ab

Članovi
 • Content Count

  2,079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About ab

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgrade

Recent Profile Visitors

3,227 profile views
 1. ab

  RAAL SRH-1A

  @ScepanBGpomesao si kanale
 2. ab

  Benchmark AHB 2 i DAC 3 L

  Uze li ti onaj na poklon za koji te prekorise dusebriznici
 3. ab

  Zvučnički kablovi.

  Kao sto rekoh, tesko da ce moci jeftinije od prethodnog. Ali to ne znaci da ne bi smeo biti proveren po sadasnjem znacenju pozicije u sistemu ako bude prilika. Cak naprotiv, proveriti mu upotrebnu vrednost narocito posle ostalih intervencija spomenutih pozicija, mozda se otvori neki port to next level. Pozajmljeno se takodje racuna ako iskrsne prilika.
 4. ab

  Zvučnički kablovi.

  Mozda ti je i doslo vreme za upgrade narandzastog venskog sistema obzirom da si prokrvio sve ostale arterije Ta konstanta treba da polozi jos taj poslednji ispit, mada tesko ce to proci tako jeftino kao sa prethodnom konstantom.
 5. ab

  AIKIDO preamp

  Grejanje AC elevirano na 50-60V sa HUM potom - objasni dodatno molim te...mozda neki dijagram?
 6. ab

  AIKIDO preamp

  Еее, нека је са срећом!
 7. ab

  Erdinger (tema o pivu)

  Da se ne lazemo, ovo je bolje
 8. ab

  TOO LOUD fest 2018.

  Bili, Holiday Inn pre tri godine, ne ovi.
 9. ab

  Erdinger (tema o pivu)

  To nefiltrirano skoz solidno, njihovo i najbolje. Evo uzeo da probam nefiltrirano psenicno, Poljsko. Simpa.
 10. Imam 5, stoji. Mozes dobiti ako ispravis pogresno lemljena podnozja za OPA-Moon od kolege koga znas Kod mene su.
 11. ab

  Test strujnih konektora - iskustva

  Toza mozda malo preteruje nicim izazvano? Reakcija neprimerena iskazanom, promasena tema. Nista od tvojih reci nema uporiste u mojim izrecenim. Da li sam rekao nesto sto nije tacno? Sta te je to cacnulo, cini mi se da je to samo tebi poznato. Opet kazem, smatram da nisam bio uvredljiv, a namere koje mi prepisujes su plod tvog ubedjenja. Pride si i ostale delom okarakterisao u istoj recenici. Cemu to?
 12. Super, svi ti proizvodjaci nude jedno te isto. To dokazuje null test? Fantasticno!
 13. ab

  Test strujnih konektora - iskustva

  Tozo, ne smatram da sam bio uvredljiv. Napomenuo sam ko je predlagao to resenje prvi, a koje je iskopirano i javno dostupno iz reklamnih sadrzaja nekih svetskih Hi Fi proizvodjaca kablova. Svi mi koji smo probali neka "svoja" mix resenja u sopstvenoj konstrukciji kablova, dakle oni koji nisu primenili samo servirana resenja vec probali razne varijacije na "temu" (moj slucaj je proizvodnja za licnu primenu) pristupili smo kombinaciji vec pronadjenih resenja, kao sto su i tvoji kablovi ili neciji tudji sa ovih prostora vise ili manje uspesan mix vec vidjenih i primenjenih resenja. Taj mix moze iznedriti nesto novo ili slicno necemu sto na kraju vredi kao finalni proizvod. Meni je draze da pronadjem svoj mix nego pristupim izradi besplatnih resenja koja se nude jer po pravilu, onaj koji ima uspesan proizvod ne servira ga besplatno. Tebi svaka cast sto si i to uradio ali nemoj se ljutiti na konstataciju da primenjujes mix tudjih inspiracija koje su u tvojoj izvedbi primenjene u takvom mixu mozda kao jedinstvene. Da li ce se takav mix pojaviti u tudjoj izvedbi - i to je moguce jer koristis i materijale i tehnologiju izrade dostupnu sirokim masama.
 14. Hvala Kuja, waveform i prikaz spektra daju jednu naizgled "losu karakteristiku" fatherovog izbora numere. Fr.odziv takodje daje ne tako "blistavu krivu" iste te numere u odnosu na objektivno losije zvucecu Kujinu numeru. Sta nam onda ostaje? Spokoj u trenutku kada proverimo da se sve lepo poklopi na grafiku? Nije uvek tako, ipak treba poslusati. Verovati svojim usima kada se zna sta se slusa, kada nisi siguran pogledati merenja, pa opet poslusati. Ja i dalje tvrdim da postoje razlike izmedju audio playera i da se oni uklapaju naspram trenutnog setup-a.
 15. ab

  FTA(Final Touch Audio)

  Lepa vest se cuje tamo gde treba, ipak, treba je preneti da se zna. Svaka cast i glasniku i kablomejkeru na ogromnom uspehu! Ta prica sa FTA USB kablovima mi je posebno draga od kada je pocela da se razvija.