wwweljko

Članovi
 • Content count

  1,221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About wwweljko

 • Rank
  MusicLover
 • Birthday 04/10/1977

Contact Methods

 • MSN
  javoracv@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  ...Bella Crkva

Recent Profile Visitors

3,982 profile views
 1. wwweljko

  Dynaudio Audience 62

  Tehn Specs : Sensitivity . . . . . . . . . . . .86 dB Power handling . . . .150W Impendance . . . . . . . . . . 4 ohms Weight . . . . . . . . . . . . . . . . . . .13,6 kg Dimensions . . . . . . . . 859x259x204 Ono čime oduvek plene zvučnici kompanije Dynaudio prisutno je i kod novog modela. Skoro potpuno neutralan ton, otvorena zvučna slika s predivnim tranzijentima, potpomognuta bas linijom čije dinamičke karakteristike, oslobođenost od izobličenja i brujanja, kao i detaljnost, daju ovim “ dancima” jedinstven pečat u moru bezličnih i krajnje prosečnih zvučnika budžetske klase. Bas, koji nas je neprekidno iznenađivao svojom čistoćom, agilnošću i težinom, pokazao se takođe i kao vrlo kontrolisan i odmeren kad je to trebalo. Svoje sjajne karakteristike nije gubio ni pri glasnom slušanju nešto komplikovanijih dela klasične muzike, niti prilikom slu- šanja bilo kog drugog muzičkog pravca. Visoki tonovi nalaze se u potpunoj harmoniji sa ostatkom tonova iz celokupnog frekvencijskog opsega, a njihova detaljnost i finoća su na vrlo visokom nivou. Vokali i žičani akustični instrumenti, kao i ostatak srednjeg frekvencijskog opsega, bili su oslobođeni od koloracije i veoma prijatni za uho. Model Audience 62 karakteriše ne previše topla, izuzetno fokusirana stereo slika, koju odlikuju širina i odlična separacija instrumenata. Neutralnost ovih zvučnika, kao i njihova odlična balansiranost, uz sjajne dinamičke karakteristike, ostavljaju izbor vrste muzike u potpunosti slušaocu, ne favorizujući nijedan pravac posebno. Pomalo u neskladu sa onim što bi se po proizvođačkim specifikacijama moglo zaključiti (niska osetljivost od 86 decibela i otpor od 4 oma), jeste osobina ovih zvučnika da prilikom vrlo tihe reprodukcije zadrže sposobnost prikaza najfinijih detalja, kao i mogućnost da održe bas liniju punom i prisutnom sve vreme. Ovaj zvučnik preporučujemo svima onima koji vole, na prvom mestu, otvoren i neutralan zvuk, kao i kristalno čistu reprodukciju, sjajnih dinamičkih osobina. Na jednom zvucniku visokotonac nije u mint stanju ( zadnja slika ) , sto ne utiče na zvuk . Zato je cena 400e. U zameni 500e , do pola vrednosti . Veljko 063/616-954
 2. wwweljko

  system by wwweljko

  Slusamo malo Kef IQ90 .
 3. Nekad , ako je prava , dosta je jedna .
 4. Mozda neka Aura 50 ili 80 . Aura je B&W proizvod . Ja sam imao Aura 80 , to je jako lepo sviralo za dosta zahtevnim Dynaudio kutijama .
 5. wwweljko

  system by wwweljko

  @Dubwise da ne sirim pricu , kad odradimo .....
 6. wwweljko

  Laptop kao transport

  Uzeo na kraju , Asus sa odvojenom grafikom . Zadovoljan sam sa zvukom.
 7. wwweljko

  system by wwweljko

  Dosta je . Uzeo laptop ,dac, kabl i na @Dubwise nagovor APC . @Father još stucam od prethodnog letovanja .
 8. wwweljko

  system by wwweljko

  Jos ovo i dosta za ovu godinu : USB je Wireworld Starlight 7 .
 9. Amp : Yamaha A520
 10. wwweljko

  Wireworld Silver Starlight 7 USB

  Prodato , može ključ .
 11. wwweljko

  Hiface Evo kockica

  Kod mene je isto (w7) tražio spomenuti patch .
 12. wwweljko

  Foobar2000

  A šta ako transport ima samo 3.0 usb ? Meni je radio DAC na 3.0 , ali nije mogao da prepozna dsd već ga "prepoznao" kao pcm.
 13. wwweljko

  Foobar2000

  Nisam te baš razumeo .
 14. wwweljko

  Jimmy018 sistem

  Kod @Silver Surfer , JBL odličan sa Naim . Obe varijante i ,nait5 i 112x/150x . Sa gramofonom magično.
 15. wwweljko

  Foobar2000

  Radina usb 2.0 ; na 3.0 neće.