Jump to content


Green

Članovi
 • Posts

  350
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Green

 • Birthday 11/26/1967

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,872 profile views

Green's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Dedicated
 • Week One Done

Recent Badges

 1. @Delija Više puta ponovljeno i potvrđeno.Tidal svira kao "pokvarena ploča" u odnosu na Qobuz. @paja959 Drago mi je da si se odlučio za rPi.Ako ti je nezgodno upravljanje mobilnim možeš bez problema i laptop da koristiš.Ukoliko se ohrabriš da nastaviš rPi avanturu toplo preporučujem AlloDigione signature (coax.)ili AlloUsbridge(usb) i Shanti napajanje . Malo je reći-iznenadićeš se
 2. Eto ti ga sad , stigoste do boje , a fotograf vam ne valja .Ih bre kakvi ste vi to l(j)ud(t)i audiofili i ko će vama ugoditi?
 3. Green

  HDD Player

  Ipak koristiš Roon?
 4. The Köln Concert: ‘restrictions stimulate creativity’ "In January 1975 Vera Brandes, then Germany’s youngest concert promoter, booked the jazz pianist Keith Jarrett to play at the Cologne Opera House – the first ever jazz concert to be performed there. Jarrett had requested his usual piano – a Bösendorfer Imperial grand – for the performance. After a long drive from Zurich, little sleep, and chronic back pain, Jarrett found that the opera house staff had left a smaller, baby grand Bösendorfer on stage, the piano usually used for rehearsals. It was in poor condition, and even after hours of tuning and adjustment, it was thin in the upper register and weak in the bass, and its pedals didn’t work. Only a few hours before the sold-out concert was scheduled to start, Jarrett refused to play. Eventually Brandes convinced him to play on the broken piano, and he did, avoiding the low and high ends, and using rolling left-hand patterns to strengthen the bass."
 5. Ništa ti ovo ne valja.Lepo se vidi da čoveka bole leđa od dugog puta autom iz Ciriha.Jauče sve vreme dok svira , ne znaš da li više od bolova u leđima ili zato što su mu obezbedili tri puta manji klavir od traženog, a i šta je očekivao od 17-godišnje organizatorke koncerta. 😉
 6. https://bubblesoftapps.com/bubbleupnpserver2/docs/windows_install.html
 7. Bubble upnp. Nisam koristio MoodeOS ali mislim da bi trebalo da radi i sa LMS-om kao serverom.
 8. Green

  Dynaudio klub

  Sve je dobro dok kazaljka u plavom krugu ne počne da izigrava Vu-metar 😉
 9. Green

  Dynaudio klub

  Odlično pojačalo ali zbog "skromnih" 30W u A-klasi traši veoma pažljivo uparivanje sa zvučnicima i preampom. Vizuelno , za moj ukus , jedan od najlepših komada hi-fija ,a u hladne dane i odlično grejno telo , jedino se pripremi za povećanje računa za struju . Amber kao preamp može za prvu ruku da posluži ali čeka te ozbiljna potraga za dobrim balansiranim preampom. I ,da sam na tvom mestu , ne bih žurio s prodajom Devialet-a .Koliko sam čuo od drugih vlasnika Devialeta treba se malo potruditi oko periferije i podešavanja samog uređaja kako bi se dobili max zvučni rezultati.Onda napraviš AB test Devialet vs Pass/Amber.
 10. Green

  Dynaudio klub

  Koji model Pass-a je u pitanju ?
 11. Green

  Intel NUC kit

  Imao si Roon Rock instaliran na RPi4? Zar je to uopšte moguće instalirati na Rpi4?
 12. Koja verzija AI preampa je u pitanju?Novija ili starija?
 13. Upravo to što je @Zexx napisao pravi najveću razliku izmedju RPi4 i prethodnih iteracija RPi-ja,pogotovo ako se koristi u audio(streaming) svrhe.Naravno , sve to prati i niz drugih unapredjenja koja svakako doprinose boljem radu . Uglavnom , što je za nas i najbitnije, ubacivanjem RPi4 u igru ,ne radi se o nekim suptilnim promenama u zvuku nego o vrlo jasnom i čujnom napretku. Inače , sistem i prostor izgledaju izvanredno.Odlična interakcija dnevnog boravka i "muzičke" sobe.Te Galuse sam poželeo svaki put kada sam ih čuo na sajmu.Verujem da se odlično slažu sa IcePower-om koji mislim da je svojom pojavom uneo jedan sasvim novi način razmišljanja o pojmu pojačala snage.
 14. Ako budeš u mogućnosti pokušaj da zameniš RPi2 sa RPi4. Koristiš li neki "Hat" ?
×
×
 • Create New...