Jump to content

Dragan Penev

Članovi
 • Content Count

  350
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

About Dragan Penev

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja sam pre dve godine kupio Mate 20 pro, u full paketu sa satom, memorijskom karticom i bežičnim punjačem. I dan danas je taj telefon revolucija za bilo koji od novih modela. Za dve godine telefon je restartovan samo prilikom update. Nikada ništa nije zakočilo, bagovalo. Zato su mi očekivanja od P40 pro plus bila velika. Doduše, telefon je vrhunski, ali je pao na MFA app. iPhone izbegavam jer nema dual sim opciju, ne mogu da nosim dva telefona.
 2. Ako dobije GMS, a neće, onda će P40 pro plus i sada ovaj Mate 40 pro da izuje iz cipela bilo koje ***** od flagship telefona.
 3. @ab nema pomoći. U stvari, ima. Zavisi... Sve je ovo dobro opisano i to radi, može da se instalira GMS. Problem kod mene se desio sa MFA aplikacijom koja traži GMS da bi se uopšte instalirala. Očigledno čak i sa krekovanim GMS aplikacija skapira da nisi original i neće da se instalira. A bez te app telefon mi služi samo za zezanje. Posao kanal.
 4. Evo da se ja dopunim... Naručio sam u NOV. 2020 P40 Pro plus. Bio sam oduševljen mašinom. Namestio sam GMS, sve što treba mi je radilo. I na kraju je pao na Microsoft Authenticator app. App ne može da se instalira bez GMS, verovatno skapira da je "krekovana" verzija. Bez ove app mi je telefon beskoristan, jer su mi resursi sa posla vezani na O365... Tako da sada se mučim sa Not 20 Ultra... Sjajan telefon, ali ima mane preko kojih ne mogu da pređem. Još uvek patim za P40 Pro Plus.
 5. Pojasni mi ovaj deo, dekodira stream u stereo ili ne. Nisam primetio razliku u setovanju...
 6. Apsolutno nebitno na koji usb kačiš.
 7. A može i preko Mikija. Mada on ne liči na Tijanu, ali život je to.
 8. Ma ne bre. Nisi me razumeo. Svako pitanje se završi nekom palamuđevinom i onda ne znamo ko je šta pitao. Lakše ovako... Ja imam spravu, daću mu da proba ako hoće pa neka vidi i odluči. Ovako, napamet pričamo.
 9. Ako hoćeš, napiši mi private message. Da izbegnemo palamuđevinu oko cigu ligu i tzv. skupih i obavezno odličnih uređaja.
 10. Imam problem da povežem TV sa Tidal nalogom. Greškom sam se izlogovao sa TV i sada mi traži da ponovo registrujem uređaj. Odem na link.tidal.com i ukucam kod sa TV-a, ali uporno dobijam grešku kao na slici. Je l neko zna kako da rešimo? Član sam family paketa koji vodi naš forumaš.
 11. Ja imam 4 bela zvučnika. Tri su u lak varijanti, jedan je belo drvo. Apsolutno sam srećan i mnogo mi se sviđaju. Ove sa oglasa sam video, da sad biram verovatno bi bili top izbor.
 12. Instalirao sam Qobuz. Koristim Bear tunnel VPN, prijavio sam se na USA. Pokušavam da kreiram nalog, ali na prvom koraku gde mi traži da kreiram alias dobijem grešku Unable to complete the operation. Imate ideju?
 13. Čovek se javio 11.11. I 12.11. Možda je već kupio nešto, a mi drvimo po običaju.
 14. Uh, sad vidim da si ubacio 3 modela... Preskačem temu, da ne dodajem novi predlog... Od ovih koji go da uzmeš, biće ok. Nekako ovaj Schiit ima smisla...
×
×
 • Create New...