Krca44

Članovi
 • Content Count

  3,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

About Krca44

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 07/09/1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG
 • Interests
  Muzika, Istorija, Stripovi, Knjizevnost, Anticki Autori, Lampaska Tehnika, Gramofoni & Vinyl, Kazetni Vrpcasi, Magnetofoni / Koloturni Vrpcasi

Recent Profile Visitors

2,507 profile views
 1. Uvek mogu da se upale tonske kontrole ako je bas toliko mutno, pa da se cuje sa njima kad se malo pomeri treble u plus.
 2. Krca44

  Cene Audio uredjaja

  A kutije ? Mehatronika ? Kontaktirao ih mail-om, ne javljaju se uopste.
 3. Od popisanog birackog tela tj. svih koji imaju pravo glasa na izborima, u proseku zaista glasa 30%. Od tih 30% koji su izasli i dosli do glasacke kutije... navodno 30% je glasalo za sadasnju garnituru i El Prezidente-a. O kojoj je onda "vecini" rec ? Sem toga zasto bih ja postovao coveka koji krsi zakon ? Smanjenje penzija je jedna od najvecih pljacki na ovom podneblju od 45' godine.
 4. Kvalitetno snimljena ploca i kod tebe ce biti kvalitetno reprodukovana a na boljem sistemu jos "kvalitetnije". Ploca koja iz ko zna kog razloga ima produkciju tesku za reprodukovanje na tvom sistemu i zahteva znatno bolji sistem da se lepo cuje sta je snimljeno... i nije bas dobra produkcija ili je los mastering za vinil ili je nesto trece lose uradjeno. P.S. Moguce je da je klavir snimljen tiho ( i / ili sa udaljenim mikrofonom ) i da imas neki shum, da li od magnetofona ili surface noise, ne znam.
 5. Krca44

  Zujanje snagaša

  Treba neko kompetentan da vidi sta zaista nije u redu. Ako bi morao da menjas trafo morao bi znati osnovne karakeristike postojeceg za tvoje pojacalo.
 6. Krca44

  Zujanje snagaša

  Mozda treba uraditi ono sto je Lazar uradio, pitati Cokica iz Trafomatica da li moze da uradi trafo po odredjenim specifikacijama ? Sebi sam pazario dva komada, trazio ono sto mi je receno da trazim i dobio ekspresno po vrlo pristojnoj ceni.
 7. Mozda se nismo razumeli.... nema kancera od te municije
 8. Ima naravno, a ja ti kazem pricaj i sa ljudima koji rade u struci vezanoj za uranijum.
 9. Ma sta si zapeo o tim glupostima ? Nadji nekog ko se bavio tom strukom kod nas, ima ih jer smo imali reaktor u Vinci i jedan hemijski za obogacivanje materijala u Beogradu ( institut kod Fransha )... pa kad nadjes porazgovaraj na tu temu.
 10. Izgleda kao da su kopirali neke odlike Coral-a u vizuelnom smislu, membrane na 8" i 10" drajverima, "dalje" je bio pogresan izraz, mislio sam na razlike koje postoje kad se izvrsi vizuelni pregled tj. nisam mislio reci da su bolji ili naslednici Coral-a.
 11. C7 ... mislim da se tako zove da njihov model sa brojem 7.
 12. Narucio si 11.0 koji tek treba da ti stignu, jos ih nisi cuo a vec hoces da menjas ? Pa poslusaj prvo to sto ti dolazi....
 13. Krca44

  Zujanje snagaša

  cca 2001/2002 napravljeni ....ne znam tacno kada se napon promenio, poenta je da sam zujanje uocio skoro pa odmah, recimo posle mesec dana. ----- Smatram da zujanje nije bas normalna pojava koja se da lako opravdati prljavom strujom, kada ga ima stalno, u "normalnim uslovima" gde niko nije prckao instalacije po zgradi ( al' ajde da kazemo mozda i gresim ). Moje laicko misljenje.