Jump to content


Arn

Donator foruma
 • Posts

  605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Arn

 • Birthday 05/18/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Veternik

Recent Profile Visitors

6,998 profile views

Arn's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Dedicated

Recent Badges

 1. Samo da se i ja oglasim, pošto sam ja postavio inkriminisani screenshot. Na slici se vidi i poslednji post od @snatch ne zato da bi se ona označila kao spamerka, već da se vidi u kom delu thread-a se nalazi spam. Čisto da ne bude zabune.
 2. Kolega je nedugo posle katastrofe u Fukušimi proveo nekih mesec dana u Japanu na stručnom usavršavanju, zaboravio sam koji je grad u pitanju. Japanci su tada morali da štede električnu energiju jer se ispad jedne nuklearke iz elektroenergetskog sistema itekako oseti. Izračunali su da će isključenjima struje verovatno napraviti više štete nego koristi, pa su se setili da apeluju na građane da ne peglaju garderobu. I bilo je najnormalnije da svi idu izgužvani, od spremačice do univerzitetskog profesora. Štaviše, ako bi neko imao da sebi ispeglanu majicu ili košulju, na njega/nju bi se gledalo sa odijumom ili prezirom. Hoću da kažem da kad imaš ideju, viziju i znanje, onda nađeš i načina da bude vuk sit i ovce na broju. Ovo sa televizorima mi ne izgleda tako.
 3. 🙂 Koji je gramofon? Pitam za druga.
 4. ^ Ako me neko nekad bude pitao kako zamišljam penziju, pokazaću mu ovu sliku.
 5. Prvo, dobrodošao na forum. I pored najbolje volje da ti se pomogne (svi smo ovde jako pametni kad planiramo kako da trošimo tuđ novac ), neke informacije ipak moraš dati: budžet (makar okvirno, ne mora u dinar) mora novo ili može i polovno vrsta muzike koja se sluša I onda ćeš verovatno dobiti veći broj smislenih predloga. Ovako je tumaranje po bespućima hajfaja .
 6. Audio plus u Stražilovskoj radi iFi program. Ako nemaju na stanju, verovatno može da se naruči sve što ti treba od njih.
 7. @Thecoki Nisam uspeo da razumem - da li si navedena tri strimera koristio kao plejere ili samo kao transport? Ako je odgovor pod B, sa kojim DAC-om?
 8. Čestitke na kupovini i hvala na podeljenom iskustvu! Biće prilike, probaćeš i neki drugi DAC, pošto Fiio osim digitalnih ima i analogni ulaz. Ali ne treba žuriti. Prvo malo uživaj u euforiji kupovine novog hardvera
 9. Imam floorstandere, ali drugar je kod Bože (Hifi Tribe) pravio stalke za svoje bookshelf zvučnike. Sve po meri i po želji kupca. Za moje pojmove, to je i funkcionalno i estetski pun pogodak. Da meni trebaju stalci, ne bih tražio dalje. E sad, nije ti baš blizu Petrovaradin. Ali možda se vredi iscimati.
 10. Da, oni baš i ne briljiraju sa kvalitetom zvuka. Dugo ih nisam slušao, mislio sam da su se malo popravili.
 11. Sa kojim DAC-om? Ja sam jako zadovoljan sa BS-om u ulozi transporta, DAC je Marantz SA 8005. Nisam čuo kako zvuči ZEN, ali se bojim da bi mi problemi sa mrežom i seckanjem jako tapirali živce. Ne razumem. Koja stanica? Nema nikakvih posebnih podešavanja, koliko ja znam.
 12. ^ BR-Klassik (nemački) Yle Klassinen (finski) - u poslednje vreme mi ne radi na TuneIn-u, ali radi na web-plejeru, pa ga kastujem SR P2 (švedski) Česky Rozhlas D-dur ERA3 Trito (grčki) BBC3 Česi i Finci su kao džuboks - puštaju samo muziku, s tim da sasvim kulturno imaju odjavu prethodne i najavu sledeće kompozicije. Grke ne razumem. Švedi i Nemci umeju imati jako zanimljive govorne emisije prošarane muzikom i obrnuto. BBC3 ne zahteva dodatni komentar - alfa i omega kvalitetnog programa.
×
×
 • Create New...