Jump to content

gvlada

Članovi
 • Content Count

  7,564
 • Joined

 • Days Won

  14

1 Follower

About gvlada

 • Rank
  Император

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ниш

Recent Profile Visitors

10,579 profile views
 1. Хвала на информацији. Надам се да си задовољан звуком тидала.
 2. Codec description MQA encoding is lossy; it hierarchically compresses the relatively little energy in the higher frequency bands into data streams that are embedded in the lower frequency bands using proprietary dithering techniques but after the decoding the result would be the lossless archive. Нисам се нешто интересовао до скоро. Питање јесте колико ће опстати.
 3. Класика... следећи модел, са већим бројем у имену, имаће подршку за мастер и коштаће 50% више. Унутра исти...
 4. Аха... за авр сам знао али рекох можда двоканална браћа имају више могућности.
 5. У здравље да се служиш! Реци ми преко хеос на 6006, да ли може тидал мастер квалитет или иде до хифи? Ако знаш... хвала.
 6. Ако већ користиш сбб услуге и добијеш тидал у склопу пакета. На то сам мислио. Ко користи другог провајдера, лакше је платити тидал засебно.
 7. Ићи на сбб само због тидала је бесмислено. Ко је већ тамо, супер опција.
 8. Купи Маранц ND8006, има хеос.
 9. За казну 30 склекова!
 10. @Toza Шта ти се не свиђа код Транспарента? И Кимбера...
 11. Додари супер-твитер Монитор Аудио звучницима је као шећерити торту накнадно.
 12. У оригиналу драјвери су чак тамнији. Ови су нешто побледели... хехе... Ова серија је била одлична звуком али се доста корисника жалило на пропадање драјвера. Треба се добро распитати и све проверити. Овде се види нови заменски драјвер скроз лево и старији на десно.
 13. Хмм... зависи од избора звучника за авр. Некад сам са Монитор Аудио звучницима имао приметно бољи звук са би-амп на Онкио авр. Бољи од обичне везе. Куповина појачала цене као и сам авр је дала бољи звук. Нека проба у сваком случају.
 14. Лупа глупости... сваки иоле пристојнији авр и др има мин два а они бољи и више напајања. Ако појачало није довољно узме се снагаш. У вишој класи постоје стерео и суроунд претпојачала са даком уз која иду опет снагаши. Све има своје. Не мора све бити раздвојено већ пристојно направљено. Девиалет је све у једном, виша класа па звучи боље од неких раздвојених компоненти. Могу се саставити и засебне још више класе које могу звучати боље. И тако у круг. ХиФи је висока верност а не звук на два канала.
×
×
 • Create New...