HMrules

Članovi
 • Content Count

  629
 • Joined

 • Last visited

About HMrules

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 04/22/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Somewhere in time
 • Interests
  Metal

Recent Profile Visitors

1,456 profile views
 1. Kontam, kućište je moglo biti bolje napravljeno u odnosu na mehanizam koji je bolji ali su štedeli maksimalno. Nadam se da se zvučno može smatrati nekim prosečnim dekom, imao sam nekoliko Sony dekova koji su mi se sviđali što se tiče dizajna ali opet zvučno bih voleo da sam imao neke bolje dekove, sad ne znam kakav je ovaj Denon u odnosu na njih što se tiče toga, već nekoliko godina nemam dek u svom sistemu ali voleo bih da ga ponovo nabavim. Može li preporuka za još neke troglave dekove u cenovnom rangu od 70€ do 100€?
 2. Hvala na informaciji
 3. Može li mi neko reći mišljenje o Denon DRM-800A deku, kakav je što se tiče snimanja, reprodukcije? Ja sam pre nekoliko godina imao 3-4 Sony deka tako da ne znam kakav je u odnosu na njih.
 4. HMrules

  Mat za gramofon

  Moj neki utisak je da je bas na kliritnom matu nekako tvrđi ali dublji nego na običnom matu, inače ovo je UK izdanje first press albuma Master of puppets sa istoimenom pesmom i uporedio sam ovaj snimak sa vinila sa prvim USA CD izdanjem ovog albuma, znači na CD izdanju ceo opseg zvuči nekako ravno u odnosu na vinil rip, na vinil ripu bas je dublji i visina je bolje definisana, za one koji ne znaju moj trenutni sistem je Pro-Ject RPM5 sa AT150MLX glavom sa AT150Sa shibata iglom i preampom Rega Fono MM MK3.
 5. HMrules

  Mat za gramofon

  Kako ne može? Oba fajla u rar folderu su flac.
 6. HMrules

  Mat za gramofon

  Evo jedan test, kliritni mat vs. običan mat, poslušajte i recite da li čujete neku razliku. https://yadi.sk/d/eb5M7NrDKA1emw
 7. Sada vidim da su oni štampali od Riblje Čorbe-Nema laži, nema prevare uživo u Zagrebu '85, koliko znam to je objavljeno na CD-u '95 tako da me ne čudi da je izvor CD. Inače kada već pominjem Riblju Čorbu, na poleđini omota albuma Buvlja Pijaca iz '82 piše da je ta ploča rezana na rezaču Neuman VMS 80 sa kompjuterskom kontrolom u najnovijem postupku half speed cutting, cutting engineer je bio Jovan Stojanović.
 8. HMrules

  Post ekspres

  Zna li neko kakva je trenutna situacija sa poštom, da li i dalje kasni dostava? Pitam pošto sam pre 5 dana kupio neke ploče na Juno-u, čisto da znam da li da se nadam tim pločama uskoro ili ne.
 9. HMrules

  Post ekspres

  Kakva je sada situacija sa Post Expressom, da li ponovo rade normalno?
 10. HMrules

  Post ekspres

  Vreme će pokazati svoje
 11. HMrules

  Post ekspres

  Ja čekam pošiljku koja je poslata Postexpressom u ponedeljak ali još uvek nije stigla zbog trenutne situacije, nadam se da će stići u neko skorije vreme xD
 12. HMrules

  Mat za gramofon

  Imam Pro-Ject RPM5 i trenutno koristim ovakav mat https://www.analogueseduction.net/project-upgrades-parts-accessories/pro-ject-felt-turntable-platter-mat-coloured.html i nervira me zato što pri svakom skidanju ploče se zalepi za nju, zato bih hteo da uzmem neki bolji, imate li preporuku koji mat da uzmem i da li mat uopšte utiče na zvuk?
 13. To je pravo pitanje. Interesuje me da li DAB+ npr. može koristiti Flac a ne AAC?
 14. Henkel moment wood Standard. Uspeo sam da odlepim, jedino je lepak bio lomljiv na tom delu gde je ostao beo.
 15. Nisam znao :D Nema veze, namazaću još jedan sloj preko i ostaviti negde gde nije minus.