Jump to content

HMrules

Članovi
 • Posts

  892
 • Joined

 • Last visited

About HMrules

 • Birthday 04/22/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Somewhere in time
 • Interests
  Metal

Recent Profile Visitors

2,783 profile views

HMrules's Achievements

 1. Evo ga ja još jedan vrhunski stručnjak za vinile, po meni ploča realno vredi oko 10€.
 2. U poslednje vreme kada korisim CUE Splitter program i kada razdvojim pesme umesto naziva pesama piše Track_01.flac, Track_02.flac, Track_03 itd.flac, informacije u samoj pesmi o izvodaču, albumu, nazivu pesme ostanu netaknute ali sam naziv datoteka je takav, postoji li mogućnost da to sredim?
 3. Da li na hhv.de može da se promeni vrsta shippinga na neki jeftiniji pošto je shipping za 2xLP za Srbiju 20€?
 4. Ja znam da bi bilo najbolje kada bih probušio rupu, mada u tom slučaju bi mi trebalo dve rupe, jedna za TV antenu i jedna za FM antenu ALI ne smem ništa da bušim jer nije moj stan već iznajmljen tako da kupiću dva flat koaksijalna kabla i time rešiti problem, samo se nadam da nema nekih velikih gubitaka u signalu sa tim flat kablom.
 5. Kakva lamperija, u pitanju je PVC prozor od terase. Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
 6. Suočavam se sa jednim problemom, trenutno sam u iznajmljenom stanu i hteo bih da provučem nekako na terasu koaksijalni antenski kabl za TV antenu (na sobnoj imam malo kanala) međutim nemam nigde nikakvu rupu gde bih mogao da ga provučem kabl a opet sa druge strane ako bih ga provukao kroz sam prozor i zatvorio ga oštetio bih koaksijalni kabl, interesuje me na koji način bih mogao nešto da improvizujem i da to izvedem, imate li neki savet?
 7. Razmišljao sam o nabavci DAB+/FM tjunera za svoj sistem međutim nađe se na oglasima poneki tjuner koji ima DAB ali sa DAB+ bukvalno nema, malopre sam naleteo na ovo na KP pa me interesuje vaše mišljenje? https://novi.kupujemprodajem.com/audio/tjuneri/telefunken-sr-211-dab-dab-fm-rds-vrhunski-zamenanov/oglas/117570556
 8. Sve je rečeno. Inače zna li neko koja je neka prosečna i realna cena HK6950R? Video sam da je na Kupujem Prodajem HK6900 oko 500e.
 9. Naš član @ZoranBG je sve detaljno rekao o HK990. http://zokiaudio.com/harmankardon-hk990-monster-integrated/?lang=sr Tako da imajući u vidu sve ove informacije ipak je HK6950R najsigurniji izbor, naravno ne bi bilo loše čuti i 665VXI i napraviti poređenje sa 6950R.
 10. Sve je moguće. Dakle ja bih njaviše voleo da uzmem HK6950R, PM665VXI mi deluje zanimljivo ali više me privlači HK6950R, da li je to dobar izbor?
 11. Pa pazi, nešto novije bi bilo npr. HK990 ali većina kaže da ga izbegavam jer se dosta greje i napravljeno je da ne traje dugo, u prevodu lepo zvuči, lepo izgleda ali se štedelo maksimalno tako da uređaj nije dugog životnog veka.
 12. Imam JBL ozvučenje i nekako mi je prirodno da HK bude u toj kombinaciji. Šta bi ti npr. preporučio?
 13. Nema veze što su matore sprave, svakako bih uradio osvežavanje i zamenu dotrajalih delova.
 14. Pošto sam odlučio da kasnije nabavim neko dobro i kvalitetno Harman Kardon integralno pojačalo interesuje me koje modele bi mogli da mi preporučite? Ja sam lično bacio oko na HK6950R, konstrukcijski mi deluje super i zaista je jako pojačalo, tu je i HK6900 koji je skoro isti, jedino što nema daljinski, video sam da je PM665VXI isto dobar. Naravno najbitnije mi je da pojačalo dobro zvuči a između ostalog i da ima daljinski. Recite mi koje HK pojačalo je najbolje od ovih koje sam pomenuo i da li bi mogli da mi preporučite još neki model?
×
×
 • Create New...