Filipescu

Članovi
 • Content Count

  1,802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

About Filipescu

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  all along the watchtower

Contact Methods

Recent Profile Visitors

5,230 profile views
 1. Filipescu

  BBC Monitori

  Кутије нису чудне, само ружне .
 2. Filipescu

  Slobodna tema

  video-5ca0dbc80b401b310f5045ae147f5d49-V.mp4
 3. Filipescu

  Slobodna tema

  Дакле министарка Cock De Block has blocked the cock?
 4. Filipescu

  Slobodna tema

  Звучи смешно како год .
 5. Filipescu

  Slobodna tema

  https://worldnewsdailyreport.com/belgium-health-minister-puts-ban-on-non-essential-sexual-activities-of-persons-3-or-greater-in-indoor-areas/?fbclid=IwAR1nQLMgPX0oxMsJxHUwvC6bm2XTF07SnsUbOMsNzhL_ZeDAfFSKjBoVLic
 6. Filipescu

  Slobodna tema

  И са оваквим постом се потпуно слажем, али за овакав наступ и пост је потребно више времена, па је углавном лакше написати нешто на брзину уз колатералну штету. Претходни коментар сам више написао у одбрану културе саме дискусије, него из некакве увређености. И да се надовежем на твој претходни коментар, а тиме да вербализујем оно што вероватно већина "теоретичара завере" мисли, а можда не успева да изрази. Шта ћемо уколико светска дубока држава контролише светски монетарни систем, видљиве изабране политичаре и владе скоро свих држава, контролу квалитета производа широке потрошње, медицину, науку, енергетику итд, а онда преко сопствених медија, који све информације добијају од неколико новинских агенција, које су такође све у њиховом власништву одлучи шта од тога широке народне масе треба да знају? И зашто би се онда сваком коме нешто у званичном поретку ствари није јасно, а при томе у истраживању ових тема прво посегне за оним што му је најдоступније, требала залепити нека из широке палете етикета које су сковане у ПР центрима опет контролисаних из истих центара? Мислим да све може уз више стрпљења и мање нетрпељивости.
 7. Filipescu

  Slobodna tema

  Теоретичати спонтаног развоја догађаја и верници хуманости великог капитала су у овој теми поштено изетикетирали своје неистомишљенике (које заправо сматрају идиотима) читавом палетом етикета, у пратњи неизбежних ад-хоминема, са примесама снисходљивости, наравно убеђени у сопствену супремацију. Пошто се модерација налази на истој линији, све је OK.
 8. Ср**е. Ништа ти то не ваља
 9. Слажем се. Ту се губи више него што се да претпоставити...
 10. Да ли си поређења Qutest-а са RME ADI-2 правио тако да су оба дака повезана преко чинчева или је ADI-2 био повезан балансираном везом? Да ли ти уопште треба балансирана веза? Мени је Qutest био мало бољи од RME ADI-2 преко чинчева, а мало лошији кад је ADI спојен преко xlr-а. Уколико ти не треба балансирана веза, размисли и о обичном HUGO2 даку.
 11. Filipescu

  Slobodna tema

  Форум је превише спор начин комуникације да би се о неким стварима, о којима се овде покушава, расправљало. Уживо би све то другачије изгледало. Било би много мање вређања и више разумевања.
 12. Filipescu

  Slobodna tema

  Јер је познато да су нам сви преци до сада умрли са 20, 30, 40 година од последица невакцинисаности.
 13. Извињавам се, непрецизно сам се изразио . Поредих само HUGO2, DAK3 i Mytek brooklyn dac+, дакле 2-3000 јура. Такође у неком моменту лудила и гледања пре годину ипо дана, од 3-4000 и није било неког избора. ТТ2 је 5000, PS Audio directstream junior 4500, Denafrips Terminator 4500, дакле тада није било скоро ништа познатије и доступније од 3-4000...
 14. Проверих, питао сам пре 2 године. Можда у међувремену опет ради...