Krca44

Članovi
 • Content Count

  3,252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

About Krca44

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 07/09/1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG
 • Interests
  Muzika, Istorija, Stripovi, Knjizevnost, Anticki Autori, Lampaska Tehnika, Gramofoni & Vinyl, Kazetni Vrpcasi, Magnetofoni / Koloturni Vrpcasi

Recent Profile Visitors

2,628 profile views
 1. To ti je za one predratne stanove sa velikim sobama i povecim ormanima skrivenim u zidu.
 2. Navalite kod Sondeka i kupite ploce od njega.
 3. Da li imas nameru probati "klasicne" metode za podesavanje anti-skate-a kakve se koriste na RTB test ploci ( deo bez brazdi i signala ) i Hi-Fi News test lp sa, kako neki kazu, maximalnom modulacijom... ? Ako je moguce, da znamo kakvi se rezultati dobijaju ovakvim metodama podesavanja ? Uzgred, zarko ocekujem rezultate, kad stignu.
 4. Moj postar je....... Missing In Action !
 5. Jok vala nis' dobil nisam.... sve sto je predato izmedju 10-15.og i dalje stoji nepokretno.
 6. Krca44

  Šta se sluša ?

  Duke Ellington and His Orchestra - Latin American Suite ( Fantasy 1972 )
 7. Krca44

  Šta se sluša ?

  Duke Ellington and His Orchestra - Afro-Bossa ( Reprise 1963 )
 8. Nista od 15.og. Juno kaze da jos uvek rade mada stanje u UK se zaostrilo zadnjih dva dana pa se mozda promeni.
 9. Koliko se secam al' mozda se varam taj procenat je bio daleko ispod 1% ( cini mi se 0,2% ili manje ), tamo u Boru su vadili i zlato, to sto je bilo malo u bakru je ostajalo kao necistoca proizvodnog procesa. Imam utisak da se u legendi malo preuvelicava.
 10. Znam jednog i proces je lemljenje samo ne tinolom i lemilicom kakva se koristi za eleketroniku. Nije zavarivanje, bar kad je nakit u pitanju kod osobe koju sam pitao. Dalje informacije o koriscenom materijalu nisam mogao dobiti usled medjusobnog nerazumevanja termina, ali pitacu kako se zove korisceni materijal na engleskom.
 11. To je korisno imati, sa tim se upravo zanimam / treba da pocnem, bez modle.
 12. Aluminijum 2mm. Dakle krenuo sam od pilot rupa i izradio prve dve od 10mm bez problema. Treca 10mm je prosla vec malo teze a kod cetvrte rupe na 10mm je bilo vristanja/pistanja. ---- Paket iz Rumunije je 14.og Marta bio spreman za otpremu ka meni ali domaci tracking pokazuje da jos stoji u Rumuniji. Ploca iz Japana je u isto vreme predata i oko 20.og je mozda krenula ili ceka da krene ( zadnja pozicija u Japanu, nemam info za dalje, ovaj nas tracking ne reaguje na broj koji imam za ovu posiljku ). Cenim da sve to stoji dok ne prodje kriza.