violent femmes

Članovi
 • Content Count

  1,301
 • Joined

 • Days Won

  1

About violent femmes

 • Rank
  Audiofil

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,503 profile views
 1. Pa ja se nisam konkretno Vama ni obratio,mada vidim po gore napisanom i Vi tako razmisljate.Neosporna i normalna stvar da odlicni komadi posebno legendarni modeli audio uredjaja vremenom dobijaju na vrednosti.To je sasvim normalna i krajnje logicna stvar. Mozda mislite da Cyrus 2 mk2 koji sam prodao na 200eu,sada ne treba da bude cene vece od 70/80€. Nikad se ne zna....ja sam recimo jednu plocu na limundu nudio 4/5x po najnizoj ceni od 1700din,a zamislite na kupindu isti naslov prodao za 2 dana na 2200din. p.s Da se ogradim i svakako stavim do znanja da nisam nikakav preprodavac audio uredjaja,vec je za mene ovo krajnje prirodno razmisljanje. Mislim voleo bih samo tako da mi padne saka Naim 1,Marantz 2285,Sondek i slicne lepe naprave za neku sitnu lovu posto su sve starudije u pitanju ali na zalost po mene a i druge sa slicnom zeljom to se nece desiti.Pa se mozemo zaliti horski,koliko god hocemo.
 2. Ne moju sigurno.Od teme do teme se konstantno vise manje svi zalite kako su stari uredjaji skupi,stare ploce skupe...etc.
 3. Ja ponekad ne razumem Vasu logiku jer kao da je od 5-godisnjeg deteta a ne zrelih i pametnih ljudi.Po Vama sve sto je vintage treba gotovo da se deli dzabe,bez obzira da li se radi o vintage uredjajima,autima...etc. Ja sam pre nekih 8god prodao sjajan primerak Cyrus 2 mk2 na 200eu.Sada se koliko vidim Cyrus 1 prodaje za taj ili nesto nizi novac.A na UK e-bayu,Cyrus 2 ide sa cenom preko 350f.
 4. Jbg-a,mozda da moderator prebaci ovo moje pisanije u temu "Strujni kablovi i konektori". Hvala na odgovoru,verovatno cu probati da vidim nasta ce sve to ispasti.Dvoumim se izmedju rodijum/pozlata ovih Oyaide kopija.
 5. Ajde da ne otvaram bezveze novu temu da pitam ovde strucnija lica. Nadjem u kuci stari kabl za struju 5x2,5mm.Zanima me strucnije misljenje-postoji li varijanta da napravim od njega strujni upletanjem po 2 zice ,tj 2x2,5mm za plus i toliko za minus i jedna da ide za masu.Sto se tice konektora uzeo bih rodijumske kopije Oyaide. Evo i slika kabla.
 6. Medju prvim i najkvalitetnijim Van Den Hul MCD 102 mk3 interkonektima, bez halogen free. Pravi analogni kablovi. Konektori su originalni VDH. Kompletna duzina kablova je 2x65cm. Kablovi su usled godina nesto slabije vizuelno ocuvani ali naravno tehnicki rade besprekorno. Cena: 4500din
 7. Dostupan i dalje.Perfektno tehnicko i vizuelno stanje.
 8. Moje omiljene. -Far Cry (samo kec ,ostalo je boranija) -Prince of Persia (volem sve delove ali da biram,striktno i samo prva 3 dela) -Indiana Jones and Emperors Tomb -Return to Castle Wolfenstein -Max Payne (neprevazidjen Max a tek Mona Sax,ovde prva dva dela) -Legacy of Kain-Soul Reaver -Constantine -Tomb Raider (gotovo svi delovi su posebni,mada neke nisam ni odigrao) ...ako sam nesto zaboravio,moram da dopisem naknadno.
 9. Par zar je moguce da ovo niko nema,pa nema ni rezultata zvuka
 10. Ima li neko ova Music on Vinyl mono izdanja od Davisa.Prvenstveno : Sketches of Spain , Porgy and bess ,Round about midnight ,Some day my prince...etc. Ima i ih neko u kolekciji,kakvi su masterinzi,vredi li sto
 11. Ja sam vinyl freak od svoje 17g,nema posustajanja
 12. Ma samo udri,ako ti to pricinjava zadovoljstvo.
 13. Rowen je imao taj zanimljiv koncept kutija.Driveri/grilovi front i bocne strane,sa donje strane kutija konektori ....etc.