Bujodrag

Članovi
 • Content Count

  7,441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

About Bujodrag

 • Rank
  Šušumider
 • Birthday 02/29/1868

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

13,296 profile views
 1. Bujodrag

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  Evo, ja nadjoh i drugi set kutija za Zeonire Isekao, sastavio i povezao u sobi. Devojka mi je pomagala pa sam naučio da štrikam i napravio sam joj ovo, da se ne prehladi, bila je zima a ruke su mi bile zauzete pa je nisam mogao grejati. A šta si ti napravio da može doprineti ovom topiku?
 2. Bujodrag

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  Što, je l' imaš čime da doprineseš?
 3. Bujodrag

  Pojacalo do 200 evra

  Mis'im, ja sam jednom nešto prodavao, mislim da je bila neka zvučnica, i neki forumaš je to rezervisao. istog trenutka, čim smo završili razgovor, obrisao sam oglas.
 4. Bujodrag

  Pojacalo do 200 evra

  Sve je više tih što kažu da je rezervisano. Pošalji mu poruku i u njoj napiši da bi došao odmah i platio 10% više od tražene cene pa vidi šta će ti odgovoriti. Po odgovoru ga proceni.
 5. Bujodrag

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  ko će se prepoznati? I ko će obrisati?
 6. Nikako mi se nije ukazala prilika da poslušam te Nagaoke a nije da nije bilo prilika nego sam bio lenj. Svi ih hvale, često i u Technics kontekstu. Meni se prilično nisu svidele Grado zvučnice, od Black do Gold modela ali to ništa ne znači jer ih hvale eminentniji od mene. Treba i njih uzeti u obzir. Grado Black je popularna na Audiosarmi i u tim Amerikama.
 7. Dovoljno? Neki običan telefon i bilo koje slušalice od 500 do 1000 dinara. Dobio sam jedne takve gratis kad sam kupovao nešto u Gigatronu. Ako se čuje sve što je potrebno da muzičar skine ono što mu treba od instrumenata/vokala onda je to dovoljno. Dakle, telefon i jeftine sluške. A za pristojno....novčanik je limit.
 8. Bujodrag

  Na gramofonu..

  Je l' može Pored gramofona?
 9. Bujodrag

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  O, pa imamo sad topik za ovo.
 10. Bujodrag

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  A evo Uratka (tako smo ga nazvali) napravljenog očas sad skoro, ovim drhtavim rukama, jer sam video da na Audiosarmi koriste takve džidže na Šta se sluša topicima Evo, i moj uradak radi. I neće Hi Files forum da se sramoti na tamo nekoj Audiosarmi™
 11. Bujodrag

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  Hm, prilično sam siguran da, kao ni ja, ne bi smeo to da joj kažeš u lice. Da je bila bezbedna, ne bih je ni voleo.
 12. Bujodrag

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  A evo kutije stare 15+ godina. Ovo nije crtano, ove šare su nastale grebanjem farbe na lesonitu, izlakirane su i osete se pod prstom kao plitak reljef. U poklopcu se nalazi jedna fiokica ali se ne vidi iz ovog ugla. Devojka je sačuvala tu kutiju pa je zauzela počasno mesto kad smo se mnogo godina kasnije ponovo spojili i živeli zajedno. Zeon i još neki s foruma je znaju kao Luksmanku. Da, živeo sam s ženom koja voli HiFi Imala je Wharfedale E50 zvučnike a moji Rogersi su bili bolji pa smo imali oko čega da se svadjamo
 13. Bujodrag

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  Uh. brte, dvostruki ristepak. Maštao sam malo o tome ali se nikad nije ukazala prilika. I ovo me je interesovalo. Bio je ceo blog ili sajt ali sad ga ne mogu naći. Fostex fullrangeri, super tviter i zabavna kutija za praviti. Ne mnogo više od soma evra. https://www.pinterest.com/pin/368802656960738968/?lp=true Ali, nisam bio lenj pa sam sad pozvao jednu sjajnu devojku i rekla mi je da još uvek čuva kutiju koju sam joj pravio i da će mi poslati slike. pa ću okačiti kad pošalje. Ubih ti topik ali se ne brinem, ono bitno će isplivati. A našao sam i fotke jedne kutije dok sam još grebao lesonit. Trebalo bi da bude i onih kad sam izmislio™ pirografiju.
 14. Bujodrag

  zflazarov grebatorski analogni DIY sistem

  Aha! Svojevremeno smo zakrpili podmornicu a i stega nam je bila pokvarena pa smo morali golim rukama da stiskamo mis'im, lako je sastaviti četvrtastu kutiju, ovo šestougaono is no small feat. Ristepak. Al' čekaj da mi stignu fotke kutija i ogledala
 15. Za te pare to ti je, rekao bih, sasvim dobra kupovina. Slušao sam pat tih Akai gramofona, kum ima jednog, i svi su bili korektni za igračke i ručka mi je izgledala traljavo. Ovaj tvoj ima moćniji tanjir pa kontam da su se i oko ručke više potrudili, tj. preciznije je izradili. Siguran sam da ni hvaljeni technicsi SL D2 i D3 ne zvuče bolje a višestruko su skuplji. Ova zvučnica što je preporučuje nasmešeni Dart bi bila odlična za taj gram. Šteta što je i AudioTechnica kao i Ortophon pre nje prešla na Dark side pa sad prodaju iste sprave pod novim nazivom ali za veće pare. Ta zvučnica je dobra stara AT 120, pre nešto godina je čak i kod Tome iz Kruševca koštaka 80 evra. No, svakako, dobra zvučnica. Radi sve što i hvaljena AT 95E ali malo bolje a ima i lepši zvuk, topliji. Tracking OK, artikulacija OK.