Bujodrag

Članovi
 • Content Count

  7,206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

About Bujodrag

 • Rank
  Šušumider
 • Birthday 02/29/1868

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

12,745 profile views
 1. Bujodrag

  Hi-Files Show 2018

  Tu quoque, fili Krco.....
 2. Bujodrag

  Chikin sistem v2.1

  Da, na ovom forumu pravih ima baš malo
 3. Bujodrag

  Chikin sistem v2.1

  Ne'am pojma. Nisam spominjao ambijent u kontekstu zvuka nego u kontekstu seksa. Vi audiofili, valjda se sećate šta je to seks.....
 4. Bujodrag

  Chikin sistem v2.1

  Ej, čiko, kad ti kažu: " uživaj u muzici" to u stvari znači sistem ti je loš ali nema veze, uživaj u muzici..... Stoga.......sistem ti je loš, nema veze, uživaj u seksu, kad već imaš dobar ambijent.
 5. Bujodrag

  Hi-Files Show 2018

  Super. Ali, zašto bi onda uopšte i išao na nekakav sajam?! Ja nisam išao već par godina. Ove jajare ovde, samo čekaju, slinavih noseva, da neko nadje dlaku pa da je oni onda zdušno junački ugaze i ispljuju. Dakle, ne ponašaš se audiofilski, treba te banovati s foruma.
 6. Bujodrag

  Chikin sistem v2.1

  Pozdrav za čiku A tu su i Čikine Bombone Uzmite barem jednu..... https://www.facebook.com/events/1881388135231412/ Njihov gitarista, čika Jovandeka, je par puta menjao našeg gitaristu kad je bila frka i odličan je. Bombonica
 7. Bujodrag

  Plastični omoti i papirne kese za ploče

  "250+ dinara za omot? Pa za te pare mi je bolje da kupim bilo koju jeftinu ploču na berzi, skinem joj omot, iskoristim karton za motanje džointa a ploču bacim. Jbt, vi audiofili ste ko deca, zato i nasedate na jeftine provokacije i reklame.
 8. Bujodrag

  Forum - tehnički i drugi problemi

  @Ljuba ipak su obrisali. Evo, ponoviću ... Ali dižem ruke. Ovaj forum je baš kakav treba i kakav zaslužujete. Odoh opet na duže vreme.
 9. Bujodrag

  Forum - tehnički i drugi problemi

  I @Ljuba shvati ovo kao direktnu žalbu na rad moderatora. A prinskrinove čuvam pa ću ti ih poslati u PP u koju ću uključiti koliko god članova engine foruma može da izdrži, da svi vide.
 10. Bujodrag

  bakarni mat

  Al' ništa vam ne vrede ti bakarni i sendvič matovi bez ovih sitnica https://www.analogshop.de/en/Plattenklemmen/Statement-Plattenklemme-Ebenholz/AC103/Ebony https://www.analogshop.de/en/Weiteres-Zubehoer-fuer-Plattenspieler/Outer-Limit-Locator/AC041
 11. Bujodrag

  ProAc zvucnici

  Clearaudio Concept. Drugar ga ima. Ne vredi tih para sem ako zaista tražiš ključ u ruke. A verovatno čak ni tad.
 12. Je l' ovde baš misliš na Krcu ili si ga pomešao s nekim. Jer Krca nije takav.
 13. Bujodrag

  bakarni mat

  Hm, to je interesantno, nisam ni razmišljao o tome. Imam clamp/teg i nekim pločama je koristio, kod većine nije ničemu služio a nijednoj nije smetao. Ja ga koristim pre svega zato što je drag poklon i super lepo izgleda na gramu. A imam i rezervnu osovinu za gram ako se ova istroši u slučaju da teg nije ravnomerno uzbalansiran
 14. Bujodrag

  bakarni mat

  Pa to je bar lako odgovoriti. Imamo ovde i izraz za to: "Uživaj u muzici."
 15. Bujodrag

  Ajmo momci, provera "zlatnih usiju"

  Hm, možda si u pravu. Ali, ono što možemo proveriti slušajući snimke svega par godina starije, a da ne govorim o pedesetim godinama, je da takvi snimci nisu bili prihvatljivi. Pravi majstor tu nije samo ona nego i producent koji je rekao "ostavi to tako". U srednjem veku bi jedan Betoven bio zabranjen. A vremenom je postao prihvaćen i ja ga smatram najvećim muzičarom na ovoj planeti. Tako smo vremenom NAUČILI da čujemo njeno pevanje kao dobro. Mis'im, ja mislim da je fenomenalno, ne dobro. I mislim da se desilo jer se toliko unela u muziku. Teško je takve stvari uraditi smišljeno i planski. Pogledaj taj dokumentarac a ima i članaka na netu o tom njenom pevanju na toj pesmi.