Jump to content

Arn

Donator foruma
 • Content Count

  533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Arn

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 05/18/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Veternik

Recent Profile Visitors

6,299 profile views
 1. Znam, ni ja svoje nisam okačio na zid. Kao što rekoh, ne ubeđujem. Ali ako je kačenje već opcija, onda bolje uzeti zvučnike koji su i dizajnirani za tu namenu, nego da neke Monitor Audio pritera uza zid. Ne?
 2. Imaju. https://audioplus.rs/proizvod/939/DALI Oberon ON-WALL Ne plediram, samo kažem. E sad, u tom cenovnom razredu svaki zvučnik će biti negde ograničen. Zato poslušaš kad već možeš, pa neka ti tvoje uši kažu da li i sa kojim ograničenjima bi mogla da živiš. Ne veruj baš mnogo recenzijama.
 3. @meatxisxmurder, ako ti se ne pravi rebalans budžeta zbog stalaka za zvučnike, onda ovaj predlog treba uzeti u najozbiljnije razmatranje i po mogućstvu poslušati zvučnike koji su projektovani da rade upravo na zidu, kao npr. Dali Oberon on-wall. Oni se i uklapaju u budžet (oko 500e), mada će onda biti malo tesno za pojačalo.
 4. @richiemsch Ne bilo ti zapoveđeno, podeli utiske sa probe kad čuješ pojačalo. Baš me zanima kako je čučnulo.
 5. Glomazna naprava standardne hi-fi širine 43 cm i skoro isto tolike dubine. Neobično je debeo, odnosno visok, što se vidi na slikama. Video sam po forumima i video klipovima da ga neki drže u dosta tesnim policama, ja sam ga ipak izbacio na površinu. Jedva bi stao u prostor u kojem su sad CD plejer i strimer i bojim se da bi mu tu bilo malo vrućina. Tonalno, ne bih mnogo palamudio, čućeš i sam. Suština staje u dve reči - autoritet i neutralnost.
 6. Da, ali zato duplira snagu na 160w @ 4ohm. Nema tu zime sa skoro pa bilo kojim kutijama.
 7. Imam Denon PMA2500NE, što je ako se ne varam isto pojačalo kao to koje ćeš probati, samo što ima i digitalne ulaze. Veruj mi, kad osetiš pod prstima potenciometar i selektor ulaza, bacićeš daljinac.
 8. Pa onda se nekako nameće da sve prodaš i uzmeš R-N602, ili, ako možeš da se ispružiš do R-N803. Imao bi sve ovo što imaš sad (i dosta više, uključujući i Tidal), a karakter zvuka je sličan/isti. I onda ti i PC i telefon ispadaju iz igre. Odnosno, telefon ti treba, ali samo za kontrolnu aplikaciju.
 9. Marantzov brat od tetke Denon DNP-800NE ne dolazi u obzir? Ima wifi, ima Deezer, ima analogni izlaz, liči na audio komponentu, snalazi se sa mp3, flac i wav fajlovima. Ako se predomisliš i poslušaš @sondek-ov predlog za prelazak na Tidal, i za njega imaš podršku. Sve nabrojano, sem željenih 43 cm širine, ima i Bluesound Node 2i, ali poštujem stav da ga gabariti diskvalifikuju...
 10. Onda ne znam. Ja sam svojevremeno koristio R-N602 i to je funkcionisalo sa iPhone 6. Verovatno ti je onda telefon previše mlad, a strimer previše star. Ili sam ja previše mator, pa ne kapiram očigledne stvari...
 11. Preteče me Ringe. Deluje mi smisleno.
 12. Pa sad, ne bih smeo da tvrdim pošto nisam insajder, ali ne vidim kako drugačije. Možda i sme, ali onda teret produženja garancije pada na uvoznika/prodavca. Ne znam da li bi se neko toga prihvatio. Inače redak slučaj da u ovoj zemlji nešto bude retardirano...
 13. Onda valjda proizvod nije saobrazan, ako se tako kaže. I pitanje da li može da se prodaje. Ili to. Uz napomenu da se to odnosi samo na tehničku robu. Kad sam sinu kupovao akustičnu gitaru, naglasili su mi da je garancija samo godinu dana, pošto se akustična gitara ne ubraja u tehničku robu.
 14. Ovo sad ne razumem, ali nije ni važno Običan kabl za punjenje bilo kog ajfona je sve što ti treba. Na jednom kraju je USB-A (muški), a na drugom lightning. Prvi bocneš u USB utor na prednjem panelu CD-N500, a drugi u telefon. I puštaš muziku sa koje god hoćeš aplikacije na telefonu. Biće neuporedivo kvalitetniji zvuk nego da koristiš analogni audio izlaz sa matične ploče na kompjuteru. Razmisli ako možeš da nabaviš neki polovan iPhone ili iPad a da ne košta bubreg, onda njega da koristiš samo za muziku. To bi bilo ok u smislu da ne moraš na svom aktivnom telefonu da isključuješ noti
×
×
 • Create New...