ab

Članovi
 • Content Count

  2,124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About ab

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 03/01/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgrade

Recent Profile Visitors

3,373 profile views
 1. Ok, onda možda pametnije a na dohvat ruke: http://mkabl.rs/detalj?id=183 Za dodatnih 100evra na predviđeni budžet može se dobiti i Evo 10 subwoofer. To je za 5 glava sve u jednom
 2. Nemam pojima, koliko para tliko i muzike, za početak i 12USD koliko košta može da se poigra. Imaš nešto da predložiš?
 3. ab

  sistem by trouble

  Super to sve izgleda, super stalci/super zvucnici.
 4. Kupi Napijalove male zvucnike i za početak neki Kineski TPA....
 5. ab

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  Zna li neko koji su spajkovi ka podu koje koristi @TurboMaximusna svojim policama?
 6. ab

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  Apsolutno, pravio sam od 2kW i pravi je bucko od nekih 17kg samo transformator. Tvoj je debela Berta, tako rasterećeni mogu da rade dugovečno. Potrebno je prilagoditi i nekoliko sekundara različitih napona u manjim koracima zbog prilagođavanja potrebe uređaja koje napajaju -apsolutno se drugačije ponašaju sa promenom napona razlike od npr. 10V. Jako konforno za dalje korišćenje.
 7. ab

  Hifista sistem

  Savršen materijal za kabinete, svaka čast? Koja je debljina šperke?
 8. ab

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  Koliko sam upoznat - 1kW. Pardon, već su odgovorili...
 9. ab

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  Ili se nije pripremio da dobaci do sasvim određene frekfencije
 10. ab

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  Ako je tako onda nije zaslužio tu poziciju tvog sistema. Traži dalje.
 11. ab

  Kablovi istog proizvodjaca-logicno ili ne

  Takođe sam za predlog vrsnog balansiranog transformatora uz rezervu snage pod obavezno (uvek ćeš poželeti još nešto da nakačiš), a za početak sam napravi kablove...dovoljno ćeš se potruditi ako je za sebe i ako ti dovoljno znači. Posle, probom, ukoliko se pojavi tebi dostupan koji će napraviti ogromni boljitak - takav će i zaslužiti tu da se nađe.
 12. ab

  (moderan) Stereo sistem max 900e

  Da, rekao sam mu u prevodu isto što i siroma "daj sve pare na zvučnike"...čovek traži da kupi novo i mislim da taj budžet pokriva taman da zagrebe segment odakle kreće "jača" ponuda za zvučnike. Nisam pristalica "kupovine" zvuka preko noći, mislim da se ni u ovom slučaju neće to desiti, pa i pored uloženih 1000evra neće izostati još dosta ulaganja da "sve dodje na svoje mesto". Zbog toga i želje čoveka da ne postane hifilističar mislim da je moj prethodni predlog zadovoljavajući i u okviru cene koja bi nakon raznih intervencija i kupovine potrebne periferije predlaganih sistema bila verovatno i približna, pa u tom slučaju dolazimo do opravdanosti cene mog predloga. Po jedan subwoofer na svaki zvučnik i nadogradnja postojećem u celinu bi se nametnula kao naknadni neophodni upgrade isto kao i potreba za kvalitetnim stalcima, a takva celina bi u tom slučaju bila kvalitetnija od mnogih osrednjih podnostojećih i već predlaganih zvučnika.
 13. ab

  (moderan) Stereo sistem max 900e

  Skupljaj još para jer se uz ovaj sistem nećeš pretvoriti u hifilističara https://www.player.rs/kucni-zvucnici/kef-ls50-wireless-black/pro/9877 Kasnije pridodaj komad/2 poštenih subwoofer jedinica kao celinu postojećem zvučniku i biće bolje od osrednje varijante podnostojećih.
 14. ab

  Saving the world from Ordinary

  Le ovo, le ono