Dragan Penev

Članovi
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Dragan Penev

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prodajem jedan par Rega duet kablova za zvučnike. Veoma kvalitetni, fleksibilni. Kod mene u sistemu od početka, ali hoću da radim mali upgrade. Dužina 2x2.8 metara. Neterminisani. Više opisa o kablu na sajtu: www.rega.co.uk/duet.html Cena 50 evra.
 2. Pratim neke prodavce na KP već duže vreme. Takođe, pamtim dobro cene pojedinih uređaja, pa ti nije normalno. Za neke tzv. vintage krševe, raspale komponente se traže sume da ti se zavrti u glavi. Ja ne znam... Kao da ne žele da prodaju, a ovamo kukaju kako je stao posao.
 3. Nema nam autora teme... In the meantime... Donald DAC trenutno kod mene svira u rezoluciji 352.8 kHz / 24-bit.
 4. @nesone,@nesone, Ja već neko vreme imam početni sistem ali sam od skoro na forumu. CD smo uradili upgrade jer nismo imali na čmu da puštamo diskove koje posedujemo. Gramofon je nešto što je kupljeno veoma povoljno i bilo je glupo da se ne uzme. Deezer I Tidal su servisi koji su sada dostupni svuda i svakome i normalno je da to veliki broj ljudi ima. Ne samo zbog kuće, već zbog putovanja, muzika u kolima, na odmoru. Ja sam samo unapredio slušanje u digitalnom formatu dodavši jedan DAC koji je mali, mobilan i može se koristiti i kao dac za slušalice. E sad, gramofon je potpuno n
 5. Evo da dodam... kao što rekoh danas sam instalirao Tidal na TV. Evo ceo dan slušam muziku dok radim. Primetio sam da to je taj kvalitet jer ide preko HDMI na AVR, ali sasvim lepo zvuči i ne smeta mi. Jednostavno me mrzi da uključujem laptop ili da se saginjem da se klanjam gramofonu.
 6. @sondek, naravno da smo se šalili za Linn i Naim. Jesu skupe sprave, ali kao što si rekao ima uvek nešto lepo dostupno a da radi posao više nego dobro. Ali ono što sam zapazio kod tebe u komentaru i složiću se, to je da su čudni putevi audiofila. Krene čovek od običnog risivera, pa doda CD, pa DAC, pa pređe na gramofon, pa malo streaming... u svakom slučaju nam je izbor veliki i treba da uživamo prvenstveno u muzici.
 7. Na'rani svinje i ne diraj ništa. Lepo rekoše... Ovo je boles'. Kreneš od običnog Tidal naloga, završiš na Linn, Naim ili još nečemu skupljem.
 8. @zflazar, stigla ploča danas. Stigla i podloga gumena. Hvala veliko još jednom, ovako javno.
 9. Instalirao sam Tidal na Android TV. TV je na AVR povezan preko HDMI kabla. Setovan je Master kvalitet na Tidal. Razlika u kvalitetu zvuka koji dolazi sa TV na AVR je primetna u odnosu na opciju laptop/mobilini, DAC, AVR.
 10. Uzmeš USB od 7 metara kao ja, i laptop ti je uvek dostupan.
 11. Ko kaže da neću. :)))) @zflazar, javi na message.
 12. @sondek, imaš message u Inbox.
 13. @ivanp, u pravu si. Crv je proradio, zato smo rešili da porodično uletimo u priču vinila. Kao što sam pre toga uzeo DAC, sad nas je privuklo malo da kao hobi imamo i gramofon. Sve će to da legne, treba malo vremena ali i prostora. Da nam je samo malo širi ovaj zid, ne bih razmišljao o polici za uređaje... Ovako moramo da malo kombinujemo.