Green

Članovi
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

About Green

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 11/26/1967

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,142 profile views
 1. Khadas Tone Board , dac . Fabrički kondenzatori zamenjeni OS-CON kondenzatorima.Zamenu izvršio član foruma Impuls. Cena:140 eur.
 2. Kupio si dva para zvučnika od kojih će jedan par u kontejer,a možda i na prodaju po drastično nižoj ceni od nabavne? Meni je ovde prijatelju , u ovoj tvojoj temi , sve "mutno".
 3. Green

  Spendor D7

  Spendor D7 black ash . Prvi vlasnik.Kupljeni u AV Impuslu 2014. Originalna ambalaža i dokumentacija.Vizuelno i funkcionalno besprekorni. Pisalo se često o njima i više puta su radili na Hi-Files Show tako da je poznato šta se može očekivati od ovih zvučnika. https://www.stereophile.com/content/spendor-d7-loudspeaker-measurements Cena : 2900 eur Zamene me ne zanimaju.
 4. Pod pretpostavkom da uslovi za ovaj način povezivanja postoje na oba navedena uređaja , mislim da bi rezultat bio daleko najlošiji ili bi , u najboljem slučaju , bio jednako loš kao i korišćenje BN2i internog daca uz analognu vezu sa Devialet-om. Interni dac-ovi i var.out su veoma skromnih mogućnosti i na mnogo skupljim streamer-ima pa je nerealno očekivati nešto više od BN2i .
 5. Allo Digione Signature ili Allo Usb Bridge Signature + Shanti linearno napajanje .U oba slučaja oko 500eur. Valjalo bi ih uporediti sa Bluesound Node 2i , a mislim da se ne bi "postideli" ni pored Innous Zenith-a MK3.
 6. Znači li ovo da ste muziku isključivo slušali preko Bluesound Node 2i internog dac-a i da Devialet dac nije bio u igri ili možda Devialet radi neku AD/DA konverziju?Da li bi rezultat bio još bolji da je BN2i korišten samo kao transport , preko dig.out?
 7. https://youtu.be/5tdyeyPrU4c Neprevaziđena interpretacija.
 8. Blagdanski popust : 170 eur
 9. Prodajem Oehlbach XXL 100 interkonekt dužine 70 cm , terminisan fabričkim rca konektorima. Čisto srebro. Zvučno izvanredan što vrlo lako i brzo možete proveriti probom u vašem sistemu . Cena : 180 eur . Zamene me ne zanimaju.
 10. Možda je staromodno rešenje ali LMS radi sve što ti treba: Tidal , kolekcija , ios/android upravljanje. Ko o čemu , ja o LMS-u.
 11. Tidal app u okviru LMS-a , na PC-ju i Squeezer aplikacija na android telefonu , ako je samo za preslušavanje i search Tidala . Mislim da mogu i playliste da se prave .
 12. Tidal app u okviru LMS-a , na PC-ju i Squeezer aplikacija na android telefonu , ako je samo za preslušavanje i search Tidala . Mislim da mogu i playliste da se prave .