Jump to content

Dragan Penev

Članovi
 • Posts

  824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

Recent Profile Visitors

3,442 profile views

Dragan Penev's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Conversation Starter
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

 1. Vidi, mi ne moramo da znamo to. Ali možda će mu biti lakše ako dobije official feedback.
 2. @popajp zašto ne poslušaš šta ti @Zexx kaže? Na kraju krajeva, imaš Mkabl pa pitaj distributera da ti objasni oko setup. @Vlada Jovanović Tidal Connect i ne treba da radi sa PC na PC, to smo ti i ja odavno apsolvirali.
 3. Neki od bookshelf verzija Q Aqoustics. Ima ih za te novce na KP, a lepo zvuče u manjem prostoru.
 4. Kao prvo, pitanje postaviš u delu foruma koji se zove "Šta kupiti" ili "Početnička pitanja". Nemojte da raspravljamo ovde o nečemu što nema veze sa temom. I da.... poslušaj savet koji ti je dao @Zexx , manje će te boleti glava.
 5. Cena 20.000 dinara. Može na 2 rate.
 6. @nesone USB ulaz da, za povezivanje eksternih memorijskih ulaza. Ono što sam napomenuo je da nema USB izlaz. Npr. to imaju neki drugi strimeri, ali u ovakvom setup iskreno mi i ne treba to. Izbacio sam sve dodatne uređaje, kao na primer eksterni DAC. Ono što sam probao je sa USB HDD od 4 TB i to radi bez problema. Iskreno, i nemam toliko muzike na USB, mada prihvatam svaki poklon u vidu šerovanja neke muzike, a mogu da uzvratim takođe.
 7. Posle evo malo više od 4 meseca da malo sumiram utiske: - veliki napredak u odnosu na prethodni sistem koji sam imao. Čisti, jasni tonovi. - dopada mi se najviše što je Atoll u kombinaciji sa Elipson uspeo da umiri basove za bilo koji tip muzike. Nekako ide glatko i ne ometa bilo da gledaš TV ili da slušaš muziku. - mnogo više detalja, posebno ako se sluša neka instrumental music, gitara npr. - tek sad se čuje kako Amira Medunjanin ima divan glas - jednostavno korišćenje strimera, univerzalni daljinac tako da je jedan praktično višak. - Atoll aplikacija odlična i brza. Nijedan bug do sada, nijedno štucanje ili što bi rekla deca, glič. 😂 - sviđa mi se dizajn, jednostavan i moderan. Uskoro će verovatno ići i neka polica koja će da zameni postojeću. - mogućnost nadogradnje Atoll IN100 Signature sa DAC modulom ako bude potrebe. Od zamerki mogu samo da dodam da Atoll MS120 nema USB izlaz ali u principu živi se i bez toga. I da...ne smem da okinem Atoll preko level 4.
 8. Aktuelan oglas. Cena je spuštena na 170 evra, uz zvučnik ide i Rega kabl od 1 m.
 9. BTW... Još uvek nema nikakve promene cene Tidala konkretno kod mene. Videćemo...Spotify je podigao cenu od septembra, kao zbog unapređenja, mada iskreno za sve ove godine jedino što kod njih valja je algoritam za pesme i predloge na osnovu pesama koje se slušaju. Nisu se pomerili po pitanju povećanja kvaliteta striminga, čak ih je i Deezer sustigao.
 10. Nijedna tehnologija ne može popraviti sr...nje koje čovek napravi. Lepo si ovo rekao.
 11. @Vlada Jovanović ako se dobro sećam i Wiim mini smo napajali preko phone charger-a?
×
×
 • Create New...