zflazar

Članovi
 • Content count

  1,283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About zflazar

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 07/15/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zrenjanin
 • Interests
  opuštanje

Recent Profile Visitors

2,974 profile views
 1. zflazar

  Serviser Gramofona

  da li neko može da preporuči servisera gramofona koji ti popravi gramofon, da garanciju na popravku od 6 meseci i pri tom ti plati još 100 eura iz duboke zahvalnosti i zarad dobrih odnosa serviser/klijent? ...pitam čisto ako ima da udovoljim utopistima koji veruju u jeftine-gramofone-sa-super-jeftinim-a-dobrim zvučnicama a pride i u bezgrešno začeće....? ako ima neka jave. šifra: dvajesevraipivo
 2. zflazar

  Rusija 2018 Svetsko prvenstvo

  respect.
 3. zflazar

  Domaca Radinost

  jeszi rešio problem?
 4. zflazar

  Rusija 2018 Svetsko prvenstvo

  hvala Putinu i FIFI, der Weltšampionat iz beendet. De Frenčis wins the WorldChampionšip, aur njbrz-the Croat-Boyz winz the silver medal. Gratulejšnz. Ez far Ez aj andrstend the rulz of the kontents for the golden fuzbal-cup, vi ar nyugodtak vagyunk for yrz. Sziii juuuu in Quatar. P.S. tamo su transformersi razbili Amere.
 5. zflazar

  P: Stabi MkI baza

  oglas i dalje aktuelan. sve što trebate da uradite sa ovom bazom je da je dopunite sa gramofonskom ručicom tipa Rega RB250/300 i nekom entry-level zvučnicom i da se slatko naslušate muzike sa ploča. Cena baze je više nego simbolična, odnosno košta tačno koliko vas košta 20 originalnih longplejki.
 6. zflazar

  Kostas Metaxas

  ne pratiš gradivo. Gaggia je bio vekovima ispred svog vremena, zajebao je Metaxas-a po dizajnu ihahaj... https://www.diyaudio.rs/topic/3617-nodosauridae-edmontonia/
 7. zflazar

  Radio prijemnik Dulieta I

  dokle? mislim da će ti trebati pre ili kasnije osveženje uređaja. Svejedno, koristio ga u zdravlju i veselju
 8. da li je pornhub možda uradio slično istraživanje glede pornića???
 9. zflazar

  Rusija 2018 Svetsko prvenstvo

  Drago mi je što se približava polufinale Posle toga ide finale Posle smo mirni Četiri godine
 10. zflazar

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  AirTight + AVC sklonjeni sa police, domaćinski line preamp + Babuške vraćeni kući. Zvučni pečat i jednog i drugog sistema imaju svoje draži koje nisu identične, nešto poput draži dobrog letovanja i dobrog zimovanja. Hvala vlasniku Air Tight-a na spektakularnoj prezentaciji mogućnosti push-pull ikone sa EL34. Po mom istraživanju najboljeg match-a: 1. phono preamp + direktno ulaz u AirTight pa regulacija glasnoće sa AirTight-ovim potmetrima ili 2. Phono preamp + zflazar-line preamp + AirTight sa odvrnutim potmerima ili 3. phono preamp + AVC + AirTight sa odvrnutim potmerima pobednik je kandidat br.3 U preostale dve kombinacije zvuk je bio inferiorniji u smislu toga da je izgubio na prostoru i tonalitetu uz minimalni dobitak na makrodinamici u odnosu na AVC koji bih ja radije pripisao ogoljavanju nego dodavanju detalja. Tako da hvala još jednom na pozajmici, žao mi je što nemam mogućnost držanja dva sistema u kući a bez suočavanja sa gubitkom korisnog prostora/uže familije/kućnog ljubimca inače bi imao ozbiljnog kandidata za AVC + pojačalo koje bi se slagalo sa pucketanjem vatre u kaminu, miris cimeta i karanfilića koji se širi iz čaše sa kuvanim vinom, karirani džemper i komforne papuče sa somotom.
 11. zflazar

  Radio prijemnik Dulieta I

  preporučujem servisera za radio-aparat koji je mog lampaša doveo u odlično stanje i spolja i unutra: https://www.kupujemprodajem.com//Kolekcionarstvo/Stari-uredjaji/Stari-radio-aparati-2705335-oglas.htm Čovek za normalne novce uradi zamenu dotrajalih podnožja, lampi, zamenu starih elektrolitskih kondenzatora kao i restauraciju kućišta po zahtevu. Toliko od mene.
 12. zflazar

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  neka ti ne budu preveliki. Moj amp je od ovog toliko veći da mu ovaj dođe kao mini-linija. Iskreno, užasno mi se dopada taj nenametljivi dizajn: nema šta da ga vidiš na polici a ima fenomenalan zvuk
 13. zflazar

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  poštovanje, Babuška i line preamp su na letovanju kod mog brace a kod mene je na stanu&hrani bracin AVC (autoformer volume controler) i prijateljev Air Tight PP sa EL34. Uglađeno, gospodski i veoma detaljno zvuči. Da nemam ono što imam veoma bih uzeo u razmatranje kupovinu ove dve sprave kao dugoročno rešenje milozvuka u kući. ovaj Air Tight je po mom skromnom mišljenju i još skromnijem iskustvu najneutralniji push-pull koji sam slušao gde je konstruktor uspeo da očuva kontrolu muzike pri tom ne gubeći na tonu i prostoru. AVC sam slušao kao prototip u neusviranom stanju, tada me se nije dojmio ni blizu kad sad. Respect za plehanu malu kutiju.
 14. lepota je u oku posmatrača.
 15. gospodo, dajmo se koncentrisati na Macuru. Ostavite uopšteno razglabanje o cevima i tranzistorima za neku finu, (bez)alkoholnu diskusiju uživo. Da li je još neko pravio/slušao ovaj phono preamp? Da li je gosn Solderer voljan da je predstavi na nekom slušačkom panelu u poznatom okruženju ili na nekom neutralnom/trećem mestu?