Jump to content

gvlada

Članovi
 • Posts

  7,705
 • Joined

 • Days Won

  16

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ниш

Recent Profile Visitors

10,719 profile views

gvlada's Achievements

 1. Звучници се купују према просторији у којој се музика слуша, да би се извукао најбољи могући звук из система а да просторија то омогући. Није ово ни први, ни последњи случај звучника који траже боље услове. Док је власник система задовољан звуком, не треба ништа мењати.
 2. Да те интересује то што слушаш не би ти ништа одвлачило пажњу.
 3. Хехе... свака част...
 4. Хехе... свака част...
 5. Не може да стане, мораш да окренеш страну.
 6. Ако неко воли да после три нумере трчкара по соби ко пустињски скочимиш, да би променио пластични медиј и притом брисао прашину, немам ништа против. Као што ми уопште не сметају ни људи који свакодневно воде рачуна о коњима.
 7. Једно је кад за викенд одеш на рекреацију а друго када је то свакодневна обавеза.
 8. Иде дсд стрим преко хдми у уређај који има хдми улаз а подржава дсд нпр неки бољи авр или пре/про.
 9. https://www.avsforum.com/threads/dsd-over-hdmi-players.1155206/ https://github.com/sacd-ripper/sacd-ripper/wiki/A-list-of-SACD-R-compatible-players.
 10. Има више добрих филмова са вишеканалним звуком...
 11. Без суба немој ни да правиш суроунд систем. Једноставно није то то.... и стерео музику кад једном чују са добро уклопљним субом схвате да после не може без тога а камоли за вишеканални звук.
 12. Да, када откачиш џампере ниједан линијски улаз не би чуо. Као што ти рекоше, немој кроз авр да шаљеш екстерни сигнал. Евентуално, можда спдиф из плејера на авр боље звучи али то мораш пробати. Зависи од класе уређаја.
 13. Тамо где је означено као улаз у снагаш, тамо се може и користити тако. Одмах заборави на adaptor/processor/coupler то је нешто друго. Main in/direct in те једино интересује. Тражи појачала са прекидачем или тастером где можеш лако мењати употребу претпојачала тј користити га или директно снагаш. Код модела где је повезано џамперима, када их скониш прекидаш везу са претпојачалом те би увек морао да мењаш каблове.
×
×
 • Create New...