Jump to content

Green

Članovi
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Green

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 11/26/1967

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,071 profile views
 1. Green

  Streamer

  Jedno je sigurno - bilo koji Melco da odabereš cenovno će ne da oduva NUC , pre bih to nazvao "finansijkim cunamijem" . Nisam siguran da će i zvučni napredak biti jednakog "cunami" efekta. Šta konkretno zameraš NUC-u?Funkcionalno ne vidim velike razlike u odnosu na Melco. Moj prvi predlog bi takođe bio Allo Usb Brige . Jeftin je , možda te i prijatno iznenadi,a ukoliko ti se ne svidi lako ga možeš prodati. Drugi predlog : ako si baš rešio da izdvojiš poveću sumu novcu za N1A , možda bi ipak bilo bolje da ta sredstva preusmeriš u dac.Prvo mi na pamet pada Baltic 3 . Idealno bi
 2. @R_R 06.12.2020. u temi "Roon iskustva..." napisao si sledeće :" QNAP je i server i strimer, a sve se diriguje iOS aplikacijom za Roon. " Sad sam siguran da ni ti ne znaš šta ima , a šta nema taj tvoj Devialet. O povezivanju i testiranju Bluesound Node-a preko analognih izlaza na Devialet neki drugi put...
 3. @AiboKao osnivač Tidal familije nikada ne pitah članove šta su radili kada su dobili aktivacioni ali pretpostavljam da je upravo tako kako ste pisali i za Qobuz.Oni mi poslali svoje mail adrese , ja ih ubacio u family plan , oni dobili aktivacioni e-mail i tada su sami kreirali svoje naloge i lozinke za pristup , s tim da kod Qobuz-a obratiti pažnju na VPN. "Tatko" javi se !!!
 4. Hvala Zexx , sve jasno . Samo da "ulovimo tatka" sa odgovarajućom karticom.
 5. Mi smo nešto probali pre par meseci i ispalo je da svi budući članovi moraju da imaju Qobuz nalog da bi mogli biti pridruženi familiji.Ovo kako ti opisuješ izgleda isto kao na Tidal-u s tim da treba voditi računa o VPN-u.
 6. Može li malo detaljniji postupak ?
 7. @AiboDa li su i ostali članovi familije morali da otvaraju naloge ubacujući i podatke o svojim kreditnim karticama?
 8. Pogledaj 71.stranu ove teme .Imaš sve cene , za desktop i mobilnu (koja je nešto skuplja???) aplikaciju.
 9. 11.97eur mesečno , 2eur po članu "porodice"- sitja bato.
 10. Ne treba da brišeš stari nalog , samo otkaži pretplatu.Otvoriš novi nalog.Trebaju vam nove e-mail adrese koje ranije nisu korišćene za neke Tidal naloge. Mi se uspešno "preselili" . Jedino ćete morati da se snalazite za prebacivanje svojih "favorites"-a sa jednog naloga na drugi ali razlika u ceni opravdava i taj trud.
 11. E pa "Familijo" , selimo se.Jeftinija "kirija".
 12. Izgleda da Tidal stiže i u Srbiju: https://rs.n1info.com/showbiz/united/
×
×
 • Create New...