Jump to content

Dragan Penev

Članovi
 • Posts

  555
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,875 profile views

Dragan Penev's Achievements

 1. Dobio si uređaj? 👌👌👌
 2. Kod mene je trenutno na probi Wiim mini strimer. Doneo drugar iz USA. Mala, simpa stvar. Vezuje se na DAC preko TOS, aplikacija je brza i lagana za upotrebu. U planu je uskoro MQA support za Tidal ako nekome znači. Wiim košta 99 usd. Povezao sam na DAC i to zvuči sasvim ok. E sad... Ako te svrbi novčanik, to je druga stvar.
 3. Bravo!!! To je to! Hvala svima. 👍👍👍
 4. Da to sam video. Zato I pitam. Ideja je da se jedan uređaj isključi dok drugi radi i obrnuto. Naravno da ako oba rade, to neće da bude dobro jer će se mešati signali. Je l ima neki drugi način da se to uradi? Dva strimera, jedan DAC. Ista digitalna platforma za muziku, i da se pušta naizmenično i da se testira razlika.
 5. Ako se neko nekad igrao sa ovim... treba mi preporuka i savet. Dva striming uređaja sa jedne strane, oba imaju optički izlaz. To da se veže da optički spliter koji može da radi u 2 moda rada. Izlaz iz splitera da ide u DAC. I onda da se simultano pušta sa jednog ili drugog strimera, radi neke probe. Ono što sam našao jeftino, ali ne znam da li radi posao je ovo: https://www.amazon.com/ZEXMTE-Digital-Optical-Fiber-Splitter/dp/B07BKQVB8N Je l imate neki predlog za ovakav spliter? Predlog u smislu ako je neko već koristio nešto slično i da bude siguran da to radi. Imam loše iskustvo sa nekim kineskom spliterom pa da se ne upuštam u kupovinu bez veze. Hvala!
 6. To si potpuno u pravu. Ali nekako u moru očaja, ovi su najmanje očajni.
 7. To neka mu objasne majstori koji su, kako kažu "preprogramirali" šta god to značilo. Ili neka proba da nam kolega forumaš objasni. Ja sam objasnio kakav problem može realno biti sa SBB ruterom I sa čime se ljudi mogu susresti ako ih keca sbb.
 8. Switch, moja greška u kucanju.... u pravu si.
 9. Ja sam imao sličan problem sa SBB krajem 2020. Radili od kuće i primetim da mi par dana puca veza u sred sastanka preko Teams. Sumnjao sam tada na VPN konekciju ka firmi jer su tada mrežaši nešto menjali. Međutim, krene i žena da se žali... Pozovem ja SBB i oni mi kao vernom korisniku daju EON premijum paket, plus da zadržim mini D3 go uređaj bez doplate 8 (za dečiju sobu). Stave oni EON box, novi SBB modem/ruter... i ja posle jednog dana ponovo reklamiram isti problem. Dođu, merili sve bukvalno do ulaza signala u sam modem. Na kraju ustanovimo posle par dana da je firmware verzija sa nekim bagovima. Pustili su update bez da detaljno testiraju, pa gde je prošla nova verzija, tu ima problema. Vrati meni dečko iz support na staru verziju i deaktivira auto update sa njihove strane samo za moj uređaj. I sve radilo normalno, dignemo mi i na novu verziju Firmware... kad posle mesec i po dana krene opet da baguje... ono što je bitno je da taj tupavi SBB modem/ruter stoji vertikalno, jer se tako bolje hladi. Kad je položen na policu, i duže vreme radi, ugreje se žestoko i počne da se gubi. Tako da i ja razmišljam da dodam neki drugi ruter, prvenstveno što mi EON box uzima jedan LAN port, a taj ruter ima samo 4 LAN porta kao i većina. I uvek mi nedostaje 2 ili 3 porta za dodatne uređaje koji su tu na polici.
 10. Može i TV da se namesti da stoji 90 stepeni rotiran, ali nije to to. Neka ga receiver, neka stoji kako mu je namenjeno.
 11. Za bagatelu kupio. Ploče bukvalno nove. Poslednje dve slike su duplikat, ko želi neka se javi.
 12. Ja nisam bio na berzi, ali evo šta mi je stiglo jutros. Nije neka popularna muzika, ali je interestantna. Ploče su bukvalno nove, cena bagatela. Imam i dve koje su duplikat, pa ko želi neka se javi.
 13. Pa izlizao se na 4 mesta. 😂😂😂 Ocena 4
 14. Izvini, greška u spelling na telefonu... https://iiyama.com/gl_en/products/gaming/#/filter/category:14 Baci pogled.
×
×
 • Create New...