Aibo

Članovi
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

About Aibo

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 04/23/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd
 • Interests
  Muzika, filmovi i video igre. Posledično Hifi i kompjuteri.

Recent Profile Visitors

2,318 profile views
 1. Aibo

  Khadas Tone Board

  Da, prebacio sam dok sam kucao. Dogovaraćemo se kad stigne, za sada nije mrdnuo iz magacina, praznici valjda...
 2. Aibo

  Khadas Tone Board

  Ja da konačno jednom čujem taj Chord. Meni dosta. A oko poređenja, eto stavljanje nekih stvari u perspektivu pa kom opanci kom obojci... Da škodi ne može sigurno.
 3. Aibo

  Khadas Tone Board

  Dogovorićemo se, što da ne. Sumnjam da imaju šta da traže pored 2Qute ali svako iskustvo je dobro iskustvo.
 4. Aibo

  Khadas Tone Board

  Tako je, naručio sam je čim sam napisao prošli post pa javljam utiske kad stigne. Ako mi se svidi smisliću neku alu ili drvenu kutijicu... otom potom, prvo slušanje na golo.
 5. Aibo

  Khadas Tone Board

  Koliko sam ispratio strane forume, lik što pravi taj March Audio je upravo i skrenuo pažnju široj javnosti na performanse te pločice. Nije da nešto krije, pa ko hoće nek kupuje skutijano za 3.5x cenu. Nego si mi zanimljive rekcije onih što su slušali ovaj tone board, jednom bolje od Chord Mojo, kaže kreira bolju pozornicu, drugom lošiji od Mojoa, kaže nije jednako muzikalno. Trećem opet bolja ova pločica od Benchmark DAC2 i Yamaha CD-S2100... Iliti ništa dok se lično ne proba.
 6. Aibo

  Khadas Tone Board

  Sa obzirom na male gabarite, sve su šanse da prođe ispod radara i bez dažbina, ili sa nekim simboličnim. Zanimljivo je da je potpuno funkcionalan bez ikakvih dodatnih ulaganja, pa se lako utvrdi da li da se ulaže u kockanje kućišta ili ne.
 7. Aibo

  Khadas Tone Board

  I ja ovo već neko vreme merkam, i verovatno ću se oprobati čim mi se oporavi budžet... Da čujem kako se čuje taj tako odlično i čisto meren izlaz.
 8. Aibo

  Kakav oglas 2018.

  Kupio sam i ja pre dve nedelje pojačalo koje je pre 10god bilo 1600€ za 350... Drugim rečima istorija je istorija...Činjenica je da je u ovom trenutku ta polovna Yamaha samo 10% jeftinija od potpuno nove koja je pritom i noviji model, ima DAC... Tako da u ovom trenutku i na trenutnom tržištu ova cena nema baš nikakvog smisla. Mada ako ima kupca, sve drugo je nebitno...
 9. Aibo

  Kii Audio

  Ne može da se čuje zvuk na YT ali svejedno gledamo, maštamo... i zvučnike i slatke naratorke. Inače, slušao ih na poslednjem sajmu. Oduševila me rekreacija prostora i preciznost zvučne slike. Ali mi je zvučio malo suvlje i zrnastije nego što bih voleo... Me znam da li je to možda do prostora ili šta.
 10. Aibo

  HI-FI Kladioničari

  Istina, ali oni brinu svoju brigu a ja svoju. Nego, malo o lepšoj strani... baš dolazim iz lokalnog MaxBetta i uvek odande izađem raspoložen - sve službenice su lepe, pažene a povrh svega fine i prijatne. High-end
 11. Aibo

  HI-FI Kladioničari

  Evo šta se dešava kada sam ja u plusu češće nego kladionica, danas se ulogujem na Mozzart i blokiran mi nalog, kontaktiram podršku i evo odgovora: Znači nema drugog razloga sem što sam često dobijao. Soccer mi je isto prošle godine blokirao profil, tj. nije zvanično blokirao ali odbija svaki tiket koji pokušam da odigram. Otvorio sam i profil na devojku i to je trajalo 10ak dana pa su opet blokirali. Čak i kada odem u filijalu i uplatim tiket kao anonimus, ako preteraš sa cifrom odmah smanjuju kvotu, ako uplatiš više sličnih tiketa, odmah smanjuju kvote ili ih skroz odbiju posle par kom... Znači ako želte da ih dobijate na neku vrstu martingale sistema (što ja radim u nekoj svojoj ličnoj modifikovanoj izvedbi) računajte da će početi da vam otežavaju život na sve moguće načine čim skontaju više sličnih uplata. Mnogo su but-hurt kada gube iako se kladim u skladu sa svim njihovim pravilima. Boli ih kad nisu jedini koji umeju sa statistikom i verovatnoćom.
 12. Aibo

  Post ekspres

  Primetio sam da mi PostExpress skoro svuda dostavlja brzo i lepo sem za Novi Sad, tamo svaki drugi paket zaluta pa ga voze po par pošti dok ne nabodu. Ne znam šta je fora sa tim.
 13. Aibo

  Album Player (APlayer)

  Evo odčekirao Full preloading pa ćemo videti. Nisam znao da to može da pravi problem, rekoh ništa ne fali da učita sve odjednom pa da više ne prčka po hardu tokom reprodukcije.
 14. Aibo

  Album Player (APlayer)

  Da li se još nekom dešava da kada se player pokrene, tokom prve ili druge pesme sam stopira pesmu (ne pauza već baš stop i vrati je na početak)? Ja samo pustim opet i posle satima radi bez problema, ali tako sveže pokrenut hoće ponekad ničim izazvan da zaustavi muziku. Nije baš učestala pojava, ali ume da iznervira kad me uhvati sevdah a on preseče.
 15. Aibo

  Bolji zvuk sa računara

  I mene zanima da probam D50 vrlo, i verovatno hoću čim se stvori prilika ali nisam siguran da je u njegovom slučaju to opravdana investicija za ovaj sistem (treba uračunati i potencijalni porez/carinu). Sumnjam da ima išta slično sa D10 osim što možda liče ploče, imao sam D10, fino to zvuči skroz (na nivou HRT microstreamer) ali D30 ima jasno puniji i mirniji zvuk. Računam da D50 samo bolji može da bude. Meni i SMSL SU-8 deluje jako primamljivo, ima daljinac i sve... ali nešto se često pominju problemi sa kontrolom kvaliteta po stranim forumima pa se plašim da probam.