Jump to content

Filipescu

Donator foruma
 • Content Count

  2,052
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

About Filipescu

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  all along the watchtower

Contact Methods

Recent Profile Visitors

6,172 profile views
 1. Хоћеш рећи да ће 3 грама блатика коначно бити једнако добро као 1 грам грама? Нисам играо стони 8 година, од Бг лиге, али увек радо. Можда да ме усвојиш као ванбрачно дете. Имаш све у домаћинству што би ми требало за дуг и срећан живот . Како сам овде заглавио, можда се видимо још једном .
 2. Свестан сам тога потпуно, а олако се често заборави да се то све сабере кад се пореди. Ако још у то урачунамо и фоно-преамп, каблове, па онда и цену винила, долазимо до далеко веће цифре. Како год, некако ми лова радије оде у аналогију .
 3. Прво да се још једном захвалим домаћину на гостопримству и пријатном дружењу синоћ . За мене свакако занимљиво искуство, а имам и личну корист од истог. Као прво, никад до сада нисам чуо ништа од већих Таноја, иако је ово један од мањих . Такође, нисам до сада чуо неки Лампи дак... Систем изгледа сјајно, Таноји су прелепи, снагаши изгледају још боље уживо. Прво смо слушали дигитални део система. Иако је компјутер као транспорт привремено решење и биће по Игоровим речима ускоро замењен решењем адекватним остатку система, систем свира одлично. Полетно, музикално, отворено, из
 4. Слике као из неког лајф-стајл часописа. Фантазија!
 5. Систем не изгледа лоше, а вероватно и не свира лоше . Шалу на страну, пошто сам имао квад вену 2, могу касти да им буџет справе свирају боље него што би се по цени претпоставило.
 6. Благодарим на утисцима .
 7. ОК су ти звучници, али ја да сам на Делијином месту, дао бих звучнике Никсију да им модификује скретницу и промени ожичење. Не ваља има крива никако...
 8. Сад ти макар каблови учествују са неким процентом у цени система . Како цениш учинак струјних каблова и летве на систем? Јеси чуо разлику?
 9. Ид у першун
 10. У PMA2500 има милијарде атома
 11. И мени је исто тако било. Баш сам их слушао са R-700 и супер је радило, а као што кажеш, све је било у једној кутији.
 12. Имам предлог који мислим још нико није споменуо. Шта мислиш да узмеш DENON PMA2500?
 13. Filipescu

  Lampizator

  Све вас мрзим
 14. Амитији изгледају предобро. Кад бих био некултуран, самопозвао бих се да чујем систем, нарочито јер сам ове недеље у Суботици .
×
×
 • Create New...