Miksailo

Članovi
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

About Miksailo

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 06/15/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valjevo

Contact Methods

 • Skype
  mixer_the_great

Recent Profile Visitors

1,526 profile views
 1. Koja ti je strujna letva?
 2. Posle dva dana koriscenja audirvane 3.4.918 verzije za win 10 preko USB veze mogu da kazem da Tidal radi odlicno bez bagova a zvucno ne moze da se poredi sa Tidal aplikacijom. Sa eksternog hard diska moze da zablokira kad se udje u neki album, ne znam zasto, nekad samo na scroll albuma, nekad na pritiskanje play dugmica, nekad dok svira...nekad opet se ne desi nista... Izgustiracu ga trial u svakom slucaju.
 3. Ovo pojacalo se prodaje minimum 4 godine i cena je i dalje ista kao i prvi put kad sam pogledao oglas Sent from my iPhone using Tapatalk
 4. Miksailo

  Phono preamp

  Lampe su nove, zamenjene u Koratu, jedna CEI ecc81 i dve IBM 6072, premereno sve, lepo to radi samo bih mu malo stegao sredinu, mislio sam da bi neki drugi kond dao malo tamniji zvuk u odnosu na beli mundorf jer citajuci strane forume sam dosao do zakljucka da taj beli mundorf moze da bude svetao. Ima svega, i dubine i udarca i detalja i vazduha...slikam kasnije i kacim sliku.
 5. Miksailo

  Phono preamp

  Hvala! Moracu @Nixie da smaram za tel
 6. Miksailo

  Phono preamp

  Uredjaj je Korato phono LE i ne moze nista da se nadje o njemu na netu. Za sve ostalo nisam kompetentan da ti odgovorum sem da slikam uredjaj i prosledim slidzu. Linijski preamp je Camtech vorverstarker i snagas je Korato kta 100 Kad slusam gramofon na linijskom preampu dodam 9 db gaina a na digitaliji je gain na 0db
 7. Miksailo

  Phono preamp

  Hteo bih da promenim kondezatore na izlazu iz lampaskog fono preampa. U njemu se nalaze beli mundorf i vrlo malo mi je svetao zvuk, probao sam sa raznim kablovima ali opet mi malo sredina bude za moj ukus pre-svetla. Menjao sam ispravljacice i sa svakom se malo promeni zvuk tako da nisanim na mundorfe da oni “prosvećuju” zvuk Vrednosti po kanalu su 630v 0,10uf i 0,22uf mkp.
 8. Odsekao ih zalemio zice, u TV servisu mi odradili https://www.dayens.rs/
 9. Ja sam kod mene stavio ove i vrlo sam zadovoljan sa dobijenim rezultatom. Cene ne mogu da se setim ali nisu bili skupi, porucio sam ih od Dayensa iz Sapca! Takodje, nisam imao takav “problem” ali se secam da na Denon snagasu su isto bile metalne šinice koje degradiraju zvuk
 10. Meni je AR 98 fino radio sa Denon poa 2400 snagasem. Na ampu sam promenio strujni kabel i dosta je bolje radio. Kasnije ga je zamenio Korato kta 100 koji je na papiru duplo slabiji ali je AR 98 vozio duplo lakse. Treba ti amp sa sto vise struje, ne znam da li je kolega Bojan jtgs prodao Uher snagas koji je na stereoplay testu bio daleko bolje ocenjen od Denona poa 2200/2400. Ja sam na mojim kutijama promenio terminale, ozicenje stavio vdh i nove kondezatore i otpornike i kutija je dobila laksi rad, dinamiku i na vec lepe visoke, jos lepse visoke.Prodao sam ih u Rusiju, covek je dosao po njih sa triode lampasem i acoustic research integralcem. Ni jedno ni drugo njegovo pojacalo nije moglo da pogura AR 98 kao moj Korato kta 100. Njemu se svidelo i iskesirao duplo vise nego sto sam ih inace cenio.
 11. Potreban mi je motor za Systemdek IIX jer ovaj sad koji je na gramofonu se malo usporio pri paljenju. Za sad drzi brzinu pa da se obezbedim na vreme. Ako neko moze da predlozi i neki zamenski da odgovara za moj model i to mi igra igru.