jegor

Članovi
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About jegor

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 08/11/1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd - Crveni Krst

Recent Profile Visitors

843 profile views
 1. jegor

  Kakav oglas 2019.

  Što ga ne slika malo niže, deluje da je poprsje impozantno barem koliko i pojačalo. Ne bih ulazio u to dal je muško, žensko ili helikopter.
 2. jegor

  Smesne slike

  Ovo liči da je bašta u Bulevaru?!?
 3. jegor

  Kakav oglas 2019.

  Švabe su oduvek imale "stila", reče onaj što ima švapske zvučnike
 4. Coda alla vaccinara con pinoli uvetta e cacao amaro 18 Euro Jel sme u Niš da košta porcija preko 500din? Stalno poredimo babe i žabe...
 5. jegor

  Smesne slike

  Kažu da piše u uputstvu da je visokotonac samo za gledanje. Za koga je i od koga je i to je mnogo...
 6. jegor

  Post ekspres

  Poruči moja žena online novi telefon od VIP-a uz obnovu ugovora. Bila neka akcija i moralo je tako. Nije moglo da se preuzme u poslovnici, kažu akcija važi samo ako pošalju brzom poštom. Naručeno u subotu, kažu stiže u ponedeljak, eventualno utorak. Ja radim prepodne, žena popodne, postoji rupa od par sati preko dana kada nismo tu, ali tu je komšinica. Do petka je uredno pisalo svaki dan da je pokušana isporuka u neko levo vreme, obično kada je neko od nas bio prisutan. Zovemo dispečera, biće sutra... Znači sledeća subota, žena se sklonila u kuhinju od mene i krišom zove da vidi kad će isporuka, al ja je zeznuo sve čujem. Dok ona zove, ja udaram refresh u browseru i u tom trenutku se pojavljuje da su upravo pokušali da nam uruče paket. Dispečer kaže da ne može ništa da uradi, da je vozač bolestan i da je paket u vozilu koje je ko zna gde, žena plače... Iskuliram ženu, obećam da ću da budem dobar i zovem ja dispečera, par minuta pre kraja radnog vremena. Objasnim sve iz početka i kažem mu hajde da rešimo ovo sad odmah, šta god da treba, samo da se ne svađamo. Dogovorili se u tri reči i podigosmo paket kod njih u šalter sali u Surčinu. Morali smo da pokažemo ličnu kartu i pasoš (dve lične isprave) da bi podigli paket. 16km tamo, 16 nazad. Bem ti brzu poštu! Zaboravih da napišem da je City express u pitanju.
 7. Kod mene svira Exposure 2010s2 DAC i ubogi Exposure 2010s snagaš na Heco Celan 700. Heavy metal svira fenomenalno. Jedino što ne izvaljuje stolariju. Za to mi treba bar 3010s.
 8. Ista priča. Na kraju mi žena reče da su joj na poslu skrenuli pažnju da su mnogi dobri. Ma 1000 puta sam prošao tuda i psovao parkirane automobile u sred raskrsnice. Ima mesta za parking kod pijace. I ponavljam, obavezno probati i lozu [emoji6] Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
 9. Još jedan glas za teleće repove. Kod Dagija po mogućstvu. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
 10. Ćevabdžinica Goja