giZ_Mo

Članovi
 • Content Count

  21,472
 • Joined

 • Days Won

  21

11 Followers

About giZ_Mo

 • Rank
  Gremlins
 • Birthday 08/11/1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ...Београд...Србија

Recent Profile Visitors

22,274 profile views
 1. Оно изнад је делимично тачно, служи за увид о подешености главе у односу на траку а не обрнуто.
 2. 45 степени
 3. giZ_Mo

  Thorens 126

  И даље тврдим да мрси те. Цео механизам са опругом служи да се подеси јачина спуштања поклопца. Одговорајући завртањ са шестоугаоном главом која би предходно била пробушена за прихват опруге завршити ће посао. @predragm који је навој у питању М..?
 4. giZ_Mo

  Thorens 126

  Е мрси те га за све паре, пронаћи одговарајући завртањ, пробушити главу одговарајућом бургијом предпостављам 1-15мм и наврнути то буренце навртку. Каква црна лепљења..................
 5. Ево и ја да се јавим ........... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Хитачи, ах тај Хитачи, значи није ми добро. Да се не хвалим али имао сам буквално све Хитачи троглаве декове. Сада тренутно поседујем D-5500M и D-3300M (први власник). Баш изузетно добро звучећи декови, оно што им је да на некин начин кажем мана је механика која је болесно комликована иако је ДД. Једина компликованија је механика код модела D-900. Силни веома снажни соленоиди у функцији команди али то је сам краткотрајно. Дакле осврт на декове, прилично робусно направљени мада могло је и боље а поготову лемови на штампаним плочама. То је катастрофа, кориштено је тз. калајно купатило али ипак сваки лем треба освежити. Од новијих једино завређује пажњу D-2200M мада није то то јер му је предња плоча од пластике а што се тиче D1100M благо речено крш, механика је јад и беда и то иста/слична као у D-95 из тог доба. Слажем да су главе просто неуништиве јер су пресвучене слојем стакла. И даље су Хитачи ненабављиви, једноставно нема их на тржишту. Мислим на боље моделе. И још нешто, ћерка фима је Lo-D Толико од мене и седите код куће, боље и "Боље и изолација него уземљење".
 6. https://ibb.co/s1TyhnL https://ibb.co/31ZhFJm Овако то изгледа, а ово треба све поскидати да би се све расклопило.
 7. Промени шрафцигер, очигледно да није адекватан.
 8. А подешавања након промене транзистора?
 9. А зашто боље да заокружим? Ваљда да заокружим не би ли било јасније!
 10. Има, погледај пажљивије слике што је колега @zender окачио.
 11. То се не исплати поправљати, одлично решење је дао Гокс.