Filipescu

Članovi
 • Content Count

  1,541
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

About Filipescu

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  all along the watchtower

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Сребро у кабловима је дефинитивно нешто посебно, али га треба пажљиво користити. Најбољи интерконекти које сам до сада чуо су били сребрни. Ни трага напору, чак са благом дозом топлине. Оно што код сребра заиста прави разлику је пржење на неком апарату за ту намену. То му одузме оштрину и да мало питкости.
 2. Слажем се, то је додата компликација у томе, али хтедох да упростим за оне са јефтинијим улазницама. Испада да би најкоректније било поредити модификовани плејер, где је и извод на коакс сређен.
 3. На продају одличан струјни кабел, Wattgate конектори. Дужина који цм већа од 1м. Оригинална кутија. Цена за форум 250 еура.
 4. Ако се пореди дак у плејеру и спољни дак, онда транспорт мора бити исти. Уколико су различити транспорти, онда имамо више непознатих у једначини, па закључак не може бити ваљан.
 5. Једини начин да тај Филипс свира близу данашњих солидних дак-ова од 500+ еура, је да се озбиљно модификује од стране неког ко зна шта ради. Уз то, метод поређења је очигледно био погрешан. Транспорт би морао бити исти, а то је сам Филипс, а на појачалу да се мења улаз. Значи Филипс као плејер против Филипса као транспорт прикачен на неки дак коакс кабелом.
 6. Баш врхунски транспорт су ови пионири из профи серије: Једино су доста дубоки, па му треба предвидети довољно места. Тешко да има бољег транспорта звучно и за пуно веће паре. Овде повремено налети, па ако неко хоће, могу погледати... Обично су испод 100 еура.
 7. иФи дсд је дак са сјајним потенцијалом. Уколико му се да добро напајање, рецимо иФи и макар неки усб кондиционер на које изузетно реагује (наравно ако се користи усб улаз), дак се трансформише у вишу класу. Без тога свира добро, детаљно, подржава све формате, али је мало танак.
 8. Препоручујем свима да забораве прављење и куповине неких линеарних напајања и купе иФи ниско-шумне зидне адаптере. Има их у свим потребним волтажама и амперажама...
 9. Дефинитивно топинг д30, д50. Може и аудиоквест дрегонфлај црни, црвени...
 10. Filipescu

  Smesne slike

  Генијално је дефинитивно. Мада, овим неолибералима не треба давати идеје ...
 11. Filipescu

  Slobodna tema

  Ово се наравно први пут приметило на равнодневицу...
 12. @vrobec једно је сигурно, уколико примениш све овде наведено, видећеш бели дим .