zflazar

Članovi
 • Content Count

  1,822
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

About zflazar

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zrenjanin
 • Interests
  opuštanje

Recent Profile Visitors

3,691 profile views
 1. hvala na slikama, deluje da bistrina ima neke veze sa €€€
 2. čuvaj se bubanj-potoka ako već ideš na tu stranu, ponesi barem unimer sa sobom da proveriš da li pri kontaktu terminala sa ommetrom (podešenim na 200 oma) daju znak života svi drajveri i da li se nakon toga očitava identičan dc otpor obe kutije. ništa pametnije ti ne mogu preporučiti. Možeš proći svakako.
 3. Djula, da li može osim podatka o pojačalu i veličini budžeta za zvučnike i dodatne informacije tipa -šta slušaš od muzike -koliko glasno -u kakvoj prostoriji?
 4. sve je to meni lepo ali ne znam koliko ima veze bistrina dijamanta sa zvukom ili možda sa cenom igle/zvučnice? Bilo bi interesantno da turiš pod taj tvoj USB mikroskop nekoliko ugala iz različitih cenovnih kategorija čisto da utvrdimo da li se sa povećanjem cene razbistruje dijamant ili je možda nešto drugo što utiče na cenu/kvalitet? iskreno ne znam šta da očekujem čisto sam nabacio kao ideju...
 5. ...to ti je siguran znak da te žena voli, a to ti je bitnije od svih skalamerija.
 6. ...hm-hm... ja se stalno vrtim oko holističkog pristupa da ne mogu slušaonica, sistem i slušaoc da se posmatraju izvan konteksta. Kada ta tri dovedeš u ravnotežu mislim da teško možeš omašiti dobar rezultat.
 7. ili da zamolimo Željka da instalira kamere i mikrofone kod Branka da bi Šćepa mogao da ide na letovanje ko čovek?
 8. pa i nije. 500 KS je isto na papiru ali nije sve jedno da li je automobilskih, traktorskih ili kamionskih. isto tako ako imaš sportskog kupea qrc ćeš se provesti na porodičnom letovanju sa 3 dece, ako imaš najnovijeg Trabanta sa Polo-motorom odraćeš Toyota Celicu na semaforu ali će ti radost trajati samo dok ne stignemo do serpentina, itditditd. Svugde je ista stvar, na žalost. Kad sam video slušaonicu Fremera prestao sam da ga tretiram kao ozbiljnog hifi novinara.
 9. ma šalio sam se samo. Puno pozdrava i podrške u potrazi za milozvukom! p.s. ja sam 1999 godine išao toliko daleko u ludilu da sam upredene pletenice neznam kako još i dodatno izolovane uspeo da umalterišem u zid zbog radi estetike i milozvuka. ...naravno čim se soba skockala zvučnici su otišli na neko sasvim drugo mesto...a mene bilo sramota da štemam zid...
 10. da li je odabir boja bitan ili je slučajno što su tople boje u jednom a hladne boje u drugom upredu?
 11. veliki glas podrške za Baku. Ovako me nije blam da budem Deka. veoma sam uživao u Serenity-u između ostalog i zbog odlične glumačke ekipe i nepretencioznog scenarija lišenog bilo čega što bi stajalo između filma, kokica i rashlađenog vina/piva. Link: https://m.imdb.com/title/tt6476140/?ref_=m_nm_knf_act_i1
 12. momci, molim vas u intresu forumske zajednice a i Vas samih da malo smirite strasti. Možete i umete vi to i bolje, siguran sam. Ako ostavimo da se teoretičari bave teorijom, koleksionari kolekcionarstvom, konstruktori konstrukcijama a konzumenti konzumiranjem mislim da će to biti dobro za sve.