ivcha1976

Članovi
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About ivcha1976

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 11/02/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kassel, Germany

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Konacno srecan sa zvukom? Ove ce kutije biti u velikoj sobi na glavnom sistemu? Takodje, za ukras je ovaj gornji ribon, u posebnoj kutiji? Veliki pozzz iz daleke zemlje
 2. Ceo zivot imam belt, a po logici stvari bih rekao da je idler u slicnoj prici teg/clamp kao i belt. Verujem ne istoj potpuno zato sto nema gumice kao posrednika.
 3. ivcha1976

  Ana Popovic

  Ja sam bio. Meni je ona OK, fali uvek malo duse za moj ukus. Ali opet, jos od Hush pa na ovamo mi je interesantan zvuk koji ima. Bilo mi drago kad su u DOB izasli stari clanovi Hush da sviraju na kraju! Dobra je Ana i neka cepa samo! Skoro sam dosao u osed albuma sa njenim caletom, to mi mozda najemotivnije zvuci od svega. Licni osecaj.
 4. Lep video, zaista od pocetka do kraja. Interesantno mi je sto je tipican Americki pristup - pripremaju label za The Clash London Calling, a ona izgovara - “Vinyl keeps the information about American music and culture” ( ili nesto slicno). Hvala za video, super interesantan.
 5. Hey- let je Wizz Nis-Dortmund. Ja sam u Kasselu, na 150 km od Dortmunda.
 6. Aj na ovamo, plocu pod miske. Imas Nis-Dortmund.
 7. http://www.soundfountain.com/amb/puck.html
 8. Pa i nije bas tako. Imas negde veliku temu gde smo o tome vec nasiroko diskutovali, potrazi. Clamp radi na principu potisne sile u odnosu na osovinu(spindlu), dok teg pritiska plocu svojom tezinom. Potpuno su dva razlicita koncepta sa istim ciljem.
 9. ivcha1976

  Mat za gramofon

  Jeftino a dobro je pluta- guma mesavina. Ima u BG da se kupi. Utice na zvuk svakako, probaj razlicite materijale pa ces videti sta ti odgovara najvise.
 10. ivcha1976

  Šta se sluša ?

  https://tidal.com/album/63132119
 11. Poklanjam Lyngdorf TDAI 2170 - mozda ovako bude bolje? Ili da se zalepi jedna zelena evropska preko, mozda ga neko odnese da mi ne smeta po kuci...
 12. Pozdrav za mog druga Sonica, long time no see....Dolazim uskoro u BG, cujemo se! Nadam se da ti je isti broj telefona, da ga nisi promenio skrivajuci se od zadovoljnih audiofia koji zele da ti se zahvale