Jump to content

Arn

Donator foruma
 • Posts

  543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Arn

 • Birthday 05/18/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Veternik

Recent Profile Visitors

6,376 profile views

Arn's Achievements

 1. Na prodaju ploča The Dark Side of the Moon (remastered), kupljena pre par dana u Pragu (imam račun). Stanje se valjda vodi kao near mint, pošto je ploča otpakovana i jedanput puštena, reda radi. U svakom slučaju 5/5. Razlog prodaje - opijen fantastičnim izborom nosača zvuka u Suprafonovoj prodavnici, atmosferom starog praškog gradskog jezgra, kao i većom količinom točenog piva, pazario sam ploču koja mi realno ne treba. Dešava se... Cena je npr. 2000 rsd (plaćena 649 kč). Kako se navedeno stanje ploče i omota ne bi bitnije menjalo, izbegao bih slanje - preferiram lično preuzimanje u Novom Sadu. Nisam siguran da ima smisla, ali tu su i slike. Kontakt PP.
 2. Ako može malo pojašnjenje - da li se ovo odnosi načelno na poređenje Hi Res i CD kvaliteta na određenim servisima, ili si probao poređenje 24/192 i 16/44.1 jednog istog albuma na jednom istom servisu? Takođe bi korisna informacija bila i na čemu slušaš muziku. Hvala i pozdrav!
 3. Potvrđujem. Osim toga, jako praktično i za jednu naizgled banalnu, ali prilično bitnu stvar. Kad startuješ auto i nema muzike, znači da si zaboravio telefon. I ne odeš na put od 200 km bez telefona.
 4. Pretežak si zadatak postavio Nisi početnik, naprotiv. Služio si se profesionalnom opremom i hoćeš da sa dosta ograničenim budžetom napraviš sistem koji će odgovarati tvojim "usviranim" ušima. Pri čemu: ... što znači da ti treba bogaoca basa. Verovatno bi za predmetnu kvadraturu dnevne sobe najbolje rešenje bili regalski + sub, ali ne sub koji brunda, nego sub koji svira. I onda još i dobra amplifikacija. I to sve za 750e. Da znam, ja bih ti prvi savetovao.
 5. Arn

  Marakana v2

  Bolje na fiksnom. Dobije se nekako prirodniji i analogniji zvuk...
 6. Samo prati boje na priključcima i ne možeš pogrešiti.
 7. Znam, ni ja svoje nisam okačio na zid. Kao što rekoh, ne ubeđujem. Ali ako je kačenje već opcija, onda bolje uzeti zvučnike koji su i dizajnirani za tu namenu, nego da neke Monitor Audio pritera uza zid. Ne?
 8. Imaju. https://audioplus.rs/proizvod/939/DALI Oberon ON-WALL Ne plediram, samo kažem. E sad, u tom cenovnom razredu svaki zvučnik će biti negde ograničen. Zato poslušaš kad već možeš, pa neka ti tvoje uši kažu da li i sa kojim ograničenjima bi mogla da živiš. Ne veruj baš mnogo recenzijama.
 9. @meatxisxmurder, ako ti se ne pravi rebalans budžeta zbog stalaka za zvučnike, onda ovaj predlog treba uzeti u najozbiljnije razmatranje i po mogućstvu poslušati zvučnike koji su projektovani da rade upravo na zidu, kao npr. Dali Oberon on-wall. Oni se i uklapaju u budžet (oko 500e), mada će onda biti malo tesno za pojačalo.
 10. @richiemsch Ne bilo ti zapoveđeno, podeli utiske sa probe kad čuješ pojačalo. Baš me zanima kako je čučnulo.
×
×
 • Create New...