jegor

Članovi
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About jegor

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 08/11/1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Beograd - Crveni Krst

Recent Profile Visitors

1,118 profile views
 1. jegor

  Kakav oglas!?

  Pun mu Q onog drkabla, što stavlja u oglas neke gluposti koje je video samo na slici ko i mi ostali. Ništa gore od matorog čoveka koji misli za sebe da je duhovit.
 2. jegor

  Kakav oglas!?

  Imaš četiri memorije za FM stanice koje funkcionišu. Šta će ti više od četiri stanice na ovu skupoću?
 3. Ovo će da obrišu garant, pa dok traje traje.
 4. jegor

  Smesne slike

  Skuplje od mastila za ink-jet štampače...
 5. jegor

  Smesne slike

  Odgovor na prethodni post. Chord Company’s ChordOhmic fluid promises improved cable signal transfer Essentially by creating a greater contact area on the connection The solution is available now, priced £200 for a 10ml bottle.
 6. Hajde da malo osvežim temu konkretnim proizvodom koji je stigao DHL-om do Švajcarske vrlo brzo, ali sam čekao dva meseca da drugar dođe do Beograda sa robom. Kinezi, naravno, lažu da je besplatan DHL za ovo (još uvek ga tako reklamiraju na Ali-ju). Paket teži od 3kg košta 100€ da se dostavi za BGD iz Kine. Našao sam kompromisno rešenje da platim 40$ do Ženeve, što me ukupno koštalo 125€ (letva+shipping), za šta mislim da je i dalje povoljno za ovaj proizvod. U pitanju je strujna letva Viborg VE80. 8 šuko utičnica solidnog kvaliteta i IEC konektor od bakra bez obloge. Na prvi pogled liči na bakar, potrefili su boju super . Samu letvu me mrzelo da otvaram. Izgled sprave je ludilo. Svi paneli su od jako debelog aluminijuma eloksiranog u titanijum boju. Prednja ploča na mom Exposure pojačalu je tanja od ovog. Strujni kablovi koje još uvek koristim nisu ništa specijalno. Za letvu i pojačalo Lapp 5x2,5 i za DAC Lapp 3x2,5. Konektori su kopije Oyaide, neki malo drugačiij od ovih uobičajenih. Kleli se Kinezi sa Alija da su čist bakar, a i plastika je svetlije nijanse crvene nego ovi što sam navikao da viđam kod nas. Što se zvuka tiče, pojma nemam. Nisam osetio nikakvu degradaciju u zvuku, što je sigurno pozitivno. Slušam intenzivno muziku, u razno doba dana. Sve što bih opisao može da se podvede pod psihosomatske promene. U svakom slučaju sam generalno zadovoljan zvukom koji dobijam. Što se filtracije tiče, to izgleda radi svoj posao. Pošto muziku puštam preko Raspberry pi i Allo DigiOne, jedna od poznatih mana u kombinaciji sa Exposure 2010 DAC-om je što relej na DAC-u hoće da isključi zvuk ako, recimo, upalim ili ugasim lampu koja je utaknuta u isti produžni kabl. To se više ne dešava. Sve u svemu čini mi se da je ovo dosta kvalitetna sprava po relativno povoljnoj ceni.
 7. jegor

  Kakav oglas!?

  Zašto je interpunkcija važna i zašto treba koristiti naša slova.
 8. Uzeh ovu strujnu letvu 11.11. Piše "Free Shipping to Serbia via DHL" što je naravno laž. 20.11. javljaju da je DHL za Srbiju 100$ jer je paket preko 3kg. Jel možete da je rastavite u dva paketa? Ne može. Koliko košta da pošaljete u Švajcarsku? 40$. OK. Može. Ispalo me sve ukupno 125€. U Švicu je stiglo za par dana bez komplikacija. Napisali su da je vrednost robe 45$ tako da ni švajcarci nisu pravili problem. Drugar kaže da letva super izgleda i mnogo se zahvaljuje Kad će za Srbiju ne zna...
 9. jegor

  Malo tvrdji zvuk

  Zamalo plomba da mi ispadne od prve stvari.
 10. jegor

  Kakav oglas!?

  A kanta nastradala u poplavi...
 11. jegor

  Kakav oglas!?

  Opcija praćenja oglasa na KP ima smisla samo ako se oglas obnavlja (plaća). Svaki put kada sam nešto prodavao sam se pitao šta ima taj neko od toga što prati moj oglas. Ako treba da obnovim oglas, prvo moram da obrišem stari, što isključuje njegovo praćenje. Jedino što nikada nisam došao u fazu da se derem na potencijalne kupce
 12. Nadam se da je nekakav doprinos ovoj temi. https://stereo-magazine.com/review/hifi-special-clean-power
 13. jegor

  Kakav oglas!?

  Slika ide gratis, šta li... https://www.kupujemprodajem.com/Audio/Zvucnici/JBL-l-50-85546602-oglas.htm?filter_id=122