Jump to content


ab

Donator foruma
 • Posts

  3,899
 • Joined

 • Days Won

  5

About ab

 • Birthday 03/01/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NBG

Recent Profile Visitors

11,525 profile views

ab's Achievements

 1. ^ и Миле Илијевски из Лесковац
 2. Ово, прилично најбоље решење од свега набројаног.
 3. Даље играње по мом мишљењу треба да буде без пуне горње плоче сталка. Нпр.ово решење: Постоје мишљења да са оваквим ослањањем звучника и ослобођењим простором уместо пуне горње плоче може позитивно да утиче на звук.
 4. Нека буде, да избегнемо даљу преписку
 5. Таман тако, напокон нећеш да ломиш мозак као до сада ако успешно интервенишеш на ниским ФР шта ћеш покварити у остатку ФР. Само у таквом случају који је код тебе има смисла користити SO, остали примери су сеци уши крпи педу.
 6. ab

  Osigurac

  5AT = 5 Ampera Tromi
 7. Колико пратим ни ти ни он нисте чули системе после измена, ни у твом ни у његовом систему није промењена ниједна компонента а звук се поправио због жица. Ипак ти њему кажеш да си прешао игрицу, а да он тек треба да тражи куда ће и како?
 8. Можда буде и контра смер, колико сам разумео ни ти ниси послушао његов а сигуран си да то не звучи како треба па му саветујеш већ да мења одлуку куда и како даље?
 9. Видео и раније, а и на твом првом линку - тај пик за RPi4b при укључењу иде до 1100mA што је смешно (то је доста мање у регуларном раду), поготово ако се има у виду наша намена за RPi (аудио). Ја не напајам RPi4b преко USB C већ преко Hifiberry digi2 pro.
 10. ово: https://raspi.tv/2019/how-much-power-does-the-pi4b-use-power-measurements У односу на ово: https://www.buildcomputers.net/power-consumption-of-pc-components.html
 11. ab

  Tozin sistem

  Чека човек да му неко подиђе али нико да легне
 12. Има једно јефтино решење, додуше примена је за PC fun, HDD (дакле For PC HiFi - power noise filter) - код RPi нема покретних делова као што су вентилатори итд...али, шта мислите да се тако нешто проба између напајања и RPi? https://www.kitsunehifi.com/product/elfidelity-axf-86-ultra-4-pin-power-filter-for-fans/
×
×
 • Create New...