Jump to content

Krca44

Članovi
 • Posts

  3,505
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

About Krca44

 • Birthday 07/09/1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG
 • Interests
  Muzika, Istorija, Stripovi, Knjizevnost, Anticki Autori, Lampaska Tehnika, Gramofoni & Vinyl, Kazetni Vrpcasi, Magnetofoni / Koloturni Vrpcasi

Recent Profile Visitors

3,287 profile views

Krca44's Achievements

 1. Grayhill 71 ima kod Mouser-a i treba samo naci shorting tip, 4 pola nije problem ( i broj ulaza ).
 2. Hvala Jedan Tone Poet je stigao, drugi dolazi + AS / Impulse, Gil Evans. McCoy Tyner - Tender Moments , TP, odlican.
 3. Kada kupujete kod Juno, BN Tone Poet su jasno oznacene ali nisam video isto za Classic series...vidjao sam npr. 180gr reizdanje ali nekad uopste ne pise sta je u pitanju. Kako ih razlikujete u odnosu na prethodna 75th izdanja koja se jos uvek provlace ?
 4. Taj broj vise nije aktuelan, covek se preselio : 0653131321
 5. Tvoj sistem i prostor postaju polako mesto za klanjanje
 6. SOT na DIP adapter / podnozje - bilo je na KP
 7. Daily expres je meni odlican za domace isporuke, kad god imam mogucnost biram njih. ...... Juno postarina mi pre par dana izadje 6,90 Funti za 180gr vinil.
 8. Aktuelno i dalje. Odlican cevni phono po veoma povoljnoj ceni.
 9. Aktuelno. Radi vrlo dobro sa step-up trafoima, za korisnike low output MC zvucnica. Postojeci MC predstepen se moze koristiti sa high output MC zvucnicama i 47 KiloOhm-a opterecenjem, prema potrebi.
 10. Mozda ulaz ima preveliku osteljivost za pun izlaz - treba proveriti. Jos 90-ih su i dalje stavljai 0,25 - 0,5V za pun izlaz sto je previse ( osetljiv ulaz ). To sto nema 4 Ohm-a sekundar, mozda nije mogao da stane a i da je mogao ko zna sta je mislio onaj ko je motao trafoe / pravio amp. Nije to nuzno minus - kod mene postoje samo nominalni 8 Ohm-ski sekundari ( ili je prilagodjeno na 5-6,5 Ohm-a, pritom trafoi su odlicni ).
 11. Posto sredjujes aparat za prodaju mozes da mu prosiris namenu - ovakva pojacala se prave i za slusalice. Uopsteno uzme se signal sa sekundara trafoa i preko otpoornika ide na konektor za slusalice. Samo molim te proveri tacno kako se to radi, ako budes hteo.
 12. Mislim na PSUD simulaciju napajanja - kad otvoris program kao Load ( na kraju , shuntovano na masu ) je postavljen otpornik - levim klikom obelezis celo podrucje i desnim klikom izaberes opciju "change", promenis u "constant current", uneses total potrosnju oba kanala. Sto se tice potrosnje imas izmerene rezultate, samo saberes sve.
×
×
 • Create New...