HMrules

Članovi
 • Content count

  597
 • Joined

 • Last visited

About HMrules

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 04/22/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Somewhere in time
 • Interests
  Metal

Recent Profile Visitors

1,205 profile views
 1. HMrules

  Phono preamp

  Konačno sam odlučio koji ću otprilike preamp kupiti, u pitanju je Rega Fono MM, dvoumim se između MK2 i MK3, koji je je bolji?
 2. HMrules

  Phono preamp

  Gledao sam test na Yt, zvučno je bolji od Phono Box S, inače razmišljao sam i o Cambridge CP2 međutim kapacitativnost je 220 pF dok je za moju glavu predviđeno 100-200 pF, na Phono Box S mi je uvek najbolje zvučalo na 100 pF, na 220 pF i više mi je ton postajao mutniji.
 3. HMrules

  Phono preamp

  Da li možda znaš kakav je Musical Fidelity V-LPS II i da li ima neke razlike između njega i Musical Fidelity V90 LPS?
 4. HMrules

  BLACK LIST (pre)prodavaca ploca

  Što se tiče Južne pruge pozitivna iskustva imam sa članom Borrison na Kupindu, on je kolekcionar i takođe prodaje ploče.
 5. HMrules

  Phono preamp

  Hteo sam da uzmem Musical Fidelity V90 LPS u 4audio međutim nemaju ga više i neće ga nabavljati. Da li postoji neki drugi preamp koji je takođe dobar https://shop.4audio.rs/kategorija-proizvoda/gramofonska-pretpojacala/ npr. Nad PP 4i? Vidim da ima USB a to bi mi dobro došlo zbog ripovanja vinila u digitalni format.
 6. HMrules

  Phono preamp

  Inače pogledao sam specifikacije od Musical Fidelity V90 LPS i ne mogu nigde da pronađem koliko ima pF na MM ulazu na preampu? Interesuje me pošto ne znam kako bi se taj preamp uklopio sa mojom AT 150 MLX glavom jer je za nju preporučeno 100-200 pF.
 7. HMrules

  Phono preamp

  Koliko sam video na Youtube HiViNyws channel ga je ocenio skoro duplo bolje od Phono Box S.
 8. HMrules

  Phono preamp

  Ovako, pošto se još uvek ne zna šta će biti sa Pro-ject Phono Box S preampom tj. da li će biti popravljen ili ne interesuje me da li da kupim drugi preamp a da je cena do 200€ i koji preamp je najbolji za te pare i da li ima bolji preamp od Phono Box S u tom cenovnom rangu?
 9. HMrules

  Koju bas gitaru kupiti?

  Slažem se, meni se sviđa izgled i zvuk po onome što sam gledao na netu ali ipak ga moram uzeti u ruke da bih video da li je taj bas za mene ili ne, takođe mi se sviđa Rickenbacker ali to je već skupo za mene. Naravno, potpuno si u pravu.
 10. HMrules

  Koju bas gitaru kupiti?

  Ne znam da li se neko od članova foruma bavi sviranjem nekog žičanog instrumenta, uglavnom ako se neko bavi interesuje me mišljenje o ovoj bas gitari http://www.mitrosmusic.com/proizvod/11364-Epiphone-T-Bird-4-Stg-Reverse-Vint--Sunburst-Bk-Hdwe-Vintage-Sunburst-Black/ Da li je ovo dobra bas gitara za taj novac?
 11. HMrules

  Phono preamp

  Meni ne deluje da fejk, inače ako hoćeš neki nov Pro-Ject preamp trebalo bi da ima u AV Impulsu kod Sime.
 12. HMrules

  Čišćenje ploča lepkom

  Moj je D2 Express, sad ne znam u čemu je razlika između D2 i D3, uglavnom prezadovoljan sam rezultatima čišćenja.
 13. HMrules

  Čišćenje ploča lepkom

  Jedno pitanje, koja vrsta lepka za drvo daje najbolje rezultate? Ja koristim Henkel Moment Wood Express, pošto nisam lepkirao ploče iznenadio sam se koliko su dobri rezultati tako da od sada čistim ploče samo na ovaj način.
 14. HMrules

  Phono preamp

  Može li mi neko reći kakav je Phono Box S u odnosu na Cambridge audio 651P i koji je preamp najbolji u tom cenovnom rangu?
 15. HMrules

  Kvar na Phono Box S preampu

  Nema veze, odneću ga ponovo, to je najmanji problem Srećom imam phono na stereo resiveru, doduše nije isti zvuk, malo je mutniji i zatvoreniji ali vršiće posao dok se preamp ne popravi.