Miroljub

Članovi
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

About Miroljub

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Location
  Pancevo
 • Interests
  Kucni bioskop i stereo mod

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kada sam 2005. god. kupio DENON AVR 3805 za 1250 e. mislio sam da sam dobio ekstremno dobar zvuk u stereo modu. Posle je to daleko nadmašio HK 990. Ali ovaj Hint 6 je sve to pojeo za doručak. Nikad nisam imao ovako dobar uređaj.
 2. Sad slušam CD preko balansirane veze. Imam kabl Audioquest King Cobra XLR. U UNICO cde - u su četiri lampe i zvuk je mek i topao. Probaću da odveddem signal iz cd-a preko koaksijalne veze. DAC u Hint 6 je jako moćan. Ide Cesaria Evora. Baš je iznad mojih očekivanja.
 3. Hvala. Eto malo testiram kako to radi i mogu reći da sam prilično zadovoljan. Povezao sam i sub, i podesio i low i high filtere na 80 Hz. Tako oni preporučuju u uputstvu za početak, a posle se može eksperimentisati. Ide sve super. Inače, ovo je prilično ozbiljna sprava. Završni finiš je više nego zadovoljavajući. Malo će biti usviravanja, pa ću da napišem utiske.
 4. Sad ću da zovem sina. On će to umeti bolje.
 5. Ovde nisu dobre proporcije. Pokušaću da postavim bolju sliku.
 6. Konačno je stigao. Sve je povezano. Zvuk je iznad oćekivanja. Bolji je od HK 990. Ekstra sam zadovoljan.
 7. To je to. Tu čekam dok razmišljsm koja je varijanta najbolja.
 8. Dobio sam informaciju od Dacco iz Zagreba. Hint 6 stiže za dve do tri sedmice. Tako kažu. Onda počinje prodaja. Ja imam vremena da lepo razmislim šta da uradim od mogućih varijanti.
 9. Sve je sjajno, i njega sam analizirao, ali je cena preko 4500 e.
 10. Ako budem rešio da uzmem od Delije A21, verovatno će hteti da ga donese. Lepo bi bilo da probamo i neke kutije, ali male na stalcima, kao što sam i rekao. Vidim ja da ću da budem mušterija i kod Sonica, ako ne pojačalo, a ono biće zvučne kutije.