Jump to content


zflazar

Članovi
 • Content Count

  2,996
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

About zflazar

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 07/15/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zrenjanin

Recent Profile Visitors

7,396 profile views
 1. @BrankoBin znači ako mi deca liče na komšiju a ja ih vaspitam, školujem i ostavljam im nasledstvo to nema veze, bitno da su deca živa i zdrava? Baš čudno razmišljanje. Drugo, meni kao potencijalnom kupcu bilo čega (mleka, psa, krmenadle, jahte, karte do Meseca) je itekako važno šta dobijam za svoje pare. Nov 12" SME nisam slučajno izabrao. Ovo sa ovakvim arogantnim odnosom prema domaćem kupcu ne bih pipnuo ni malim prstom.
 2. zflazar

  Lampizator

  Hvala lepo na slikama.
 3. Branko, koliko biste Vi bili ponosni kad bi Vam rekao da od januara 2021 kreće u Đurđevu proizvodnja i distribucija full range zvučnika Serbona? Čuli ste sigurno da se tamo proizvodi i domaći viski, doduše za razliku od zvučnika on nije baš tako brutalno prekopiran Skretao sam pažnju svojevremeno i na izradu plintha za trstenički gramofon sa slike (eto prilike za domaću drvnu industriju) pošto plinth užasno liči na jedan model koji se pravi u Mađarskoj a prodaje preko eBay-a i nije se mogao dobiti baš jednoznačan odgovor sem onog da se on u lokalu dofarbao. Da zaključim i da ne
 4. moj Garrard 401 je izrazio želju da dobije brata blizanca. Neću da budem gori od @J.D. Ponudite što jeftinije i u što boljem stanju u sto kraćem vremenu. Kontakt preko privatnih poruka. Slika onog što tražim:
 5. Zar ne zaslužuje svaku čast posle svih gore navedenih stvari?!? To što ja lično ne volim ručke koje imaju puno dugmića je jedno a drugo je nefer odnos prema domaćoj sceni, hajfaj novinarima i potencijalnim kupcima. Pa uprkos tome Suprim i dalje vedri i oblači u Srbiji. U Trsteniku je pri tome bio zavrnut i dobar deo drugih proizvođača koji su trebali izlagati tamo 2019.
 6. Hrđavom Sondeku svaki Supreme smeta.
 7. Onda ćete bakar Makar Monokristalni da uspostavi Stereo Kraljevstvo njegovo. ApopTozo poštedi nas prerane ćelijske smrti. Taksimetar nam svima otkucava Tiktaktiktaktiktaktiktak Elez uzima mito Alfa Romeo pravi MiTo Lale kupuje Lale vraća Neusviran li sam ili šta mi se dešava, Doktore Chandra? Daisy... Am aj Crazy?!???
 8. Wilsonova bolest. Genetska anomalija koja izaziva preteranu akumulaciju bakra u mozgu i jetri. P.S. odgovor na prethodni patohistološki preparat je u oba slučaja netačan.
 9. za veselu porodicu, za navedeni prostor i namenu sa ograničenim smeštajem uza zid zar ne mislite da treba nešto novije-a-jeftinije?
×
×
 • Create New...