Jump to content

giZ_Mo

Članovi
 • Content Count

  21,479
 • Joined

 • Days Won

  21

2 Followers

About giZ_Mo

 • Rank
  Gremlins
 • Birthday 08/11/1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ...Београд...Србија

Recent Profile Visitors

23,257 profile views
 1. Тај Теча је из неке '80 и шта очекујеш да ће радити беспрекорно. Погледај пажљиво видео прилог, раскопи све, опери неким растварачем (нитро разређивач) склопи уз подмазивање и то је то. Све у свему 45 минута посла.
 2. Те две дупе чинчева су паралено повезане изнутра. У било који да се прикључиш свираће,
 3. Тај комад веровали или не сам Ја правио пре једно 15. година и захтев је био да буде кључ у руке за два дана. Изгледа шашаво али тај амп изузетно добро ради. Штета што је моно.
 4. giZ_Mo

  "Stereo" sijalica

  http://www.belielektronik.rs/Elektromehaničke-komponente/Signalne-lampe/Sijalica-za-uredjaj?limit=100
 5. Оно изнад је делимично тачно, служи за увид о подешености главе у односу на траку а не обрнуто.
 6. И даље тврдим да мрси те. Цео механизам са опругом служи да се подеси јачина спуштања поклопца. Одговорајући завртањ са шестоугаоном главом која би предходно била пробушена за прихват опруге завршити ће посао. @predragm који је навој у питању М..?
 7. Е мрси те га за све паре, пронаћи одговарајући завртањ, пробушити главу одговарајућом бургијом предпостављам 1-15мм и наврнути то буренце навртку. Каква црна лепљења..................
 8. Ево и ја да се јавим ........... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Хитачи, ах тај Хитачи, значи није ми добро. Да се не хвалим али имао сам буквално све Хитачи троглаве декове. Сада тренутно поседујем D-5500M и D-3300M (први власник). Баш изузетно добро звучећи декови, оно што им је да на некин начин кажем мана је механика која је болесно комликована иако је ДД. Једина компликованија је механика код модела D-900. Силни веома снажни соленоиди у функцији команди али то је
 9. https://ibb.co/s1TyhnL https://ibb.co/31ZhFJm Овако то изгледа, а ово треба све поскидати да би се све расклопило.
×
×
 • Create New...