Jump to content


HMrules

Članovi
 • Content Count

  744
 • Joined

 • Last visited

About HMrules

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 04/22/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Somewhere in time
 • Interests
  Metal

Recent Profile Visitors

2,167 profile views
 1. Istina, možda ima nekih carinika vinilaša xD
 2. Znači u tome je štos :D Hvala na informaciji :)
 3. Za 5-6 hoće sigurno ali meni su do 3 ploče prolazile bez PDV-a na teritoriji 011, već sa 4 bi naplatili PDV.
 4. Trenutno imam Harman/Kardon HK3490 sa zvučnicima JBL ES90 koji imaju 2 bas zvučnika od 8 inča po kutiji, pošto razmišljam o nekom boljem uređaju u budućnosti pao mi je na pamet AVR 370 zbog svih opcija koje poseduje i koje bi mi odgovarale, inače rekli su mi da HK990 zaobiđem zbog kratkog veka trajanja, sad ne znam da li je isti slučaj i sa AVR 370. Ako postoji opcija da se pusti ceo frekvetni opseg na FL i FR izlaze to je super jer u tom slučaju ne bih morao da kupujem pasivne vufere. Edit: Video sam da ima i model AVR 3700, da li je to isti model kao AVR 370 ili je drugačiji?
 5. Interesuje me kako zvuči ovaj model i da li neko ima iskustva sa njim? Koliko sam video on ima 5 izlaza zvučnike i 2 za pasivne vufere, jedan levi i jedan desni, sad ne znam da li bi npr. mogao da radi samo sa 2 frontalna zvučnika tj. da li na FL i FR izlazima ide ceo frekventni ospeg zvuka ili su niski tonovi posebno odvojeni na izlazima za vufer?
 6. Imam pomenute slušalice i trebalo bi da zamenim uloške na njima, zna li možda neko gde se mogu kupiti?
 7. Sa optikom sigurno ne bi bilo razlike jer je u pojačalu integrisani DAC što znači da zvučna karta tu nema nikakvu ulogu, jedino služi sa prenos optičkog signala, za ripovanje vinila bi sigurno bilo bolje međutim ne znam koliko bolje, inače STX II se kreće od 200 do 250e.
 8. Već 7 godina koristim Asus Xonar D1 i razmišljao sam da li bi bilo dobro preći na Asus Xonar Essence STX II i da li bi time dobio nešto, inače muziku slušam sa PC-a preko optičkog kabla pošto na pojačalu ima optički ulaz a na zvučnoj karti optički izlaz što znači da se konverzija vrši u pojačalu a ne zvučnoj karti, razlog zbog kojeg razmišljam da uzmem STX II je ripovanje sa vinila jer mislim da bih sa tom zvučnom kartom imao bolje ripove nego sa D1, interesuje me da li se zbog ovih navedenih razloga isplati kupiti STX II ili ne?
 9. Tako sam i mislio, što je najgore izgleda da će se ići ka tome da se prave telefoni bez 3.5 mm izlaza za slušalice.
 10. Interesuje me da li su bluetooth slušalice za telefon lossless jer imam utisak da zvuče lošije i nekako da brljave u visokim tonovima u odnosu na slušalice sa kablom? Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
 11. Pa ni meni nikad nisu naplatili PDV i carinu jer nisam uzimao više od 3 LP-a, osim jednom kada sam uzeo RHCP-Stadium Arcadium 4xLP album, tada su mi naplatili PDV ali cena nije prelazila 50e. Ti si van 011 područja? Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
 12. Ozbiljno pitam. Znači ko živi na teritoriji 011 prolazi bez PDV-a sa Juno-a ili to nema nikakve veze sa mestom prebivališta?
 13. Jedno pitanje za članove koji kupuju ploče preko Juno-a, ja sam ranije svakog meseca kupovao ploče sa Juno-a međutim poslednjih godinu i po nisam uopšte kupovao na njihovom sajtu, meni je uvek inače do 3 ploče prolazio bez PDV-a i carine pod uslovom da iznos ne prelazi 50e, interesuje me da li su i dalje isti takvi kriterijumi i da li zavisi od mesta stanovanja da li će biti naplaćen PDV, eventualno carina ili ne? Pitam pošto sam promenio adresu stanovanja, ranije sam živeo u mestu čija opština pripada teritoriji grada Beograda a sada živim u gradu koji pripada teritoriji grada Kragujevca.
 14. Metallica-Blackened sa albuma And justice for all, USA izdanje vs. YU izdanje. https://yadi.sk/d/HnSib6qoWUqK9w
 15. Nisam znao da je DAB+ trenutno skup sport xD
×
×
 • Create New...