Jump to content

ivanp

Donator foruma
 • Posts

  1,401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by ivanp

 1. E ubode ga Vlajo. Inače su mi uvaženi članovi ovog foruma spočitavali* svašta. Jedan mi je na PP pisao i neke poslovice iz nekakve vukoy....ine. Inače ono, imaoc respektabilnog sistema i sluša jazz. Da te Bog sačuva. *Već neko vreme moderan izraz, al meni baš nekako zvuči hrvatski? Možda grešim?
 2. Milenko, ybm mu miša, da li si ikad bio u Sloveniji? Ono duže od pola sata. Mislim da se ovde ne radi o pljuvanju zemlje u kojoj živimo! Mislim da smo opasno prsli kao narod. Generalno.
 3. Eto recimo i zbog ovog. Na ovom forumu sam od nekih mislilaca bio optuživan i za autošovinizam (rogobatan naziv za nešto što ne znam šta znači).
 4. Nzm čemu ova oštra rasprava? Žuč i nerviranje. Bila je reper i za vreme JBT a, a i sada je za mnogo šta. Evo pogledajte lika koji će da formira vladu sa TF u koaliciji u odnosu na ovo naše! Neću više ni reč o politici. A i ovo je bilo više kao komparacija.
 5. Aj sad ja u stilu Broja jedan iz AF. Pre mnogo godina došlo vreme didem u vojsku. A već mator konj od 27 leta. Imao sam nekog daljeg rođaka koji je bio neka vojna faca (da ne detaljišem), pa ga se setih i isporučih mu molbu, bliža okolina Beograda. Odgovorio je nešto u stilu - ma nema problema. E kad me srčka nije strefila kad sam dobio befel. Maribor! Skido sam mu sve bogove, al šta ću. Malo društvo se spakovalo u peglicu i pavac Maribor. Preko cele biše Juge, huh. Ostaviše me u kasarni na Melju i otperjaše da posete Grac. I tako sam godinu dana proveo u Mariboru, Dravogradu, motao se po Slovenjgrdecu, Ravnama na Koroškem, bio često slat po poštu u Ljubljanu i Maribor. Kad sam malo došao sebi zahvaljivo sam mu se u mislima. Kakva je vuko.....bina mogla da me strefi... Elem, Slovenija je i tada bila jako fino mesto, čak i za vojsku!
 6. ivanp

  Šta se gleda?

  Evo nešto aktuelno o pilotima Migova. U Estoniji za vreme Hladnog rata. Pa ko voli Migove eto može .......
 7. Možeš da baciš pare na sobnu antenu, ali mislim da nema neke velike razlike u odnosu na to parče žice za koju je Gizmo postavio link. Spoljašnja antena i to ne ona polukružna! Mislim da neće skoro ugasiti FM signal, a i ima po nešto da se sluša. Tjuneri mi imaju neki analogni šmek.
 8. ivanp

  Omiljene serije

  Evo posle dužeg vremena sjajna švedska serija Lust (požuda). Ono što je interesantno za nas je da glavna junakinja ima muža Hifistu! E sad taj muž Hifista radija sa drugarima sluša kablove i gramofonsko predpojačalo nego da sa gospodžom ide na predstavljanje knjige svoje svastike. Kako to izgleda vidi se na slici ispod teksta.
 9. Da li si probao da na "67" staviš neki teg odozgo? Probaj možda se iznenadiš. Ja sam na njemu držao mermernu ploču na kojoj su bili nalepljeni oni kružići od gume. Imao sam utisak kao da je slika došla u fokus.
 10. Pre par dana Tidal mi je radio ko kineski tranzistor. Poluispravan. Da l' je do mene ili je nešto drugo.............?
 11. Super grupa na nebu dobila je novog člana. Počivaj u miru Marko.
 12. A bre Siroma, ima stara tema u offtopic u iz 2019. I ti si pisao na njojzi.
 13. Počivaj u miru Aki. Zahvaljujući njemu su koncerti Parnog valjka bili prava rok predstava. Prvi put sam ga gledao 1975. a poslednji put 2016. u Vršcu. Uhh
 14. https://nova.rs/magazin/lifestyle/beogradski-par-se-u-januaru-kupa-na-adi-sve-zbog-neobicne-zdravstvene-metode/
 15. Pretpostavljao sam, al reko da pitam.👍
 16. 😃 Si posto diler za Loxjie D30?
 17. Ajde malo, zaludna baba, da pita. A u šta će ćale, omatoreli roker, da ušteka gramafon?
 18. A da probaš neki DAC umesto te Asus kartice? Možda se prijatno iznenadiš. Eto ja slučajno imam RX2 i ima baš dosta detalja.
 19. ivanp

  Šta se sluša ?

  Uh Pajo.......................... Potresen sam žestoko. RIP........ Ne znam šta bih napisao. Omega je deo moje mladosti i lepše prošlosti..............
 20. Jel mogu ja da aplaudujem moje omiljene pesme?** Pa posle da plaćam mesečno da ih slušam. ** ono bio je jako cenjen izvođač. Znao je napamet preko 1500 krajiških pesama. Auuu Father pa to je strašno!! NShappy je u pravu.
 21. Sad sam malo zbunjen??!!? NShappy si siguran da to tako funkcioniše? Ja snimim neku oposkurnu muziku za neku opskurnu firmu i onda je mi aplaudujemo na Tidal? Mislim da to ne funkcioniše tako, ili grešim?
 22. Ma nije to ništa. Ima svakakve egzotike na Tidalu. I sve mi se našto javlja da su radili sa master traka. Ma svučeno je to s' q i konopca. Mnogo me stvari nervira (najviše što nema nekih meni dragih albuma), ali i drugih. Obrni okreni uvek se vraćam jer ima gomiletina nepoznate muzike a i neapsolviranih albuma kako treba.
 23. Hebo mu kevu. Šta bi bilo da ga dofatio desnom?
 24. Ok da ne davim previše, pošto nisam gramofondžija odavno, antiskejting može precizno i na sluh da se namesti.
×
×
 • Create New...