Jump to content


VU metar

Članovi
 • Content Count

  3,584
 • Joined

 • Days Won

  2

About VU metar

 • Rank
  Audiofil

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

8,002 profile views
 1. Ne vredi, upropastiće si ploče. Ili - vredi, ukoliko su već upropašćene istom ili sličnom napravom za upropašćivanje ploča.
 2. Kontaktiraj Dual direktno ili https://www.dual-parts.com/ https://www.dualfred.de/?language=en Takođe proveri i ebay, a verovatno ima i još koje mesto po netu.
 3. To je isto što i Dual CS455, CS435 itd. Evo nešto na prvi mah, potraži još: https://www.dual-board.de/index.php?thread/71777-dual-cs-455-1-aufsetzpunkt-der-automatik-lässt-sich-nicht-richtig-einstellen/ https://elektrotanya.com/dual_cs455_sm.pdf/download.html
 4. Ja se slažem sa ovim pogledom na stvar: "a music streamer is a piece of audio gear that retrieves audio files from another location. That location can be a Spotify playlist, a hard drive, a USB stick, anything - as long as it's not actually contained in the housing of the music streamer itself." https://www.themasterswitch.com/best-music-streamers#musicstreamersvsnetworkplayers Nema veze. Znaš li da li Aux in obavezno prolazi ad/da konverziju ili može i bez nje? I koji dac chip je u ovim uređajima (S10 i Up2stream Pro V3)?
 5. Na to sam mislio. Neki strimeri imaju problema sa učitavanjem većih hard diskova, usb im je dobar samo za flash stikove. Zanimalo bi me da li opcija za listanje foldera je definitivno nepostojeća ili se ipak krije u nekom podešavanju. Ne bih se složio sa ovakvom definicijom strimera.
 6. Koji externi dac sa I2S vezom bi koristio?
 7. http://www.yugopapir.com/2014/10/fenomen-popularnosti-tv-serije-gradic.html Šalim se, ovo znam samo iz legendi, nisam svedočio.
 8. Project Phono Box S2 nema ad konverziju. Ima više mogućnosti od NADa. ifi Zen Phono je novitet koji možda iznenadi.
 9. Svojevremeno Delta Project je važio za fascinantnu produkciju.
 10. Probaj neki jeftiniji dac, možda tu leži zec.
 11. Mala koorekcija, MX je 850 eur ful prajs, a nađe se i jeftinije, dok jači M6 je na fabričkom popustu od 1200 eur. MX u odnosu na Vertere ima manjak gain koraka, ali višak kapasitans koraka i zbog točka zgodniji je za podešavanje pri slušanju. Balansirana veza je plus. Ono što mu je unikatan potencijal je mogućnost da se povuče balansirana veza od glave (do pete) zbog mini xlr ulaza. Dakle tonearm kablovi se preskaču. Ali to nije za svakog jer je valjda pipavo za izvesti.
 12. https://www.project-audio.com/en/product/tuner-box-s2/ Hi hi...
×
×
 • Create New...