ab

Članovi
 • Content Count

  2,530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About ab

 • Rank
  Audiofooled
 • Birthday 03/01/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NBG

Recent Profile Visitors

4,700 profile views
 1. Ostaje nejasno kakav je fudbaler Živ bio Odičan Pecass.
 2. Prelepo, šta još reći! Ja to inače zato što imam primerak "malo" stariji...TA-3200F, ista žičara Svaka čast za ovaj primerak.
 3. ^ baš tako, na to sam mislio.
 4. Baš lepo to očuvano. Sony ko sony, kilometarsko ožičenje neopravdano
 5. ab

  Kakav oglas 2019.

  Pročitajte ponovo šta sam napisao...loš običaj ovde je da se svi pravdaju da nisu preprodavci - kao da je to neka obaveza iako nemaju veze sa tim? Drugi deo rečenice ste me dobro razumeli, a ko ne voli da bolje prođe u kupoprodaji?
 6. ab

  Kakav oglas 2019.

  Svi se nešto kunete da niste preprodavci, a svi volite i da prodate i da kupite, u prvom slučaju skupo, a u drugom povoljno. Između ostalog, zna se koga ovakve teme interesuju.
 7. ab

  AIKIDO preamp

  Jel bi trebalo tako biti, zar ne bi trebalo da cathode follover deli apsolutno jednake napone?
 8. Testirati lepše polovine komšija visoko na skali po volumenu, dok su na raspustu?!
 9. E, sada pravi review. I ovo dođe po razumnoj ceni, samo me interesuje što nije bilo pravovremenog feedback-a od AI?
 10. Na onom forumu sam se samobanovao nehatom jer sam editovao forumski nickname uz pomoć emotikona koji nisu u njihovoj forumskoj paleti...na kontaktiranje administracije tog foruma za intervenciju u dva navrata kako bih se mogao ponovo logovati ostali su nemi, tako da sam shvatio da sam nepoželjan. Toliko o njihovom forumu gde nisam imao čak, za razliku od ovog, ni jedan warning point..s. E da, nadam se da se ovaj forum neće nikada pretvoriti u onaj i u onu učmalu ekipu. Tu mislim na atmosveru koju stvaraju ne na ljude konkretno.
 11. ab

  AIKIDO preamp

  E, baš to. Tražio sam im poziciju dok nisu nestale u prostoru. Sve je to tako leglo da više i ne znam da li ih imam.
 12. ab

  AIKIDO preamp

  Ne sam bio nametljiv, spomenuo da sam doneo, a ti hteo bez bilo kakvih probanja i menjanja da prezentuješ svoj sistem kako si zamislio. Beše samo slušanje muzike tada...
 13. ab

  AIKIDO preamp

  Ja nosio onomad te podloške kada smo ti i ja išli na ono nesrećno "slušanje" osigurača, pa ni gazda tada nije hteo ni da ih pogleda, ti takođe ostao bez komentara, Father-u donosio jedared nije hteo ni da ih pomiriše...sada se svi redom kunete u neverovatne domete tih ANR. Imate i temu na forumu o ANR, pa pogledajte koliko već sve to propuštate Čestitke za ACF. Donosim prvom prilikom RCA 6CG7 clear top NOS uparene da vidimo šta imaju da kažu ako se uklapaš sa katodnim otpornicima.
 14. ab

  Slobodna tema

  Brz oporovak želim, pa da čujemo nešto iz HiFi tematike. Izvlačenje kablova ko' Lala kada primenjuje crnačke fazone sa Sosom.