Jump to content


popajp

Članovi
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

3,090 profile views

popajp's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Prodajem interkonekt Audioquest Red River 2x1m. Cena 12.000 dinara.
  2. popajp

    USB ili LAN

    Upišem adresu u browser - 192.168.2.229 ali ne dobijem ništa, kaže da stranica ne postoji. A mobilni vidi štampač i očitava mu IP adresu, ale no može ništa da uradi. Kao da ga nešto blokira, firewall ili ne znam šta.
  3. popajp

    USB ili LAN

    Hvala ljudi na odgovorima, još jedna molba, ako neko zna. Kupio sam Kyocera FS-1025 štampač i ne mogu nikako da ga povežem wifi sa telefonom da bi štampao. Ovaj program za android što sam skinuo ne ide (Kyocera mobile print), a kasnije sam video da važi za modele od 1028 pa naviše. Zna li neko koji da skinem na telefonu?
  4. popajp

    USB ili LAN

    Možda i nije pravo mesto da ovo pitam, ali oprostite mi. Kako je bolje povezati štampač, USB ili LAN kablom? Mislim koje je brže i pouzdanije?
  5. Mnogo bolje od Tidala, naročito u srednjetonskom i visokom opsegu. Nema muljanja. Otkazao sam Tidal.
  6. Tražim da kupim "Final touch audio" interkonekt. Svojevremeno sam ovde kupio od jednog člana forume ali se ne sećam od koga. Ako ovo pročita neka se javi, kupio bi još jedan.
  7. Upravo uzeo godišnju pretplatu. Preslušavam albume koje sam slušao na Tidalu pre toga. Qobuz je mnogo bolji.
  8. Jedno pitanje. Tražim da uzmem qobuz pretplatu. Na kp ima i to 4.500 za godinu dana. S obzirom da sam na qobuz sajtu video cene mesečne pretplate od 12 evra pa naviše, nešto mi je nelogično. Da li neko ima iskustva sa takvim načinom kupovine pretplate?
  9. Imam osobu koja bi mi iz Srbije napravila nalog sa stranom bankovnom karticom na Qobuz. Plaćanje bi se vršilo preko njegove kartice. Pošto imam strimer, da li će taj user name i pasvord funkcionisati odavde iz Srbije?
  10. Ako na Qobuz postoji deljenje naloga, zainteresovan sam. Imam Tidal max i Deezer, ali svi kažu da je Qobuz zvučno bolji. Evo sad skušam Woodstock album i čini mi se da čak i Deezer bolji u srednjem opsegu od Tidala.
  11. Ubacio sam drugi hard, upola manji doduše, 512 Gb. Trenutno radi. U početku je par puta i na njemu dao poruku Pst path invalid a pole trećeg pokušaja je proradio. Ostao mi je samo način podešavanja kopiranja muzike sa računara u HD strimera. Vidim albume u računaru, mogu da ih prebacujem sa strimera u kompjuter, ali obrnuto ne ide. Tj, sa računara u strimer.
×
×
  • Create New...