Jump to content


Dejan Stojanov

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dejan Stojanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

  1. Ne verujem da pojačalo u AB klasi može biti toliko loše uzevši u obzir cenu. Priznajem ne daje mi se 2000 EU za Exposure 2510 ma koliko dobar bio. Vidim da ima puno rezervi prema Rotelu. Šta mislite o NAD C368. Inače uglavnom slušam Rock muziku ali i sve ostalo. Imam dosta diskova klasične muzike. Ipak volim da kupujem nove stvari. Što se tiče budžeta voleo bih da se uklopim u 3000-3500 EU. Trenutno još koristim stari Sanyo iz 1984 godine. Pojačalo je JA200. CD player je SONY CDP-XE300. Nameravam da kasnije kupim i neki dobar gramofon, pa razmišljam o Regi ili Technicsu.
  2. Uzgred imam poveliku zbirku diskova.Nisam brojao ali pretpostavljam oko 1500. Ne slažem se ni ja da je CD mrtav medij. Ne volim da slušam muziku preko kompa, niti sam mnogo vešt u svemu tome. A What Hi Fi može da ima oprečne i nepouzdane zaključke. Preporučivali su blue ray Pioneer LX55, pa ih ispoštujem i kupim, a on počeo da zaglavljuje diskove, a nije prošlo ni mesec dana od početka korišćenja. O bagovanju i da ne pričam. Eno sada mu je i displej totalno otkazao. Za uređaj od400 EU bruka i sramota. Sada i diskove jedva prepoznaje. Za DVD neće ni da čuje. Odoh već na drugu temu.
  3. Nemam još zvučnike i kablove, pa vas pitam šta bi se uklopilo sa Rotelom. A soba je 5X5m.
  4. Tako Je Nixie. Vrlo važno gde se kupuje. Važno je da ga ima makar i u samoposluzi. U svakom slučaju hvala na informacijama. Hvala i svima ostalima.

    1. Nixie

      Nixie

      Ja bih ti preporučo da čuješ ako ikako može pre kupovine. Ja ne kupujem gotove uređaje, uglavnom sve pravim sam, ali uglavnom ono što se zna da valja. Ko zna kako će to da se uklopi sa tvojim zvučnicima, sobom, kablovima, ma ima milion nepoznatih.

  5. Poštovana redakcijo. U dilemi sam da li da kupim Pojačalo Rotel A14 koje u Gigatronu košta 153600 din. i CD Rotel CD14 takođe u Gigatronu koje košta 81599din. Da li je odnos uloženo dobijeno dobar. Kakvo je vaše mišljenje o ovim uređajima. Bio sam zainteresovan za Exposure 2510, ali kako je otišao na 2000 eura totalno sam se ohladio. Hvala unapred na odgovorima. Dejan iz Zaječara.
×
×
  • Create New...