnike

  Aktuelan oglas.
 5. nesone

  Pioneer DV-LX50 DVD Player

  Oglas je aktuelan.
 6. nesone

  Monoprojector plafonski nosač projektora

  Aktuelan oglas.
 7. Postovane kolege, potreban mi je kvalitetan razdelnik. Da li ih neko od Vas koristi i kakvi su utisci? Da li razdelnik slabi kvalitet slike? Ako imate predlog, napisite koji model.
 8. nesone

  zidni nosaci za zvucnike

 9. nesone

  zidni nosaci za zvucnike

  Prodajem nove zidne nosace za zvucnike. Montirani samo radi probe, i odmah skinuti. Vrlo robusni i jaki, podesavanja u svim pravcima. Na fotografiji je M. Audio RS1. Tako da bez problema mogu da se postave zvucnici istih, ili slicnih dimenzija. Boja je bela. Vas trosak su kvalitetne tiple i kvalitetni srafovi. Saljem brzim postama. Cena je 2.500,00 dinara.
 10. nesone

  Pioneer DV-LX50 DVD Player

  Za poznavaoce, prodajem vrhunski Hi End Pioneer DV-LX50 DVD Player. Robusne izrade 5,3 kg. Uz uredjaj ide originalni daljinski, kutija uredjaja. Koriscen vrlo malo. Razlog prodaje, koristim Oppo 103. Stoji na polici, ispod Oppo 103 i zato je 1 fotografija. Cena je 200 eur. I fiksna je. Uredjaj je u Vrscu, mogu da ga posaljem brzim postama ( ne snosim ikakvu krivicu prilikom transporta). Pozeljno licno doci, ili ako imate nekog u blizini koji bi video, i doneo komponetu do Vas. http://www.trustedreviews.com/reviews/pioneer-dv-lx50-dvd-player https://www.techradar.com/reviews/audio-visual/dvd-players/pioneer-dv-lx50-270263/review
 11. nesone

  Erdinger (tema o pivu)

  Pio sam K and Brent. Sasvim dobra piva. Cak sam davno bio kod gazde. Poznajem ga. Zivi u okolini Vrsca, mesto Ritisevo. Zanimljivo je da nema nigde u Vrscu da se kupi flasirano. Moze na burad. Za kafice itd.... Cujem da svo pivo ide za BGD. Inace llinija proizvodnje je kompletna uvezena iz SAD.
 12. nesone

  Van den Hul CS – 122 HYBRID

  Prodat 1 kabal, ostao je jos 1 kom. Duzina 4 metra. Cena je 5000,00 dinara.
 13. nesone

  Monoprojector plafonski nosač projektora

  Aktuelan oglas. Cena je 3990,00 dinara.
 14. Prodajem zvucnicki kabal, kupljen u Korato. Prvi sam vlasnik. Duzine 2X4 metra. Stanje perfektno. Razlog prodaje, kupio sam Kimber 8 TC. Cena 1200 din po duznom metru.