Jump to content


Miroljub

Članovi
 • Posts

  409
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Miroljub

 1. https://www.qobuz.com/gb-en/music/streaming/offers Ima i varijanta za američko tržište, tamo je 270 $ kao što je somilenko rekao: https://www.qobuz.com/us-en/music/streaming/offers Videćemo.
 2. Sad sam video da je Qobuz 270 funti, a ne 270$. Bar tako piše na linku koji sam otvorio. Prema toj cifri planirajte godišnju pretplatu koja će biti oko 6.000 din. po članu familije.
 3. Predlažem da somilenko bude Tata, i organizuje sve, ako se slažete.
 4. Ima nas dvoje za Qobuz. Čekamo još ko je zainteresovan.
 5. Ako neko formira familiju za Qobuz, ja sam zainteresovan da učestvujem.
 6. Da li je još neko zainteresovan za pravljenje nove familije za Tidal?
 7. Ja bih se pridružio ovome što je Delija rekao o Zoranu. Sve što sam tražio, Zoran je uradio krajnje profesionalno, pedantno i kvalitetno. Terminacije strujnih kablova koje mi je uradio izgledaju bolje od fabričkih. Sada testiram Elaru u dve varijante i Zoran je spreman da učini i odgovori na bilo kakav zahtev koji ima za cilj da ja kao kupac budem zadovoljan. Pravi profesionalac i dobar čovek...
 8. Bilo bi zanimljivo čuti sistem i u varijanti da monitori ne stoje na subovima direktno, već iznad njih, na posebnim nosačima, to jest da su fizički odvojeni.
 9. Kad kažem ovde, mislim na Igorov sistem u njegovoj sobi, a ne na ovaj primer koji je prikazao iz Neumana.
 10. Ja mislim da su ovde monitori direktno na subovima, i samo odvojeni sa gumenim trakama.
 11. Da li je preporučljivo da se drugi zvučnik stavlja direktno na vufer, to jest da li vufer može svojim vibracijama da remeti rad zvučnika iznad?
 12. Da li vuferima ne smeta što su toliko podignuti od poda? Uobičajeno je da vuferi budu na podu. Da li vu
 13. Zvuk Hint 6 je čvrst i snažan i po tome me potseća na HK 990. Pisao sam da bih kod Hint 6 voleo da dobijem tu vrstu zvuka, ali na višem nivou. Dobio sam i više. Separacija kanala i detaljnost su bolji nego kod HK 990. Oseća se klasa više. A ipak se pojačalo tek usvirava. Inače kupio sam drugi sub. SVS SB12 NSD. Treba sad to postaviti kako treba.
 14. Ali si skockao ambijent, svaka čast. Nek te lepo služe sprave 100 godina. Zašto je taj Devialet iz dva dela?
 15. Kada sam 2005. god. kupio DENON AVR 3805 za 1250 e. mislio sam da sam dobio ekstremno dobar zvuk u stereo modu. Posle je to daleko nadmašio HK 990. Ali ovaj Hint 6 je sve to pojeo za doručak. Nikad nisam imao ovako dobar uređaj.
 16. Sad slušam CD preko balansirane veze. Imam kabl Audioquest King Cobra XLR. U UNICO cde - u su četiri lampe i zvuk je mek i topao. Probaću da odveddem signal iz cd-a preko koaksijalne veze. DAC u Hint 6 je jako moćan. Ide Cesaria Evora. Baš je iznad mojih očekivanja.
 17. Hvala. Eto malo testiram kako to radi i mogu reći da sam prilično zadovoljan. Povezao sam i sub, i podesio i low i high filtere na 80 Hz. Tako oni preporučuju u uputstvu za početak, a posle se može eksperimentisati. Ide sve super. Inače, ovo je prilično ozbiljna sprava. Završni finiš je više nego zadovoljavajući. Malo će biti usviravanja, pa ću da napišem utiske.
 18. Sad ću da zovem sina. On će to umeti bolje.
 19. Ovde nisu dobre proporcije. Pokušaću da postavim bolju sliku.
×
×
 • Create New...