Jump to content


Denny

Članovi
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Denny's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter
  • One Year In
  • One Month Later
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Trebao bi da uzmem neki budget av risiver za kućni bioskop. Zvučnici koje imam su Heco Victa 5.1 Svaki predlog je dobrodošao, gledao bi nešto polovno ali očuvano.
  2. Za direktni download nekog muzičkog fajla ili npr. gledanje streama filma se krivično ne odgovara. Odgovara samo onaj ko je fajl uploadovao i link postavio. Torenti su zato i kažnjivi jer se tu pored downloada uporedo radi i upload koji je u stvari sporan.
  3. Denny

    Netflix

    Nema veze našao sam https://www.head-fi.org/threads/new-ultrasone-tribute-7-headphones-limited-edition.808370/
  4. Denny

    Netflix

    Hvala. Znaš li možda i koje su slušalice korištene? Gizmo ovo je imdb: https://m.imdb.com/title/tt2649356/ Zove se "Sharp Objects". Bio je typo.
  5. Denny

    Netflix

    U mini seriji "Sharp edges" jedan od muških likova je audiofil. Da li je ko gledao i što je bitno pitanje: zna li koje to spravice koristi?
  6. Naravno da je porodična sreća najbitnija. Hifi je ipak hobi. Jesi li uradio nešto sa tretmanom sobe? To je ipak temelj i osnova koju moraš postaviti pre nego što išta drugo gradiš oko sistema. Mnogi ljudi pogreše u početku pa izmenjaju brdo uređaja i zvučnika jer im se ne svidi ono što čuju na kraju postavke a problem obično bude u loše zvučno tretiranom prostoru. Pogledaj youtube kanal New record day, tu možeš naći konkretan primer koliko se zvuk pročisti i poboljša kako ubacuješ jednu po jednu odgovarajuću stvar na pravo mesto. Pozz
  7. Canton CT 1020 DC na primer da uzme za zvučnike.
  8. Najvažniji podaci obično budu kolika je soba i koliki je budžet?
  9. Denny

    Netflix

    Da li je neko gledao: "Fool me once" i da li vredi nešto?
  10. Ne znam da li je čovek već uzeo zvučnike i da li će biti od pomoći ali ja sam u skorije vreme za svoj sistem br. 2 (soba od 20 kvadrata) tim novcem uzeo Heco Victa 300 bookshelf kutije i jedan Magnat Monitor Supreme 202A aktivni subwoofer, polovne. Zvučnici su relativno novijeg datuma, ne zauzimaju puno prostora i modernog su izgleda. Dobro se čuje muzika na njih (nisu naporni mogu se po ceo dan slušati), za filmove vrlo dobra kombinacija a može da se napravi i noćni klub od te sobe ko je u tom fazonu jer snage ne fali. Pojačalo neki Denon pma 880r, 980r, 1080r.
  11. Možeš probati i da DAC direktno povežeš preko USB-a sa TV-om i vidiš da li će da radi. Ja imam android telefon tako povezan sa DAC-om preko otg adaptera i radi bez ikakvih podešavanja i drajvera.
  12. Ostao sam zatečen slikama kablova za struju tj. žicama utaknutim direktno u utičnice. Zar niste mogli staviti utikače na njih jer ovo deluje prilično opasno?
  13. Logitech Harmony serija daljinskih je dobra za te namene.
  14. Znači TV je Android ali nema klasičan Google playstore?
×
×
  • Create New...