Jump to content


ivcha1976

Članovi
 • Posts

  543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by ivcha1976

 1. Legendarni With the pain. Good choice!
 2. http://open.qobuz.com/album/d7zaq6ird8hda Shaun Martin sa poslednjim albumom( klavijaturista Snarky Puppy) ko voli.
 3. Jugoton reizdanje?
 4. @pollux srecom pa je u Srb struja jeftina jako, ovde bi radio samo za HiFi da platis struju 🤣🤣
 5. Bio na koncertu pre 10 dana, Peter Föller jedini od stare postave. Delic atmosfere: https://photos.app.goo.gl/w2crVt2Ne4fpnBTu5 Bila dobra svirka skroz.
 6. Pozzz, perem u UZ kadici godinama ( ima i nekih pisanja od pre mnogo goina negde na forumu) i dodajem Tergitol u dejonizovanoj vodi. Nikad nikakvo krcanje nisam cuo, naprotiv, lepe sjajne ploce. Proverite podesenje glave, mozda je i antiskating lose namesten. Odnesite plocu na drugi gramofon pa preslusajte.
 7. Uzivaj, bicu u Fun pitu pa se javi nekako. Dolazim iz Nemacke na dan zbog svirke, a imam kartu za Oktobar da ih vidim u Hannover-u Vrede da se potegne put, no doubt.
 8. Shaun Martin, jedan od klavijaturista Snarky Puppy:
 9. http://open.qobuz.com/album/xqklu6f7a6f8b u istrazivanju solo projekata clanova Snarky Puppy, topla preporuka za Mark Lettieri, jednog od gitarista benda. video: Verujem da ljubitelji Snarky Puppy znaju da dolaze u BG 3.7.2022. karte: https://new.tickets.rs/event/snarky_puppy_1766 *nadam se da ne krsim neko pravilo foruma. Ukoliko je tako- izvinjenje i molim uklonite sadrzaj.
 10. Jedan od omiljenih
 11. Imao ga pre 10-ak god ( mozda i vise) na SME 3009 II imp. rucici i nekom od onih kopija Transrotor gramofona ( zaboravio ime baze). Meni licno je ta glava jako muzikalna i lepo je svirala, otvorena. E sad, znam da ima ljudi sa totalno drugacijim misljenjem. Mislim da je dobar odnos cena/kvalitet za tu kategoriju glava i da ce te fino sluziti. Proveri samo kako se „gadja“ sa ruckom na koju montiras. pozzz
 12. Ozbiljna svirka a i produkcija/snimak
 13. ivcha1976

  Jazz is dead ?

  Verovatno jos nije vreme 😜 jos si mlad
 14. Idem odmah Hvala za HINT😇
 15. ivcha1976

  Jazz is dead ?

  Stara izreka - Jazz i Pihtije dolaze s godinama 😜 * veliko slovo je odraz poštovanja, nije typo
 16. Moze lock? Otisao za Finsku Classe
 17. Tako je, znam da je posecenost bila skromna. Ali ok, jazz i nije nikada bio za mase, vec samo za ljubitelje. https://tidal.com/album/73134557 Forq je jos jedan od mnogobrojnih projekata Michael League-a ( bass), tvorca Snarky Puppy. https://tidal.com/album/95482607 Bokanté- takodje band Michael League-a sa malo egzoticnijim ritmovima i muzikom 😜 za svakog po nesto😀
 18. Gledao ih dva puta u Nemackoj. Nije to sa ove planete 🤣 preporucujem ovo da se pogleda. Ja nisam video takvu energiju nigde.
 19. https://tidal.com/album/216358280 Sveze, od nocas. Ko nije slusao bend, a voli vrhunski moderan jazz, svaka preporuka. Po mom skromnom misljenju najbolje od jazz muzike danas.
 20. 12 Jun 2022, Theaterstübchen Kassel na 500m od mene cuveni Birthcontrol. Karte kupljene 😀
 21. 1500 eur sa isporukom u Srbiji.
 22. Vise me interesuju tehnicki i funkcionalni detalji- da li tu ima razlika. Znam da su uputstva ista.
 23. Osim drvenih stranica na 95, koja je jos razlika izmedju ova dva deka? Hvala
×
×
 • Create New...