Jump to content


gvlada

Članovi
 • Content Count

  7,333
 • Joined

 • Days Won

  11

1 Follower

About gvlada

 • Rank
  Император

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ниш

Recent Profile Visitors

10,103 profile views
 1. Могу да испуне звуком сваку просторију, само не сваку целим чујним опсегом. Уз пар субова, све је могуће.
 2. Највећи је проблем што су информације свима и лако доступне... макар оне где, шта и како купити. Просечан потрошач сурфује у потрази за оним што га итнересује. Нађе напољу разне цене, акције и сл за све и свашта. У нашем случају је нека хифи компонента, мада може бити и тв, комп итд. Напољу је јефтиније увек а када су акције то се не може поредити ни под разно. И сада настаје проблем када просечни потрошач пожели исте услове и за себе, код себе. Заборавља се где живи, шта ради, што је седео кући кад били избори и сл. Пре неколико година емми је био синоним за најјефтиније комп произв
 3. gvlada

  Lepe vesti...

  Ја сам пре за цихлазоме... Кад смо већ код цихлида... знате ли колико је врста уништено порибљавањем тих језера са нилским гргечом и осталим предаторима од стране човека? Буквално су десетковани.
 4. Плејер је нудио ниже цене за све СВС субвуфере док је трајала акција самог бренда у целом свету.
 5. На западу прошлогодишњи модели иду 50% кад се најаве нови модели. Тако да паметном доста. Да ли се продавац интересује одакле купцу новац, колико има... да ли купца треба да интересује колико и како продавац набавља и зарађује. Купиш где ти повољније и/или сигурније.
 6. То је авр, склоп појачала и модерне технологије. Најчешће је звучно исти а технолошки нови модел више нуди. Тако да хифи глупост старо боље свира овде не пролази ни у замисли. Овде је класичан случај заосталости тржишта у односу на... па на све остале. Не само што је све скупље код нас него се често уваљује нешто већ коришћено па враћено (не баш хифи али пц-комп свет). Битно је да се човек информише за све замке које га чекају.
 7. Човеку је било криво што прошлогодишњи модел не може да купи са попустом као у нормалним земљама света. Поделио је то са форумом. Да купац седи и ћути, није ваљда блесав. Али прича не решава проблем, већ дела. Набави из иностранства а продавац изгуби рекламу и неку зараду. Заборавља се да је муштерија увек у праву. Наљути га па после немаш коме да продаш.
 8. Модел од пре пар год...
 9. Да, сви се некако сналазе. Све само зато што нисмо где и остали.
 10. Какве? Мислиш на мој пост где се мало шалим са заменом уређаја?
 11. Прво авр спада у хифи, висока верност. Друго, напољу авр претходне генерације увек има добар попуст пред излазак нове серије јер једноставно нова серија доноси нешто ново и по истој цени стари модел неће никад продати. Треће, стварно је глупост не изаћу у сусрет некоме ко нема буџет за скупље ствари. Мени је 4аудио нпр изашао у сусрет када су ми требали заменски конектори за звучник, цена 30е. Послали курирском службом кад им стигло а нису поштарину наплатили.
 12. Сећам се да је раније 4аудио имао сличне акције "чистки" претходних серија нпр Монитор Аудио. Изађе нова а стара иде на акцију али колико ниже... треба проверити... Да ли се нешто слично дешава и данас...
 13. Ти купи неки бзв на бувљаку, пријави га као свој на изласку из земље а у повратку донесеш овај бољи. Увек има људи који доносе, неки се тако рекламирају и на КП огласима.
 14. Нисмо у ЕУ, мања конкуренција. Неко из Хрв или Буг може да наручи из Холандије ако жели, што ново, што половно, без икакве царине. Нису хифи продавнице једине, погледај маторе моделе превазиђених тв који се вуку годинама по ексклузивним ценама.
 15. Ништа не добијаш тиме посебно, набави или направи добре каблове са џамперима, повежи прво на високе па са њих на ниске.
×
×
 • Create New...