Jump to content


gvlada

Članovi
 • Posts

  7,743
 • Joined

 • Days Won

  16

Everything posted by gvlada

 1. gvlada

  Tozin sistem

  Хехе, да преусмери саобраћај на ову тему.
 2. gvlada

  Tozin sistem

  Линк са алија или ебај? Има посебна тема за то тј није забрањено.
 3. Хтео сам да се нашалим за Мекинтош.
 4. Осим Мекинтоша, шта је још вишак?
 5. Подигни ти те звучнике на спајкове па испод подлошке.
 6. Ако не користиш, боље прекриј нечим... хехе....
 7. Бришеш ли прашину са Антема?
 8. Полицу треба да мења...
 9. gvlada

  REAVON

  Дак чип СЅ4398 има доста година али га многи и даље користе и даје одличан звук. Превазиђен јесте ал, као што рекох, битније оно што иде после чипа.
 10. gvlada

  REAVON

  Има боље?
 11. gvlada

  REAVON

  9018 јесте превазиђен али звук не зависи толико од чипа колико од оног што иде после њега. 105 је превазиђен на пољу 4К и хдр и осакаћен што нема ниједан аналогни улаз да послужи и као преамп.
 12. gvlada

  REAVON

  На 103 мислим.
 13. gvlada

  REAVON

  Одличан је то плејер.
 14. У принципу да, прочитај часописе са линка.
 15. https://www.hi-files.com/ostani-kod-kuce-citaj-hi-files/ Наћи ћеш одговоре на сва питања. Има доста објашњења из хифи света. Звучници су пасивни, они трпе снагу нпр 10-100W. Појачало је то које даје снагу, вози и контролише звучнике. Треба бити до 100W али може бити и јаче, ако се не одврће до даске, боље ће возити кутије. Проблем може бити ако је слабије па се превише појача да покрене кутије и тиме оде у клипинг те оштети и себе и звучнике. Тај ав рисивер (већ писао) нема пуно снаге јер је то снага за 1-2 оптерећена канала. Када касније пустиш суроунд систем снага ће пасти више пута. То је разлог зашто у свом 7.2.4 систему користим три снагаша уз авр искључиво као извор.
 16. Имаш комп А класе, прави аудиофил хехе...
 17. Хмм, питање је да ли имају искуства са тим кутијама. Лично сам написао за модел који сам имао и знам да може испунити већу просторију. Кутија мора бити подна, већа са мин 8" бас драјверима. Добио си од Делије предлог, човек има већу просторију и навео је пример шта је може испунити.
 18. Не може други да пресуди шта се некоме свиђа тј прија да слуша. У тој варијанти и веће Каппе би испуниле собу али је цена опет слична и тражи пристојно појачало.
 19. Сад иде хладније време, биће потребан вентилатор догодине.
 20. Одличан дизајн, баш елегантно.
 21. Наравно да лепо звуче када имају простора да дишу.
 22. Не могу. JBL L80 може.
 23. Другар продаје јбл л80, он може испунити 50 квм али није за ав рисивер. Тражи фино појачало.
 24. Иди и послушај, поведи неког ко се разуме у хифи да ти помогне да не изабереш звучнике у лошем стању. Купиш звучнике који теби најбоље звуче а затим уклапаш центар и остале звучнике из исте серије или макар бренда.
×
×
 • Create New...