gvlada

Članovi
 • Content Count

  7,009
 • Joined

 • Days Won

  8

About gvlada

 • Rank
  Император

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ниш

Recent Profile Visitors

9,020 profile views
 1. Нисам неки љубитељ цдм1 модела. Боље потражити ѕе верзију. По мени 200е вреде, 250е са сталцима. Бовер Матрикс 2 ѕ2, неупоредиво боља кутија има на кп за 250-300е.
 2. CDM1 био 1000$ пре 20 год.
 3. Поменуо сам хдми 2.0 због сецкања слике. Купи мале комбо миш/тастатуре и завршиће посао за еон.
 4. За 4К@60 хдр потребан је хдми 2.0.
 5. Музика или филм исто је, више субова даје равномернији одзив ниских фреквенција. Ако за 1000е добијеш два свс компресије а за сличан новац само један рел... одоговор се сам намеће... Делија се већ зна који бренд би предложио а ту се слажем са њим.
 6. gvlada

  Maurizio Cucco

  Нормално да се разумемо кад причамо исти језик. Цео Балкан се разуме, изузетак се сам намеће...
 7. Код нас су рел и свс једини релевантни по квалитету. За музику пре компресија. Из личног искуства обавезно макар два суба.
 8. Са тим ценама рел субова, боље да узме два ѕв-1000.
 9. Није та класа... бољи од његове јамахе.
 10. Лик хоће да мења половни за половни суб. Плаши се за клипш, не помиње буџет. Шта препоручити у тој класи? Већ има јамаху. Из другог угла прилазим проблему.
 11. Овај суб није скуп полован а ако је исправан радиће боље од поменуте модерније јамахе и клипша. Кука на клипш, ns700 није нешто... онда послушај Делију и пазари пар SVS субова, модерних и под гаранцијом. Можда је суб од 3000е у дсп напредовао (матори их немају) али јефтиније нове играчке не нуде ништа боље у односу на пре.
 12. Замени за модел јамахе који сам пре поменуо.
 13. Штета што није yamaha yst sw 300. Ако је замена 1-1, пробај и тестирај Клипш мада би требало да је нешто бољи. Ако је продаја једног и куповина другог, можда би могао рећи који буџет имаш.