Jump to content


snatch

Članovi
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

snatch's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter
 • Collaborator
 • First Post
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Naletela danas na bilbord, deluje interesantno pa reko da podelim.
 2. snatch

  Flip satovi

  Nije flip sat, ali slično je, a ima veze sa audiom... Baš bih volela da imam flip display sa Now Playing funkcijom
 3. Playlists, pa tri uspravne tackice u gornjem desnom uglu, pa Add Stream URL
 4. Svaka čast na upornosti i što nisi poklekla da kupiš dok nisi našla baš ono što si želela. Uživaj 🎶
 5. Ako budu sa bas refleks otvorom nazad ići će na kraći zid i u tom slučaju ću imati prostora da ih odmaknem od zida koliko god treba. Ako budu sa bas refleks otvorom napred, ići će najverovatnije na duži zid.
 6. Ja se nisam dobro izrazila. Još uvek detaljno ne poznajem terminologiju, pa pokupim malo odavde, malo odande...
 7. Jesu li to oni sa prednjim bas portom i tweeterom postavljenim preko porta?
 8. Hvala. Pustiću poruku se odlučim.
 9. Izvinjavam se ako je izgledalo kao ignorisanje, nije bila namera. Kad si dao predlog, pročitala sam neke recenzije (znam jer se sećam onog kao "providnog" drajvera). Nisam ih našla nigde kod nas, mislim da ih zato nisam komentarisala. Vidim sad da ih ima na KP. Obratiću pažnju na njih ponovo. Hvala.
 10. MIslim da ne želim JBL, ali mogu da im dam šansu kada budem išla da čujem Focal. Ima ih par modela u toj cenovnoj kategoriji. Imam Beyerdynamic slušalice DT880 i savršene su mi. Jedino mi kod njih fali još malo separacije u srednjim i basevima. Dobila sam još malo separacije, čistoće i mirnoće kad sam lap top zamenila sa wiim pro plus, tako da verovatno ako bih ubacila bolji DAC, kabl... to bi se još popravilo. Ovo vezano za slušalice pričam da bih objasnila da mi odgovara neutralan zvuk. Da sam htela oomph efekat uzela bih Grado. Hvala, uzeću predlog u razmatranje. I pitala sam se da l bi nešto od Dynaudia odgovaralo, ali nisam još stigla da istražim.
 11. Gledam da napravim najbolji kompromis izmedju mojih zahteva za neutralnim zvukom, detaljnošću, razdvojenošću instrumenata i žanra. Žanr mi je najmanje važan, u odnosu u na druge nabrojane zahteve, ali moram da ga uzmem donekle u obzir. Opet kažem, poslušaću Focal pa ako mi se ne svidi idem dalje. Ograničena sam i budžetom i prostorijom. Koliko para, toliko muzike.
 12. Ufff… Što više čitam, sve manje znam. @pollux Hvala na predlogu. Deluje mi da tvoj predlog ispunjava sve zahteve koje sam nabrojala u prvom postu u temi, jedinо što nisam navela koje žanrove muzike pretežno slušam. Nabrojala sam samo osnovne zahteve koje zvučnici treba ispune da ne bih komplikovala, a i nemam dovoljno znanja i iskustva da bih detaljnije opisala ono što želim. E pa, možda je trebalo da kažem da slušam: heavy metal, grunge, blues, hard rock, rock, malo popa. U poslednje vreme trudim se da istražujem i ostale žanrove tako da slušam i po malo jazza, klasike (odgovara mi orkestarska klasika sa naglaskom na moćne duvačke, udaraljke i duboke gudačke instrumente. Možda vremenom proširim repertoar, al za sad je to. Jutros sam se probudila sa namerom da odem da poslušam Focal Aria K2 906 i onda rekoh da bacim oko još malo na internet pošto o K2 verziji nisam prethodno mnogo toga našla, pa da pročitam neku recenziju predloženog Blumenofer mini, pa odgledala malo youtube recenzija... Na kraju nisam stigla da odem da čujem zvučnike. Od svih predloženih zvučnika, a da su dostupni u Srbiji novi ili polovni, mislim da Focal Aria 906 najviše ispunjavaju moje zahteve, tako da ću prvo ići njih da čujem. Ako mi se ne svide onda ću ići dalje...
 13. Hvala na predlogu, zainteresovao me, ali na žalost kod nas Opera Prima nema na stanju. Najjeftinije od Opere što sam našla, a da je na stanju, je Callas koja je višestruko skuplja od Prime. Hvala na predlogu i pojašnjenjima. Do skoro ih je bilo u plejeru, sad samo K2 verzija. Ako budem gledala polovne onda samo od vlasnika, ne od preprodavaca. Naslednik im je Aria Evo X koji su se tek pojavili pa im je malo jača cena. Još uvek nema mnogo recenzija i merenja za njih.
 14. Primetila sam taj oglas i pročitala par recenzija pre jedno mesec dana. Danas sam opet malo istraživala i dopalo mi se - na papiru. Malo su zahtevniji u pogledu amplifikacije, ako dobro zaključujem. Jedan od razloga kupovine novih zvučnika je mogučnost otplate na rate. Pokušaču prvo da poslušam neke nove. Ako mi se ne budu dopadali, onda ću gledati i polovne. Bar nije problem knjige skloniti sa police za knjige da bi se umesto njih stavili zvučnici 😃 Hoću zvučnike da držim na stalcima. Jedino u početku dok ne nabavim stalke biće na polici. @gvlada Hvala na savetu.
×
×
 • Create New...