Jump to content

gvlada

Članovi
 • Content Count

  7,459
 • Joined

 • Days Won

  12

1 Follower

About gvlada

 • Rank
  Император

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ниш

Recent Profile Visitors

10,390 profile views
 1. Док ти завршиш кућу тај авр ће бити не превазиђен, већ музејски примерак. Тај авр је из 2012. а то је већ много... Теби би извор био тв? Да је извор неки комп, бд плејер, андроид бокс и сл. преко хдми би могао поред цд квалитета да шаљеш и вишеканални хд звук. Преко спдиф, треба ти само стерео, завршаваш сав посао са два канала до 192/24. Када будеш користио авр имаћеш много више могућности.
 2. gvlada

  SBB EON

  5.1 звук иде само преко двб-ц сигнала. Еон апп и када се пусти испочетка користи стрим који је само стерео. Претходни д3 уређаји користили су двб-ц и за враћање уназад. Да ли на еон апп постоји могућност више језика? Нпр еуро-спорт.
 3. Сачувај за централни канал или неком продај. Није му намена интерконект сигнал.
 4. Лупају наравно... сигнал се или шаље као битстрим или као (л)пцм. Ништа тв не може да преваци у стерео па да авр враћа у прави 5.1. Осим ако није неки проблем, примети се разлика.
 5. То је размишљање 20. века. Доста тога се променило.
 6. gvlada

  SBB EON

  Занимљиво, имам неки Х96 код ког када бираш хдми и спдиф пушта на оба али је разлика у хд и цд квалитету звука.
 7. Само име каже, аудио видео рисивер тј прихвата све аудио и видео сигнале. Много је боље тв користити као монитор него као извор и слике и звука.
 8. gvlada

  SBB EON

  Зар еон нема опцију да се бира да ли звук иде преко хдми или спдиф? Раније је имао...
 9. Арц је функција да авр прими звук са тв преко хдми којим он шаље слику на тв. Где на тв и авр пише арц има ту могућност, где на авр пише само оут тј излаз нема.
 10. gvlada

  SBB EON

  За W10 постоји апликација.
 11. Не, где пише арц подржана је функција. За сваки модел постоји упутство, спецификације на нету па је најбоље конкретно проверити.
 12. Свака част за систем! Иако сам у току са дешавањима. Кад већ прозиваш Ненада да представи систем (а могао би) нека и он тебе прозове да формираш акваријум.
 13. Река Јерма, пут за Звонце. Од Поганова према Трнским Одоровцима.
 14. Прекрио си звучнике?
×
×
 • Create New...