Dragan Penev

Članovi
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Dragan Penev

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nisam išao da probam, ubi me posao ove nedelje... Nekako sam suzio izbor ipak na Beyerdynamic i to za sada samo zbog plišane zaštite za uši. Jer je mnogo udobnije i ne greje toliko. E sad... Verovatno shodno budžetu, ići ću na 770 samo ne znam koje će biti, 80 ili 250.
 2. Što ne kupite lepo Earmen i da ne mučite muku? Imate izbor, čist DAC, Dac za slušalice... Evo Miki izbacio I usb stick DAC. Nema greške.
 3. Uživanje za medalju. Na posao se ne vraćam, mislim u firmu... Do daljeg radim od kuće
 4. Tako je, potpuno tačno. Granica uvek treba da postoji, i biti svestan te granice. Hvala na lepim željama!
 5. Radi posao. Nisam očekivao, ali je dobro ispalo.
 6. Rešeno je sa IC kablom od 8 metara. Sve radi kako treba.
 7. Meni je ideja da kabl bude jedan, u komadu. Ovo je samo bio test. Kad stigne IC, videćemo kako će da ispadne. Malo igrarije dok sam još kod kuće.
 8. Vidite, ovo sam danas radio malo jer sam to imao dostupno, pa rekoh da vidim na šta će da liči. 3 USB kabla na red, pa u DAC. IC kao što @Father kaže klasika od 1 m, pravljen i veoma dobar. Zanimalo me da li će raditi obzirom da ima više nastavaka, i nisam primetio nijedan štuc ili nešto da ne valja. E sad, ovo što kaže @InSides da oblebim spojeve... ok je to, ali bih izbegao tu opciju. Kabl inače košta nešto malo preko crvene, bar ovog kvaliteta koji ja sada imam. Javiću i drugu opciju, kako ispada kad se stavi 8 metara puta dva IC.
 9. Dok čekam IC da stigne, probao sam kombinaciju koju mogu sad odmah da izvedem. Dva produžna USB kabla pa na njih USB/USB C. Šljaka ceo dan, nije secnuo ni malo.
 10. Važi. Inače radi odlično. Amarra zna da zabode i zakoči.
 11. Roon je vrhunski, nema greške. Amara i Aurdivana su isto veoma dobre. Nego ja u trenucima dokolice uveče pokušavam nemoguće
 12. Trial će da radi... To znam. Nego, cena od 500 evrona za licencu... Hmmmm... Ludo.
 13. Jesam, ulogovao sam se. I Roon mi izbaci neke plejliste, žanrove... Ali bilo šta da otvorim, on kaže da nema sadržaja i da nema šta da pusti.
 14. Ja evo pokušavam da testiram Roon, našao sam kod Rusa nešto... Uspeo sam da instaliram, da ga prevarim sa nalogom, ali ne mogu sa Tidal da pustim ništa. Neće da mi sihnronizuje bazu na Roon.