ab

Članovi
 • Content Count

  3,273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by ab

 1. ab

  INNUOS

  Тако је, мислио сам на додатно развијање тих протокола и првенствено додатне интеграције.
 2. ab

  INNUOS

  Битно је да УСБ изолатор/регенератор/реклокер подржава све брзине УСБ протокола, то се управо и дешава са неколико успешних уређаја овог типа доступних на тржишту. Интона занимљива у свом ценовном разреду, а има већ дуже оних изнад 1к, па и у овој теми помињаног од 2,5к. Биће сигурно још развијања оваквих уређаја, ја претпостављам “минијатуризација” и интегрисања у ХиФи компоненте као што су стримери, дакови... претпостављам да ће се нешто слично десити и са мрежним протоколима.
 3. ab

  INNUOS

  Рекох ти дођи у Београд, па ћеш се са тим на шта балавиш сигурно и задовољен вратити у твој град. А и зарадићеш брдо пара са таквим знањем.
 4. ab

  INNUOS

  Из фотеље? Дођи у БГ. Лично ћу ти показати улице и како све изгледа - Таквих П брдо по 2000 динара за пола сата.
 5. ab

  INNUOS

  Пази шта молиш, одузеће они теби дозволу.
 6. ab

  INNUOS

  Дао сам Вам тему где да се про.еравате. ИванПи... пише се уопште! И ћирилицом, наравно. И молим те изнеси своју срамоту слободно!
 7. ab

  INNUOS

  Ваљда је и овај патрљак остао за брисање?
 8. ab

  INNUOS

  Сима, Еско & Бар
 9. ab

  INNUOS

  Посебна врста аудиоФила са 3 пара ушеса?
 10. Лепо, мало чудан распоред РЦА. Можда су могли да се помере ка средини. Шта је предвиђено за монтажу у овом оквиру:
 11. Пусти мене, нека је на уживање и лепе тренутке са породицом.
 12. А, да није на криво?
 13. ab

  Lepe vesti...

  Прича је, да се у том тренутку једини преживели албатрос са Аутокоманде у ниском прелету приближавао Степин вајату, тад се већ возач пунта иначе из Прњавора опчињен загледао у несвакидашњи призор...остали учесници у саобраћају испратише знатижељно поглед возача пунта, када је ел.скутераш наслонивши се руком на хаубу замрз’о тај трен како би се та лепота у својој чари на тенане испратила...и обезбедила сигурност у саобраћају.
 14. Ја мало да га браним, не видех да те је вређао као ти њега сада. Какве везе са том темом, и многим другим на којима често провлачиш своја незадовољства, има национални дневник на коме врховни урла на водитељку, па твоји узастопни позиви за пребег на запад где је рај а овде пакао што све упућује ипак на твоје фрустрације. Једноставније да избегнеш политичке коментаре и држиш се Хи Фи-ја, па ће и Сима и многи од нас бити пристојнији.
 15. Свака част. Oyaide заиста озбиљна фирма која приближава звук органском, испоставило се, више од Furutech-a. Како је прошла разрада IC кабла који си правио пре отприлике 2-3 недеље?
 16. ab

  Lepe vesti...

  Придружујем се честиткама, заиста битно питање решава и себи и Вама.
 17. Ја бих лично волео да видим исход тих поновљених мерења, биће интересантно. Чисто да напоменем нисам скептичан, очекујем и промене и разлике. ПС. Ево мене данас поподне за испоруку
 18. Не разумем, ти си требао мени да објасниш.
 19. Оспораваш ме јер сам споменуо да приказана мерења не разумем али одговорно тврдим да Иван није обезбедио услове за адекватна мерења на основу којих се може доћи до објективних закључака. Ако желиш о томе можемо наставити на ПП.
 20. Ништа твоје спорно, вероватно сам ја теби споран али не причам о ономе што се већ подразумева.
 21. Наравно да се мерни инструмент калибрише али се тај резултат не приказује, а не нарочито у сврху мерења и поређења напојних каблова. Ниси пратио мој контекст изреченог.
 22. И шта ти то говори?
 23. А јел Oppo има стендбај?
 24. Шта може да добије од Oppo-a ако је иштекан?