Jump to content


Dragan Penev

Članovi
 • Posts

  521
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dragan Penev's Achievements

 1. Brate svaka čast. I za bejzbol i za sistem. Ovo je jedan od najboljih ako ne i najbolji sa foruma, a i šire. Veoma ozbiljno.
 2. Šta će ti bejzbolka u celom sistemu?
 3. Na prodaju par Rega duet kablova, dužine 2x2 m. Terminisani Nakamichi bananicama. Malo korišćeni. 60 evra. Kontakt telefon 063 430 386
 4. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Vidiš, i u drugom pravcu se šeruju informacije ka drugim Viber grupama, pa se izaziva smeh i razni komentari. I činjenica je da se nikada nećemo složiti ko je u pravu, ko nije, ko ima bolji hifi, ko nema pojma, ko je stručnjak. U svakom slučaju, hajde da uživamo u muzici, kakva god produkcija bila.
 5. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Nema na čemu, uvek sam tu za pomoć. Ako ti treba da se poruči i pošalje, javi. Ne znam da li šalju van Srbije, možeš da ih pitaš.
 6. Dragan Penev

  Sanjutsu

  To znaš ti a zna i ko treba da zna. Vidim, zanimalo te ko sam i šta sam pa si kopao po netu. Mogao si slobodno i mene da pitaš, nema potrebe kopati. Ja se bar ne krijem iza nekog nick-a koji više priliči nekim školarcima. Što se tiče poređenja koje si izneo, pomešano si babe i žabe. Potpuno si promašio temu. Svako dobro ti želim, smanji doživljaje, pijaće ti.
 7. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Smešan si. Nastavi da uživaš i da se podsmevaš, to ti je verovatno jedino zadovoljstvo u životu. Pošto si ućutkan na drugim forumima, ovde si se prilično razmahao jer ti se toleriše. Neko ko sebi stavi nick Delija, pri tom drži grb kluba kao logo, ne može biti niti zrela osoba niti ozbiljno shvaćen.
 8. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Vidi, prilično smaraš i već su te naduvali na ovom forumu par puta, a i na jednom drugom forumu koji se bavi drugim stvarima. Svet je mali, pa se informacije brzo šire. Ono.. O'ladi malo dečko i prestani da komentarišeš bukvalno svaku temu koja je ovde otvorena.
 9. Dragan Penev

  Sanjutsu

  @Delijaoni odradiše lepo, a mi možemo da im pljunemo pod prozor. Nego, zanimljivo je da se ti razumeš bukvalno u sve pa i u produkciju. Možda sledeći put tebe da pitaju za savet kako da naprave album?
 10. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Da su vas slušali, verovatno nijedan album ne bi izdali. Ali ok, valjda mi znamo bolje od Maidena. 😏
 11. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Ja ti odgovorio pre dva dana... Baci pogled u inbox. 😏
 12. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Senjutsu I Hell on the Earth su na neki način povezane pesme. Ispratite stihove, ima delova koji su poptuno isti.
 13. Karakteristike uređaja...
×
×
 • Create New...